2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hiç bulantım yok ama cildim kötü... Acaba benimki ne? önceleri oğlum dedim hep ama şimdi kız gibime geliyo baya bi karıştım. sanırım erkek gibi bi kızım olacak... sempatiksalakcinni Allah korusun...

:roflol::roflol::roflol:
ay allah iyiliğini vermesin ay çok güldüm.bide sonuna allah korusun yazmış:roflol::roflol:
erkek gibi kız yine iyi canım harbi mert yürekli bir kızın olur negüzel..öteki türlüsü allah korusun ayyyydelikafadulden

Bu gün dr a gideceğim zaten, ama o dediğin mümkün değil, çünkü çalışıyorum, gerçi bütün gün oturuyoruz ama , bakalım dr ne diyecek. Özel çalıştığım için öyle uzun süreli rapor almam da pek mümkün değil. İnşallah kötü bir şey değildir.

Canende inşallah kötü bir durum yoktur içini ferah tut.

benimde cildim pek sorunlu değil aslında ama böyle heryeri aynı renk oldu gözaltlarımda sanki aydınlatıcı sürmüşüm gibi açıldı..aynı makyajlı gibikaydirigubbakcemile3

mopsy ozendırdın benı gıdeyım bakayım kaymak gıbı yuzume bı :)))
kız erkek farketmez yeterkı saglıkla dogsunlar
benım erkek kardesım olmadı dolayısıyla hafıften bır erkek ozlemı var bende ama tabıkı takdır Rabbımızın hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah

şurda yaklaşık bir ay sonra herkesin kızımı oğlu mu olacağı belli olacak dimi kızlar

ondan sonra bakalım yaşadıklarımıza göre doğru çıkacakmı tahminler çok merak ediyorum açıkçası kaydirigubbakcemile3

mopsy ozendırdın benı gıdeyım bakayım kaymak gıbı yuzume bı :)))
kız erkek farketmez yeterkı saglıkla dogsunlar
benım erkek kardesım olmadı dolayısıyla hafıften bır erkek ozlemı var bende ama tabıkı takdır Rabbımızın hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah

amin canım....hayırlı evlatlar sağlıklı sıhatli evlatlar olsunlarda kız erkek hiç mühim değil:nazar:

bana doktor 16. haftada kesin belli olur dedi cinsiyetine...1.5 ay varboshayallersmile

kızlar yaa ikili teste giricek olan yokmu yakınlarda???? Ben bu cuma giricem de yanıma destek arıyorum:) Heyecan yaptım iyice. Bir aydır görmüyorum bebişi,hamilelikle ilgili bi belirtim de olmayınca ufak ufak tırsıyorum aslında :KK43:

doktor bana hiç ikili için gün vermedi ama ..acaba bidahaki gittiğimdemi alacak.neticede kan ve ultrsaon alınıyormuş....benim randevum 19unda ama ikili yapılırmı bilmiyorum

kızlar yaa ikili teste giricek olan yokmu yakınlarda???? Ben bu cuma giricem de yanıma destek arıyorum:) Heyecan yaptım iyice. Bir aydır görmüyorum bebişi,hamilelikle ilgili bi belirtim de olmayınca ufak ufak tırsıyorum aslında :KK43:

canım bızde 9+6 yız ama ayın 23 une randevumuz
ıcını ferah tut ınsallah guzel sonuclar alırız hep bırlıkte

bana doktor 16. haftada kesin belli olur dedi cinsiyetine...1.5 ay varboshayallersmile
banada dr öyle söyledi ama aslında daha öncesinde de belli olabiliyormuş.

Aynı gittiğim dr bir başkasına 2.5 aylıkken söylemiş :)

:roflol::roflol::roflol:
ay allah iyiliğini vermesin ay çok güldüm.bide sonuna allah korusun yazmış:roflol::roflol:
erkek gibi kız yine iyi canım harbi mert yürekli bir kızın olur negüzel..öteki türlüsü allah korusun ayyyydelikafadulden

Ayy ne bileyim.. :) mert olsun tabi korkusuz falan. (böyle düşünmemiştim) makyaj yapmayan sürekli kot giyen bir kız geldi aklımada... bilmiyorumkismile Benim eşim kız delisi erkek olursada çok sever ama kız ayrı onun için 3 erkek kardeşler.. Birde kayınvalidem lafını ortaya koydu hevesimizi kursağımızda bıraktı saolsun... "inşallah erkek olurda Eşimden için onun bize yaşattıklarını oda size yaşatır dedi" inşallah dedim olsunda onun gibi bi evlat olsun... Eşim de o kadar saygılıdır herkese karşı anasına babasına da hiç karşılık vermez herkes keşke bizimde öyle oğlumuz olsa der. Ama yaranamadı bi türlü garibim... sempatiksalakcinni tek suçu ısrarla benle evlenmeyi istemek. Bu laftan sonra bakalım bebişim ne olacak çok merak konusu eşimle aramızda... zemuszemus

benim bildiğim 2 li test 11. haftadan sonra 12. hafta yapılıyor

doktor bana hiç ikili için gün vermedi ama ..acaba bidahaki gittiğimdemi alacak.neticede kan ve ultrsaon alınıyormuş....benim randevum 19unda ama ikili yapılırmı bilmiyorum

canım muhtemelen 19unda sana da yapılır. 12. hafta içerisinde olacaksın çünkü. Normalde de 11. ve 14. haftalar arası yapılıyomuş

erkekler daha çabuk gösteriyor 15-16 haftada göstermiyorsa büyük ihtimal kız olur
herkezin gönlündeki olur umarım
annemde rüyamda erkek gördüm oğlun olacak dedi
hayırlısı
çin takvimine baktınızmı kızlar orda kızım tutuyor bundada erkek görünüyor sizlerde nasıl

tekrar bakayım çin takvimine belki yanlış bakmışımdır fisfisfissırnaşık şey

benımde çinde erkekti....
diğer bi takvim daha varmış adını unuttum şimdi onada baktım ordada kızbilmiyorumkismile

benimde eşim erkek olursa uluç koyalım diyordu bende he he diyodumkaydirigubbakcemile3
bi belli olsunda diyordum içimden..şimdide kızlar erken hareket etmiş oğlun olcak falan diyince eşime dedim ay sevindi garibim...kaydirigubbakcemile3klasik türk erkeği işte..ondan sonra ay dedim uluçmu olcak yaw ben sarp istiyorum...
yokk şimdi erkek birazcık ağırlık basınca taktın benim isme dimi olmaz uluç olcak kız olursa senin dediğin diyorr kafamçokkarıştı

günaydın kızlatr ne kadar kalabalık bir topik burası nasılsınız bende eylül annesiyim

X