2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın eylül anne adaylaarrıııı
opuyorumnanaktan
iyi bir hafta diliyoorruummmmmmmmm herkeeseee....

aysm grip olmuştum tam iyileşemedim valla.
kafam yerinde değil hiç.
senin nasıl gidiyor.

aysm grip olmuştum tam iyileşemedim valla.
kafam yerinde değil hiç.
senin nasıl gidiyor.

geçmiş olsun :KK43: geçen haftalardada ben öyleydim. ama iyi bi yönü var eğer burnun tıkanırsa koku alamıyosun ve miden daha az bulanıyo . ma a2 kat daha halsiz ve yorgun oluyorsun buda kötü yönü.tekrar geçmiş olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
kötü bişey yaa kendinize dikkat edin sakın hasta olmayın.
iştah falan da kalmadı.

cnm hoşgeldin
bende sezeryan yapıcam öyle düşünüyorum
3 hafta öncemi alınıyor bebek benim doğum 23 eylül yani 2 eylül gibi filanmı olacak doğum
canim ben isvicrede yasiyorum ve bizim burda 3 hafta öncesi aliyorlar.

cnm meraba bende 2 eylül annesi olarak gözüküyorum fakat
sezeryanlı olduğum için ağustostamı alacaklar yoksam beniii:KK43:
türkiyedeysen orda nasil yapiyorlar bilmiyorum canim.belki türkiyede en fazla bir hafda
yada 3 gün öncesi yapabilirler

sana da günaydin canim

gunaydın arkadaslar bulantısız saglıklı gunler haftalar aylar dılıyorum hepımıze :)
benım basta olmadı 8 haftada basladı yarın 10 olacagz sıklıkla bulanmıyor dun bugun olmadı acaba bı sorun varmı dıye de korkuyorum :KK43:
bırde saglık ocakları ultrasonla bakıyormu acaba bılgınız varmı ben hıc gıtmedımde daha once
dr kontrolumuzede daha 2 hafta var

gunaydın arkadaslar bulantısız saglıklı gunler haftalar aylar dılıyorum hepımıze :)
benım basta olmadı 8 haftada basladı yarın 10 olacagz sıklıkla bulanmıyor dun bugun olmadı acaba bı sorun varmı dıye de korkuyorum :KK43:
bırde saglık ocakları ultrasonla bakıyormu acaba bılgınız varmı ben hıc gıtmedımde daha once
dr kontrolumuzede daha 2 hafta var

günaydın ipeek... aynı güzel dileklerimlleee opuyorumnanaktan
bulantıların olması yada olmaması birşeye işaret değildir dedi bana dr um... çünkü ben 6+4 ün ve hiç bir belirtim, bulantım, sıkıntım yok =))) ilerde başlayabilir dedi... dert etme herşey yolunda yerimseniben
sağlık ocaklarında ultrason varmı bilmiyorum.. ama tahmin hakkımı bullanırsam yoktur derim =)))

günaydınlar nasılsınız
perşembeden beri annemdeydim dün döndük kızımla
c.tesi dr daydık bulantı için bitkisel bir hap verdi sık kullanmamaya çalışıcam
bebeğimizi gördük minicikk
herşey yolunda çok şükür

Günaydın kızlar :) umarım herkes bulantı dışında iyidir.
Çok şükür ben 8+3 oldum bir kere bile bulantım olmadı.
Fakat benim dudaklarımın kenarlarında çeneme doğru yani baya bir lekeler çıktı :gitme: doktora çarşamba gidicem ona da sorucam ama sizler de de çıktımı acaba...

X