2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

boza folik asiti nasıl kullanıyorsun günde kaçta ne içmeni söyledi
bana istersen 3nü birden iç istersen tek tek 3 kerede iç farketmez dedi

bana folbiol u devletteki dr vermişti günde yarım içiyorum

bide ben hamilelik öncesi baya bi içtim folbiol ilacını

şimdi piyasadas folik asit kalmamış eczanede kiler söyledi dr birdaha yazmıştı alayım dedim nasılsa baya kullanacağım diye yok dedi adam şok oldum
benimki kutunun içinde yassı bişey

kızlar listeyi konrtol edin bazı arkadaşlarımızın bilgileri eksik yaş-kilo gibi.
eksik olanlar bana bildirirse hemen giriş yaparım...
nagiiiş bu arada bende aynıyım dünden beri yediğimi çıkarıyorum.
az önce koca bir tabak zeytin yedim zaytin iyi geliyo bakbozoda yiyiyomuş.
bi dene canım sende....

listeye nerden bakabiliyoruz???
listede vamıyım bilmiyorum bile

ben de hamilelik öncesi folbiol sorunca yok artık üretilmiyor demişlerdi ama reçeteyle alınca verdiler anlamadım

nasıl reçete canım bende reçeteyle gitim dr verdiği nasıl anlıyamadım

kızlar kendinizi üşütmeyin dikkat edin söylemem gerek yok ama söylemek istedim üşütürsek şişermişiz doğum zor olurmuş ben 2kat çorab giyiyorum yatakda bile çıkartmıyorum
idrar yollarımız üşütmiyelim dimi ama

canım ben hamilelik öncesi kendim alıyordum dr yazmadan
bu ilk kan testi yaptırdığımda dr yazdı ozaman verdiler

amin canım.. inş..
birşey sorayım size.... şimdi benim SAT 29 kasım aslında.. 2 gün önce dr bana 5+5 dedi.. kesenin boyutuna bakarak.. SATa göre baksam 8 haftalık çıkıyorum.. demekki geç döllenme oldu 2 hafta... şimdi ben satımı 29 kasım yerine 18 aralık falan mı yazmalıyım?????

canım bence sen ultrasonda çıkana göre hesapla.Çünkü bebeğini o şekilde takip edersin.Benim 3-4 gün oynuyordu ama ben ticker yaparken değiştirip ultrason tarihine göre düzelttim.Sat a göre 7+5 olmam lazım ama 7+1im

MOPSY
ŞEKER PEMBE
ıPEKYOL51
A&S
ıNOLA
ZELCAN
Neden kimse katılmıyor sohbete herkez sadece oluyor olmuyor:eek:klava::eek:klava:

kızlar sigarayı bırakıp bu konuda sıkıntı yaşayan varmı aranızda acaba..ben sigarayı bıraktım ama bazen çok sıkıntıya düşüyorum akşam eşimin sigarasından 4-5 fırt çekiyorumsonrada üzülüyorum..
benim gibi olan varmı acaba

kızlar sigarayı bırakıp bu konuda sıkıntı yaşayan varmı aranızda acaba..ben sigarayı bıraktım ama bazen çok sıkıntıya düşüyorum akşam eşimin sigarasından 4-5 fırt çekiyorumsonrada üzülüyorum..

Aman ha:eek:lmaz:
Kız hala mı sigara..Yazık o minicik bedeneakannehir Biraz iradeni kullan mopsycim.Her böyle bir istek uyandığında onun minikbedenini düşün.Daha çok savunmasızŞeniz

yapma ne olur mopsy.. o minicik bebişe yazık =((((
national georaphics in dvdsini aldım.. yaşama merhaba diye bir dvd.. orda detaylı anlatıyor bebeğin oluşumunu.. anne içmese dahi yanında içildiğinde bile çok zararlıymış.. o duman plesanta tarafından hiç engellenemiyormuş ve direkt bebeğin sinir sistemini etkiliyormuş.. kendin içince neler oluyordur düşünemiyorum... yapma lütfen.. iradeli ol... bebek için...

nagihan..Kilo durumun nasıl canım.Benim düşük tehlikem olduğu için neredeyse 20 gün yattım.3 kilo aldım allahım inşallah çok kilo almam.Zaten şimdi aldıklarımızın bebekle pek alakası yokbilmiyorumkismile

X