2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hergün bir kere çıkartsam çok iyi günde kesin 5_6 kere çıkartıyorum bıktım ya

Bana vitamin vermedi daha ağrı kesici vermiş sigortadaki dr ben biryerim ağrıyor demedimki

nagiha senin doktor harbi sapıtık herhalde.yani anlattığın şeylerden ben bile sinir oldum.şöyle güzel bir doktora git canım sonradan doktor değiştiremiyorsun..
birde eleviti hamileliklerde mutlaka veriyorlar.ben araştırdım biraz.hatta isviçrede yaşayan birarkadaşım var o eçen sene hamileydi ve isviçrede gittiği yabancı doktoru bile hamileliği boyunca elevit vermiş kendisine...tabi türkiyedede veryor hemen hemen bütün doktorlar.

evt canım ben 6.haftadan beri hergün 1tane elevit kullanıyorum.içinde yok yok bu vtaminin.çok faydalıymış hamilelerde.

bana neden vermediki o dediğiniz ilaçtam vitaminden allah allahkafamçokkarıştı

amin canım.. inş..
birşey sorayım size.... şimdi benim SAT 29 kasım aslında.. 2 gün önce dr bana 5+5 dedi.. kesenin boyutuna bakarak.. SATa göre baksam 8 haftalık çıkıyorum.. demekki geç döllenme oldu 2 hafta... şimdi ben satımı 29 kasım yerine 18 aralık falan mı yazmalıyım?????

cnm sen yine satı al
burda geriden giden bi sürü arkadaşımız var
sonra zamanla yetişir zaten yetişmezse değişiklik yaparsın
benim fikrim bu

hergün bir kere çıkartsam çok iyi günde kesin 5_6 kere çıkartıyorum bıktım ya

dr söyledin mi canım
söyle serum takarsın vitaminsiz kalırsın vitamin koyuyorlar içine serumun öyle korkuyorum diye taktırmamazlık etme rahatlarsın

nagiha senin doktor harbi sapıtık herhalde.yani anlattığın şeylerden ben bile sinir oldum.şöyle güzel bir doktora git canım sonradan doktor değiştiremiyorsun..
birde eleviti hamileliklerde mutlaka veriyorlar.ben araştırdım biraz.hatta isviçrede yaşayan birarkadaşım var o eçen sene hamileydi ve isviçrede gittiği yabancı doktoru bile hamileliği boyunca elevit vermiş kendisine...tabi türkiyedede veryor hemen hemen bütün doktorlar.

şimdi güzel dr buldum canım gerçekten ya tedavi olurkende nerde manyak dr var beni buluyordu hamile kaldım gene peşimi bırakmıyorlar
ama şimdi buldum çok güzel anlatıyor ilgileniyor memnunum çok şükür testleri götürecem belki ozaman verir perşembe test yaptırdım çarşamba vericeklermiş ozaman onları götürecem belki verir

dr söyledin mi canım
söyle serum takarsın vitaminsiz kalırsın vitamin koyuyorlar içine serumun öyle korkuyorum diye taktırmamazlık etme rahatlarsın

söyledim eşimde dedi çok kötü çıkartıyor hep dedi hap verdi işte sonrada bulantı olması bizi sevindiriyor dedi hamileliğin sağlıklı oluyormuş ama

gittiğimde söyliyeyim geçmesse ozaman kadar geçmez gerçide

kızlar listeyi konrtol edin bazı arkadaşlarımızın bilgileri eksik yaş-kilo gibi.
eksik olanlar bana bildirirse hemen giriş yaparım...
nagiiiş bu arada bende aynıyım dünden beri yediğimi çıkarıyorum.
az önce koca bir tabak zeytin yedim zaytin iyi geliyo bakbozoda yiyiyomuş.
bi dene canım sende....

söyledim eşimde dedi çok kötü çıkartıyor hep dedi hap verdi işte sonrada bulantı olması bizi sevindiriyor dedi hamileliğin sağlıklı oluyormuş ama

gittiğimde söyliyeyim geçmesse ozaman kadar geçmez gerçide

ihmal etme canım

şimdi güzel dr buldum canım gerçekten ya tedavi olurkende nerde manyak dr var beni buluyordu hamile kaldım gene peşimi bırakmıyorlar
ama şimdi buldum çok güzel anlatıyor ilgileniyor memnunum çok şükür testleri götürecem belki ozaman verir perşembe test yaptırdım çarşamba vericeklermiş ozaman onları götürecem belki verir

doktorunu değiştirdinmi sen tamam ozaman canım..testlerine bakınca verir herhalde .vermezse sen hatırlat mutlaka

kızlar listeyi konrtol edin bazı arkadaşlarımızın bilgileri eksik yaş-kilo gibi.
bi dene canım sende....

zeytin kalmadı alayım eşim yemez pek bende buarala r canım istemediğinden alamdım eve dur akşam eşime diyeyim alsın artık miğdem hiçbirşeyi götürmüyor allah sabır versin yok derken bualntı fazlasıyla geldi

bi dene canım sende....

çookk tşkkürler LiL@..
benim SATı 29 Kasım olarak değiştirebilirmisin? gerçek olan bu... ama 2 hafta geriden gidiyorum diye 18 aralık yazmıştım ben..
liste ne kadar uzun :nazar: maşallaahhh

kzlar mide bulantısı yaşayanlarda yaşamayanlarda sağlıklı hamilelik yaşıyordur...yanii bende pek bişi yok doktor maşşallahı var 3 gün önden gelişiyor dedi....
mide bulantısıda sağlıksızlık anlamına gelmiyor ama mide bulanmayıncada sağlıksızlık anlamaına gelmiyor.bünyeden bünyeye değişiyor herkezin hamilelik dönemi....,
bunuda belirtmek istedim ayrıca..yani midesi bulanmayanlar sağlıksız demek olmuyor tabiki

banada vermedi.. sadece folic asit alıyorum..
elevit alan anne adayları.. aynı anda folic asit de alıyomusunuz??

canım seninde baya bir süre olamdı galiba bebeğin benim gibi hayırlı olsun allah kucaklarımıza almayı nasip etsin
hoşgeldin aramıza
sanada vrmemiş bak dr alahım ya dlimidir nedir bunlar

ihmal etme canım

yok canım ihmal etmem söyliyecem muhakkat
sizler yazamadınız ki hiç biz builaçları kullanıyoruz diye

doktorunu değiştirdinmi sen tamam ozaman canım..testlerine bakınca verir herhalde .vermezse sen hatırlat mutlaka

evet ya sigortadaki dr korkutunca ağlayarak çıkmıştım tesadüfen bu dr buldum memenunum

kzlar mide bulantısı yaşayanlarda yaşamayanlarda sağlıklı hamilelik yaşıyordur...yanii bende pek bişi yok doktor maşşallahı var 3 gün önden gelişiyor dedi....
mide bulantısıda sağlıksızlık anlamına gelmiyor ama mide bulanmayıncada sağlıksızlık anlamaına gelmiyor.bünyeden bünyeye değişiyor herkezin hamilelik dönemi....,
bunuda belirtmek istedim ayrıca..yani midesi bulanmayanlar sağlıksız demek olmuyor tabiki

Tabiki canım sağlıksız anlamına gelmiyor benim arkadaşım hiç bualntı ağrı görmeden doğum yaptı gayet sağlıklı
biz korkunca dr bize böyle söyledi ben onu demek istedim

yanliş anlaşılamsın guclubacismile

ben de hem folbiol hem de elevit içiyorum

nagihan bana da dr pazartesi günü verdi ilacı

evet benim biraz sıkıntılı oldu... ama çok şükür çabalarımın sonucunu aldım

--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html

hikayemi burad anlattım... merak eden okuyabilir.... rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

X