2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vazgeçtim izlemeyeceğim şimdi.Eşim gelsin beraber izleriz.Çok uzunmuş bir buçuk saat nerdeysedelikafadulden

Ahh ah şu cinsiyetleri öğrensek de biraz alışveriş yapsak di mi kızlar yaaa??

Ahh ah şu cinsiyetleri öğrensek de biraz alışveriş yapsak di mi kızlar yaaa??

melekcim ben sana çok yakınım aslında aramızda 1 saat var.olumunekankayizsmile
Benimde çin takviminde erkek çıkıyor,İçimdende öyle geçiyor ama kısmet.Genelde dr lar 16. haftadan sonra söylüyorlarmış.Hatta bazıları bebek göstermezse 20. haftayı buluyormuş.Daha çok var anlayacağınız.Kendimi ona göre şartlandırıyorum

dün akşam yemeğimi yediğim gibi aniden kendimi banyoda buldum..
sabah kahvaltısında tostumu bile tam yiyemedim..
içim çıktı artık kızlar ne yapacağım ben...
şu an bile berbat bir şekilde mide bulantım var ve yediğim sadece 1 adet kivi :KK43:
su içemiyorum sudan tiksindim yaaa :KK43:
ay ağlıyorum beeeen :KK43:

melekcim ben sana çok yakınım aslında aramızda 1 saat var.olumunekankayizsmile
Benimde çin takviminde erkek çıkıyor,İçimdende öyle geçiyor ama kısmet.Genelde dr lar 16. haftadan sonra söylüyorlarmış.Hatta bazıları bebek göstermezse 20. haftayı buluyormuş.Daha çok var anlayacağınız.Kendimi ona göre şartlandırıyorum

Aaaa kız neredesin sen, yoksa Maraş'tamısın? Çok merak ettim.:uhm:

şu an bile berbat bir şekilde mide bulantım var ve yediğim sadece 1 adet kivi :KK43:

ayy canım yyaaaa :çok üzgünüm:
biraz zor geçecek günlerin.. allah yardımcın olsun....
ibrahim saraçoğlunun sitesinde şöyle bir yazı vardı....bir kadın kızım hamile sürekli midesi bulanıyor yazmıştı...

Bir tatlı kaşığı kekiği bir iki yudum su ile çiğnemeden yutsun. Mide bulantısı hemen geçecektir. Sağlığınız daim olsun.

belki işine yarar..

Kızla r bişi sorcam size , benim kaç gündür kalçalarım, belim ve kasıklarım çok ağrıyordu,
dün sarı renkte bı akıntı geldı, bugunde biraz önce wc ye gıttiğimde , hani adet öncesi gelen hafif pempe bir akıntı oldu...
acaba bir sorun mu var... kasıklarım da çok ağrıyor....
bugun 8 haftalık oldum , bunlar normal bir süreç mi acaba?

herhangibir kanamada doktorunla görüşmenni tavsiye ederim normalde olsa normal dısıda olabilir.

ayyyyyy sen anlattıça bana fenalık geliyor.gecen seneki halım geliyor aklıma birazda kendimi dşünüyorum açıkcası inşallah bu şekilde geçmesin diye.Allah kolaylık versin çok zor.kucağına lacağın gunleri hyal et.

Ah canım yaa, ben de aç oturuyorum inan, hastalık iyice mahfetti beni. Geçer inşallah yakındaopuyorumnanaktan

Ayy Osmaniye'de akrabalarımız var. Gelinimiz Şahanlardan, Kızıldağ soyismini bilirsen onlar da akrabamız. Ayyy sevindirik oldum şimdi:hooray:

Bende buralı değilim.senin gibi gurbetteyim.Ama sağolsun arkasdaşlar herşeyime yetişiyor.Buaraya gelirsin o zaman:sm_cool:
akannehirBu arada o kadar çok dolu ve yağmur yağıyor ki cam kırılacak sanki...

kekikte yokki evde :KK43: geçende bitti daha eşimde işe gitti taa gece 1de gelecek....
ah kızlar yaa Allah kimseye yaşatmasın bu durumu hiç rahatım yok hiç :KK43:

kekikte yokki evde :KK43: geçende bitti daha eşimde işe gitti taa gece 1de gelecek....
ah kızlar yaa Allah kimseye yaşatmasın bu durumu hiç rahatım yok hiç :KK43:

bana dr demişti ki bulantın olursa sık sık ye.. mesela 1 köfte ye.. yarım saat sonra 1 kaşık yoğurt ye.. yarın saat sonra bir iki kaşık pilav al... böyle öğünlerini böl ve sürekli ye demişti.... bide öyle denesen
ayy canım çok zor işin yaaaa.... inş en kısa zamanda normale dönersin...

olsun... gönüller bi olsun.. bak biz bir internet uzağındayız =)))

Aaaaa bak bunda kesinlikle haklısın, burayı öyle çok seviyorumki, inanın herkesten daha yakın hissediyorum sizi. Eee kader yoldaşıyız ne de olsa. Eşim de biliyor burayı, oraya sor cevap versinler diyo geçen bi güldüm ki. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile

selamm kızlar burayı yeni gördüm bende şuan 6+5 günlükl hamileyim eylül 23 doğum :))
öptüm hepiniziii ve mercimeklerinizi....

X