Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende cizelge yaptım ama yerlestiremiyorum. hangi kodu kopyalıyoruz?
canım profil düzenle olan yere gir en aşağıda çizelge yazıyor oraya yapıştırcaksın
kızlar ben sürekli acıkıyorum. karnımda 10 haftalıga göre cok sis :) sizinde dısardan belli oluyor mu?
orayı buldum da yaptıgım tickerlardan hangisini kopyalayacam. html olan mı code yazan mı?
canım ben hiçbeşe yiyemiyorum sürekli bulantılardayım buna rağmen göbeğim baya çıktı 8 haftalığım bende şuan gaz sorunu falanda yok bilmiyorum göbekmi bebekmi CADIARZU
bitter canım bulantıların ne zaman başladı peki ben de 3 gündür aç geziyorum su bile içemez oldum bilmiyorumkismile
canım hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım zaten ne bulantı ne bişi sadece adet gecikmesiyle test yaptım hatta eşimde dalga geçiyodu ne biçim hamileisn hiç miden bulanmıyo dieee 6 haftadan sonra bi başladı aman allahımmmm bende su bile içemiyorum ama sürekli wc durumuda oluyo vücudum susuz kaldığı için halsiz ve bitkinim ((
mutfağa giremiyorum hatta tvde yemek görmeye bile tahammül edemiorum bu 10-12.haftadan sonra biter diolar ama 1 ay bulantıyla nasıl geçer bi de herşeye ağlayan huysuz bi hatun olup çıktım :umursamaz: Allah eşlerimize de sabır versin
göbek deil canım bebek :)))) benim hep şimdiye kadar karnım icime göçüktü ama artık hiç bir pantolonum iliklenmiyor. :)canım ben hiçbeşe yiyemiyorum sürekli bulantılardayım buna rağmen göbeğim baya çıktı 8 haftalığım bende şuan gaz sorunu falanda yok bilmiyorum göbekmi bebekmi CADIARZU
çok tskler canım birde bunu deneyim opuyorumnanaktancanım ben lilypie dan yaptım step 3 den sonra ilerlediğinde
For Websites : image URL yi tıkla çıkan kodu çizelgeye kopyala
canım dr sana bulantı ilacı vermedimi
ben sabahları içiyorum sadece akşam yediğimi çıkartıyorum
ay bunu yazarken bile içim bi tuhaf oldu :bbo:
günayddıınnn eylül anne adaylaarrııı
opuyorumnanaktan
harika bir gün diliyorum herkeseeee......
nasılsınız bakalıımmm