Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin dişi çıktı bizim daha çıkmadı
Bizde de hareket yok daha BozoHerkesin dişi çıktı bizim daha çıkmadı
mrb :) hava buz gibi gibi :)merhaba arkadaşlar
benim ordan alacağım var..hava iyi olunca yürüyelim :)evet hava güzel olsaydı gel gezlim televoleyi felan derdim
selin seni arıyorum ulaşamıyorum senin ev ücretsizdi beni ararmısınbenim ordan alacağım var..hava iyi olunca yürüyelim :)
yazlıklar gelmiş zaten o gün baktımbenim ordan alacağım var..hava iyi olunca yürüyelim :)
ben doğum yaptıktan sonra bir defa başkası yıkadı diğerlerinde hep ben yıkadım kızım yardım ediyor banadabebeklerinizi tek yıkayabiliyor musunuz? nasıl yıkıyorsunuz? ben eşimle yıkıyorum hala. tam oturamadığından herkalde. gerçi önce bit-raz süngeri üstünde yıkıyorum başını yıkayacakken eşim kucağına alıyor başını yıkıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?
Sen nerelerdesinnnnBizde de hareket yok daha Bozo
Hiç tek yıkamadım eşşimle yıkıyoruzbebeklerinizi tek yıkayabiliyor musunuz? nasıl yıkıyorsunuz? ben eşimle yıkıyorum hala. tam oturamadığından herkalde. gerçi önce bit-raz süngeri üstünde yıkıyorum başını yıkayacakken eşim kucağına alıyor başını yıkıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?
slmmm kimse yokmuuu gene boşladınız sayfayı huuhuuuu :84:
Herkesin dişi çıktı bizim daha çıkmadı
bebeklerinizi tek yıkayabiliyor musunuz? nasıl yıkıyorsunuz? ben eşimle yıkıyorum hala. tam oturamadığından herkalde. gerçi önce bit-raz süngeri üstünde yıkıyorum başını yıkayacakken eşim kucağına alıyor başını yıkıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben hep tek yıkıyorum...hemde ilk bebeğim...Cesur oldum bebişim olduktan sonra :)bende öyle yıkıyorum ama başını yıkarken birinin tutması gerekiyo bana o konuda ne yapıyosunuz