- 20 Mart 2009
- 2.118
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın istanbuldan karlı bir güne merhaba,
gece yağan kar yerleri doldurdu eşime dedim hadi çıkalım kar topu oynamaya :) çıktık gece yarısı oynadık çokk eğlendik iyikide oynamışız sabah yerdeki karlar erimişti
Hepinize günaydın canım analar!!
Bir kaç kelam edesim var, izniniz olursa;
Bir süredir sadece okuyucu olarak takibediyorum forumu. Buraya online olarak girmesem de günlük bildiri olarak posta kutuma tüm yazılanlar geliyor. Özellikle bu topik'teki mesajları okumayı seviyorum.
Bunları okurken kimmiş neymiş, kaç günlük üyeymiş diye hiç bakmaksızın içerikle ilgileniyordum. İşime yarayacak bir şey okur muyum düşüncesiyle, tüm yazılanları okumaya çalışıyordum. Benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar görmek en azından yanlış bir şey yapmadığım konusunda içimi rahatlatıyordu.
Yaklaşık 2 haftadır online olamadım, kendimle ilgli bir sağlık sorunu nedeniyle. Sonra geçen gün bir geldim ki, anlamsız bir rant kavgası peydah olmuş, hakaretler edilmiş, kalp kıracak davranışlar sergilenmiş...
Yahu, biz insanlar neden sürekli bir şeyler üzerinde hakimiyet kurmayı, sahiplenmeyi, keskin hatlarla teratoryamızı sınırlandırmayı çok seviyoruz? Yeni-eski de ne demek? Ağustosta doğursan ne eylülde doğursan ne? eninde sonunda bebelerimizi yaşı geldiğinde aynı sene aynı sınıfa koyacaklar. Sen bir ay büyüksün diye kimseye madalya verilmeyeceği gibi eylülde doğmadıysan sana eksik maaş verecez diyen bir kurumla da karşılaşmadım.
Bu ayrımcılık çılgınlığının temelindeki psikolojik sebepler çok merak ediyorum...
Yine de tüm kadın anaları sevgiyle kucaklayıp, yavruların gıdılarından öpüyorum :)
Süpermiş! :)) Ben de çok özledim kar topu oynamayı. Burada o kadar yağmadı ya :/ Gece yağdı, sabah eridi :/
günaydınlar,
arabada şu anda ana kucağımız var, arka koltukta çocuğun yüzü arkaya dönük olarak. zaten onda oturmuyor pek fazla. ama kucakta da olması beni huzursuz ediyor. zaten yasak da.
sizler araba koltuğu, yani yüzü öne bakan şekilde oturacağı koltuk aldınız mı, hangi marka ve memnun musunuz?
Seneye bu zamanlar ufaklıkları karda yuvarlıyor ve peşinden koşuyor olacağız :))) (inşallah)Günaydın
Zeyno ben de kar topu oynamyı özledim daha doğrusu doğru düzgün kar görmeyi özledim burda hiç kar yok
hamileyken hatırlasana aşıdan benim kolum 2 ağrımıştı bebeklerinde bacakları ağrıyordur :84:
Benim geçen ki de çok ağırdı 2 gün :shamileyken hatırlasana aşıdan benim kolum 2 ağrımıştı bebeklerinde bacakları ağrıyordur :84:
Seneye bu zamanlar ufaklıkları karda yuvarlıyor ve peşinden koşuyor olacağız :))) (inşallah)
tetanosdan di mi Mihri... ya ne feci sızlamıştı :/
Bizimki aşı olduğu günlerin gecelerini rahat geçiriyor da normalde kesintisiz uyumayan bir çocuk :/ ilk günler bile daha çok uyurdu.. ah ya hep o doktorun yüzünden, gece de 3 saatte bir uyandır emzir dedi, ama demedi ki 6 haftalık olduktan sonra artık uyandırmana gerek yok diye ( Hep ben alıştırdım bu çocuğu gece uyanıp emzirmeye...
:85:
oğlum 23eylül 2010 doğumlu bugün dişi çıktı çok heyecanlandım biraz erken mi?sizin bebişlerin dişleri ne alemde
bence erken değil normal hayırlı olsun bizim daha çıkmadı
oğlum 23eylül 2010 doğumlu bugün dişi çıktı çok heyecanlandım biraz erken mi?sizin bebişlerin dişleri ne alemde