2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zor:KK50: ooff bi de aşısı var bu işin ya:KK59:

Bizim alttan 2 dişimiz çıktı şimdi elleri sürekli yukarıda, sanırım sıra yukarıdaki dişlerde.

şu dişler mahvetti metehanıda, uyku düzeni hak getire, dün gece sürekli uyandı, çokta yakında çıkacak gibi damağından belli oluyor 2 dişi sadece patlatması mesele. bugün jelle daha bi rahatmış gecede diş çıkana kadar çay vereyimde rahat uyusun bari

bizde daha diş yok..hafif bir kabarcık varmış dr.dediine göre ama biz bişi göremiyoruz..bakalım nezaman gelcek...

Bir süre yoktuk diye bağcı dağcı tribi yapılayazmış, hoş olmamış, gerekirse bir iki kelam ederim diye geldim :p

çok şükür 6 ay sonu aşılarından sonra sıkıntı yaşamadık :)

gelse de rahatlasa kuzum artık :emir_bebek:

hg :KK42: :KK54::KK54::KK54:

bende kızlara bi slm vereyim
azraya geçmiş olsun bizimde 6. ay aşıları hiç rahatsız etmedi bi kere giderken calpol verdim ikinci kez vermedim çok rahat geçti
4. ayda 4 gün kendine gelememişti kızım
vay güneşli zeynep hanımlarda uğramış :p

saol nevo azra aşıda çıldırdı dişte ne olur hiç düşünemiyorum

her diş çıkarma zor olacak diye bişey yok cnm umarım rahat çıkarır minik incilerini

Asidan cok korkuyorum zaten dis yuuznden inanilmaz mizmiz uff ya bir iki gun ertelesemmi ?

Bu arada en eylul anasi benim 10 eylul :p:p bize kotu niyetli diyen arkadaslar mutlaka okur bunu merak diyorum face grubu kuruyorlarmis neden iyi niyetle zamaninda boyle gruba dahil olmamislar aylaism yamamislar bebekleri ile ilgili simdi face grubu kurmak akillairna gelmis :) komik ya koca kadinalr nelerle ugrasiyor bedenler koca akillar minik ..

selaaaammmm kızlar ben geldim. uzun bir aradan sonra burdayım.. neler olmuş yaa burda.. bu arada bizim de uyku düzenimiz falan kalmadı. saat başı uyanıyoruz. ne kerem rahat ne de ben. bakalım bu durum nereye kadar böyle devam edecek. burayı ve burada sizlerle yazışmayı çoookkk özlemişim. sizi sevviyorum gerçek eylül anaları...

:KK4:arkidişlerim duydugum kadarıyla buraya küçük sıçanlarbaşmış. Kafalarını ezmek gerekiyomuş kimmiş neredeymiş bu sıçancıklar.bi tanışalım dedimm

Bizim alttan 2 dişimiz çıktı şimdi elleri sürekli yukarıda, sanırım sıra yukarıdaki dişlerde.
ohh maasallah darısı başımıza
şu dişler mahvetti metehanıda, uyku düzeni hak getire, dün gece sürekli uyandı, çokta yakında çıkacak gibi damağından belli oluyor 2 dişi sadece patlatması mesele. bugün jelle daha bi rahatmış gecede diş çıkana kadar çay vereyimde rahat uyusun bari
aynen kızımı altüst etti şu diş ağrısı:KK50:
bizde daha diş yok..hafif bir kabarcık varmış dr.dediine göre ama biz bişi göremiyoruz..bakalım nezaman gelcek...

bizde bekliyouz bakalım...en kısa zamanda görünsede iniciler rahatlasak...

merhaba kızlar kızımın saçında konak oldu nasıl geçer biliyorsanız yardım edin lütfen

Merhaba, banyodan yarım saat kadar önce saf zeytinyağı ile masaj yap. Bunun için bir tülbent kullanabilirsin. Sonra banyo yaptır. Bebek fırça tarakla saçlarının ters yönünde tara. Ama ilk denemede geçmesini bekleme. Ben böyle yapmıştım hiç olmuyor artık. İki uygulamada geçti bizimkiler. Daha da olmadı. :Umarım geçer.

Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..

Canım,geçmiş olsun.Ben olsam başka bir doktorun hatta bir iki doktorun daha fikrini alırıdım.Bu kadar kısıtlanmak moral bozucu olur senin için.

iyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri kimsecikler yok burada

Bu gece aşı nöbetindeyim ateşi bi çıkıyor bi iniyor yavrumun :KK43:((

Hepinize günaydın canım analar!!

Bir kaç kelam edesim var, izniniz olursa;
Bir süredir sadece okuyucu olarak takibediyorum forumu. Buraya online olarak girmesem de günlük bildiri olarak posta kutuma tüm yazılanlar geliyor. Özellikle bu topik'teki mesajları okumayı seviyorum.

Bunları okurken kimmiş neymiş, kaç günlük üyeymiş diye hiç bakmaksızın içerikle ilgileniyordum. İşime yarayacak bir şey okur muyum düşüncesiyle, tüm yazılanları okumaya çalışıyordum. Benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar görmek en azından yanlış bir şey yapmadığım konusunda içimi rahatlatıyordu.

Yaklaşık 2 haftadır online olamadım, kendimle ilgli bir sağlık sorunu nedeniyle. Sonra geçen gün bir geldim ki, anlamsız bir rant kavgası peydah olmuş, hakaretler edilmiş, kalp kıracak davranışlar sergilenmiş...

Yahu, biz insanlar neden sürekli bir şeyler üzerinde hakimiyet kurmayı, sahiplenmeyi, keskin hatlarla teratoryamızı sınırlandırmayı çok seviyoruz? Yeni-eski de ne demek? Ağustosta doğursan ne eylülde doğursan ne? eninde sonunda bebelerimizi yaşı geldiğinde aynı sene aynı sınıfa koyacaklar. Sen bir ay büyüksün diye kimseye madalya verilmeyeceği gibi eylülde doğmadıysan sana eksik maaş verecez diyen bir kurumla da karşılaşmadım.
Bu ayrımcılık çılgınlığının temelindeki psikolojik sebepler çok merak ediyorum...

Yine de tüm kadın anaları sevgiyle kucaklayıp, yavruların gıdılarından öpüyorum :)

X