Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde 17 ağustos hııııııhhhh :76:mihri gel kuzum sende ağustos annesisin :)))
Naber kızlar! Bu sıralar inanılmaz çığlıkçı ve yerinde duramayan bir maymunla uğraşmaktan buralara vakit ayıramadım. :)
Hala gece kesintisiz 5 saatten fazla uyumuyor, 5 saat uyuduğunda da aslında benim için mucize oluyor. 3 saatte bir uyanıyor, emmeden bir türlü uyumuyor :/ Ben nerede yanlış yaptım (
Naber kızlar! Bu sıralar inanılmaz çığlıkçı ve yerinde duramayan bir maymunla uğraşmaktan buralara vakit ayıramadım. :)
Hala gece kesintisiz 5 saatten fazla uyumuyor, 5 saat uyuduğunda da aslında benim için mucize oluyor. 3 saatte bir uyanıyor, emmeden bir türlü uyumuyor :/ Ben nerede yanlış yaptım (
Bir süre yoktuk diye bağcı dağcı tribi yapılayazmış, hoş olmamış, gerekirse bir iki kelam ederim diye geldimoooo kimleri görüyorummmm
çok şükür 6 ay sonu aşılarından sonra sıkıntı yaşamadık :)gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zor ooff bi de aşısı var bu işin ya
gelse de rahatlasa kuzum artıkDisiniz geliyor zeynop hayirli olsun..
zeynep sen yine iyisin kızım ben napim yaaa(saat 11 de zar zor uyuyor 1 de uyanıyor ve sabaha kadar 2 saat aralıklarla devam ediyor uyanmaya...
busabah 7de tamamen uyanmış sesszice duruyor tosbaa:)sanki işe gitcek..