Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde 17 ağustos hııııııhhhh :76:mihri gel kuzum sende ağustos annesisin :)))
Naber kızlar! Bu sıralar inanılmaz çığlıkçı ve yerinde duramayan bir maymunla uğraşmaktan buralara vakit ayıramadım. :)
Hala gece kesintisiz 5 saatten fazla uyumuyor, 5 saat uyuduğunda da aslında benim için mucize oluyor. 3 saatte bir uyanıyor, emmeden bir türlü uyumuyor :/ Ben nerede yanlış yaptım(
Naber kızlar! Bu sıralar inanılmaz çığlıkçı ve yerinde duramayan bir maymunla uğraşmaktan buralara vakit ayıramadım. :)
Hala gece kesintisiz 5 saatten fazla uyumuyor, 5 saat uyuduğunda da aslında benim için mucize oluyor. 3 saatte bir uyanıyor, emmeden bir türlü uyumuyor :/ Ben nerede yanlış yaptım(
Bir süre yoktuk diye bağcı dağcı tribi yapılayazmış, hoş olmamış, gerekirse bir iki kelam ederim diye geldimoooo kimleri görüyorummmm
çok şükür 6 ay sonu aşılarından sonra sıkıntı yaşamadık :)gruptakilerin nerdeyse herkes böle yakınıo...dişleri çıkıcak heralde....sabredicez artk ama uyku problemi çok zorooff bi de aşısı var bu işin ya
![]()
gelse de rahatlasa kuzum artıkDisiniz geliyor zeynop hayirli olsun..
zeynep sen yine iyisin kızım ben napim yaaa(saat 11 de zar zor uyuyor 1 de uyanıyor ve sabaha kadar 2 saat aralıklarla devam ediyor uyanmaya...
busabah 7de tamamen uyanmış sesszice duruyor tosbaa:)sanki işe gitcek..
![]()