2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu tartışmayı ben başlattım son lafımı söyleyip gideceğim.. bütün geçmişi okumayacağım boş lafa karnım tok.. biz aylardır her gün bu sayfaya gelip tüm günümüzü burada geçiriyorduk, sonra bir gün bir grup insan gelip hoşgeldiniz yeniler burası tapulu diyor ki aslında bizim varlığımızdan haberdar olduğunu ifade eden tek insan da bize yeniler diyerek bizi evimizde kiracı muamelesi yapıyor.. tapu diye gösterdikleri şeyde herhangi birinin yazabileceği bir topik açılışı ki; topiki açan kişi eylülde doğum bile yapmamış aslında.. tapu tapu dediniz ama siz yarın sıkılıp bu sayfayı bırakınca bu başlık dibi boylayacak ve tapunuz 5 para etmeyecek o zaman.. biz sizin yaptığınız gibi boş konuşmuyoruz, gerçekten konuya uygun olarak bebeklerimizle ilgili sorun ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz yani siz coşturuyorsunuz ya biz ona kasmıyoruz.. bizim için önemli olan sayfa sayısı değil sayfada ne yazdığı.. kısacası sayfanız sizin olsun çünkü bizim sevdiğimiz sizin sayfanız değil arkadaşlıklarımızdı o da biz nereye gidersek oraya gelir...

1 saat gelmedik yine karışmış bide hala tartışmayı ben başlattım diyo iyi halt ettin mutlusundur herhalde doğum yapacaımız zamanada sen karar ver istiyosan bilseydim sana sorardım doktora hiç gitmezdim benimki 6 eylül senin için uygunmu dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyosun bide hala bulaşıyosun tapu muhabbetinide tapusunu isteyen arkadaşına sor adam gibi bişeyler yazsaydınız aynı şekilde cevap alırdınız bu yaptığınız sırf hasetlikten..

selam kızlar..
dün gayet ılımlı bi mesaj yazmıştım ama bazı arkadaşlar gerilmek istiyor demekki..en sinir olduğumda lilamız hakkında saçmasapan bişey söylüyor olmanız..arkadaşımız erken doğum yaptı ve neler yaşadığını tahmin bile edemessiniz..şimdi gitmek istiyorsanız bence daha fazla çirkinleşmeden yapın bunu çünkü gerçekten hiç yakışmıyor bu topiğe....

yahu şu resim ve tickerım değişmiyor sinir oldum.....

bu arada güzel anneler kadınlar günümüz kutlu olsun....

Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..

Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..

keçi peyniri keçi sütü falan denesen keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş etkilemez belki sen yersen inek sütü ve ürünlerinin alerji yaptığı duymuştum bi dene istersen keçi peyniri falan yada dr. sor..

bozo lila canlarım söylenenleri okudum üzülecek hiçç birşey yok tek yapmanız gereken kaile almamak, biz gayet dosthane davrandık onlar üstümüze geldikçe iyi niyetli olduk ama boşunaymışş

selam kızlar..
dün gayet ılımlı bi mesaj yazmıştım ama bazı arkadaşlar gerilmek istiyor demekki..en sinir olduğumda lilamız hakkında saçmasapan bişey söylüyor olmanız..arkadaşımız erken doğum yaptı ve neler yaşadığını tahmin bile edemessiniz..şimdi gitmek istiyorsanız bence daha fazla çirkinleşmeden yapın bunu çünkü gerçekten hiç yakışmıyor bu topiğe....

Aynen katılıyorum,hata -Beğen-yapmak isterdim ama yok kii :)))

Yok çikoltam olmadım henüz 2 kez oldum bu 4.ay olucak hala yok sen iç bakalım işe yarasa bizde içelim :) şiştim iyice

Arkadaşlar şu iki günlük dünyada kalp kırmaya değer mi ? Ne bizim ne de Sizin Hepimizin güzel paylaşımlarımızın bulunabileceğimiz Bir yer TEŞEKKÜRLER KAZEN :KK42:

Gecmis olsuncanim..

X