Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aşı sessiz Azra yı bile mızmız yaptı
Bu aşı sessiz Azra yı bile mızmız yaptı
bu tartışmayı ben başlattım son lafımı söyleyip gideceğim.. bütün geçmişi okumayacağım boş lafa karnım tok.. biz aylardır her gün bu sayfaya gelip tüm günümüzü burada geçiriyorduk, sonra bir gün bir grup insan gelip hoşgeldiniz yeniler burası tapulu diyor ki aslında bizim varlığımızdan haberdar olduğunu ifade eden tek insan da bize yeniler diyerek bizi evimizde kiracı muamelesi yapıyor.. tapu diye gösterdikleri şeyde herhangi birinin yazabileceği bir topik açılışı ki; topiki açan kişi eylülde doğum bile yapmamış aslında.. tapu tapu dediniz ama siz yarın sıkılıp bu sayfayı bırakınca bu başlık dibi boylayacak ve tapunuz 5 para etmeyecek o zaman.. biz sizin yaptığınız gibi boş konuşmuyoruz, gerçekten konuya uygun olarak bebeklerimizle ilgili sorun ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz yani siz coşturuyorsunuz ya biz ona kasmıyoruz.. bizim için önemli olan sayfa sayısı değil sayfada ne yazdığı.. kısacası sayfanız sizin olsun çünkü bizim sevdiğimiz sizin sayfanız değil arkadaşlıklarımızdı o da biz nereye gidersek oraya gelir...
Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..
selam kızlar..
dün gayet ılımlı bi mesaj yazmıştım ama bazı arkadaşlar gerilmek istiyor demekki..en sinir olduğumda lilamız hakkında saçmasapan bişey söylüyor olmanız..arkadaşımız erken doğum yaptı ve neler yaşadığını tahmin bile edemessiniz..şimdi gitmek istiyorsanız bence daha fazla çirkinleşmeden yapın bunu çünkü gerçekten hiç yakışmıyor bu topiğe....
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/94954-civanpercemi-mucize.html
kızlar bir arkadaşım adet olamıyorum diyince civanperçemi önermişti kk da da kadınlar önermiş aldım şimdi içiyorum süte zararı yokmuş hala benim gibi adet olmayan varsa denemekte fayda var, bozocum sen oldunmu beklemedemisin
Merhaba kızlar,doktordan geldik. Çok moralim bozuk. Bebeğim uzun süreli ishal yaşamıştı ya.İshal yeni yeni geçti. Dr inek sütü alerjisi olabilir demişti.oğlumada banada inek sütü ve ürünleri yasaklanmıştı 10 gün. Yalnız dr rejime devam edin 3 ay daha diyor. Kesin bişey de değil. Neyapmalıyım. Denemeler yapsammı acaba. Böylede çok zor herşeyin içinde süt var.Kahvaltıda bile sadece ekmek zeytin yiyorum. Oğlumada sadece soyalı mama verebiliyorum.Onuda hiç sevmiyor kavga dövüş 60cc içirebiliyorum.Yada başka dramı götürsem.Test yapsakta 2 yaşından önce testler güvenilir değil dedi. Yemeyin sütlü şeyler dedi çıktı işin içinden.Bide kesin olmayan bişey .Belkide sadece normal ishal olmuştu onuda bilmiyor.Of of çok üzgünüm kafam karmakarışık..