2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tamam bi anda kalabalık geldi sayfalar aktı şaşırdılar belki,biz alışkınız sayfaların hızlı ilerlemesine ama yok anne değilsin yok insan değilsin yok eylülde doğum yapmamış artık çok kırıcı kelimeler kullanıldı çokkk ayıp. Ben de 31 ağustostsa doğum yaptım ama hep burdaydım ne oldu yani suç mu?yasak mı?Ayrıca belirtiyim kendiler 7-24 sırf bebekler hakkında konuşmuyorlardı sohbet ediyorlardı.

evet bozo, maalesef çok üzücü kelime kullanılmış. lilanın erken doğum yapması, senin 31 ağustos doğum yapmanın ne önemi var, amaç paylaşmaksa. kimin hangi gün hangi ay doğum yaptığı önemsiz bir konu, burada paylaşmaya çalışıyoruz duygularımız, düşüncelerimizi. hepsi bu aslında, önemli olan bu.

evet bozo, maalesef çok üzücü kelime kullanılmış. lilanın erken doğum yapması, senin 31 ağustos doğum yapmanın ne önemi var, amaç paylaşmaksa. kimin hangi gün hangi ay doğum yaptığı önemsiz bir konu, burada paylaşmaya çalışıyoruz duygularımız, düşüncelerimizi. hepsi bu aslında, önemli olan bu.

İşte demiş ya eylül de bile doğum yapmamış diye

arkadaşımın 9 aylık kızı emeklemeye başladı, çok şeker oldu, bezini bile bağlatmıyor, kalkıp emekliyor annesi bağlamaya çalışırken :)
bizimkilerde birkaç ay sonra öyle olacak. şu anda oğlum dönmeye başladı, hareketlendi, bırakıyorum yere, mutfağa gidiyorum, geliyorum ki yüzüstü dönmüş, kollarının üstünde :)
bir arkadaşım demişti ki, bebeklerin en güzel, en keyifli dönemi 6-9 ay arasıdır, şmdi bunun keyfini çıkartalım bence. bu güzellikleri paylaşalım. kıymetli anları artıyor bebeklerimizin.

arkadaşımın 9 aylık kızı emeklemeye başladı, çok şeker oldu, bezini bile bağlatmıyor, kalkıp emekliyor annesi bağlamaya çalışırken :)
bizimkilerde birkaç ay sonra öyle olacak. şu anda oğlum dönmeye başladı, hareketlendi, bırakıyorum yere, mutfağa gidiyorum, geliyorum ki yüzüstü dönmüş, kollarının üstünde :)
bir arkadaşım demişti ki, bebeklerin en güzel, en keyifli dönemi 6-9 ay arasıdır, şmdi bunun keyfini çıkartalım bence. bu güzellikleri paylaşalım. kıymetli anları artıyor bebeklerimizin.

Benim kızım sürünüyor tam dizinin üstünde emeklemeede baya gidiyor

popolar açılınca keyiflerine değmeyin :)))
birde alt açarken sürekli dikişimi dekmeliyor canım acıyor diyorum kahkahalar atıyor :))))

İşte demiş ya eylül de bile doğum yapmamış diye

üzücü işte, gereksiz bir konuyla alakalı üzücü şeyler yazmış. ne gerek var bu tarz konuşmalara. hepimiz anneyiz, ha eylül, ha ağustos. neyse o arkadaş yaptığının farkına varır, kötü niyetli değidlir sanırım, şaşkınlık nedeniyle kantarın topuzunu kaçırmış herhalde.

popolar açılınca keyiflerine değmeyin :)))
birde alt açarken sürekli dikişimi dekmeliyor canım acıyor diyorum kahkahalar atıyor :))))

evet , dikişe tekme atma olayı bizde de var ve şaşırıyorum bu kadar denk getirmesine :) tam dikişe doğru, sanki ordan çıktım hatırlatırım diyor gibi :)
ıslak mendil popoya değince başlıyor gülmeye, ferahlıyor beyefendi sanırım :) gevşiyor hemen.

kızlar bebeğime evde ekmek yada şekersiz kek gibi bişey yapmak istiyorum kahvaltı için.bi fikriniz varmı

Rüzgarda sürünüyor canım ama benimki geri geri gidiyor :)

belki geri vitese takmıştır rüzgar :)
kollarını öne atabiliyor mu , acaba benim oğlumun kol kaslaımı gelişmedi, biraz jimnastik yaptırayım öyleyse. çünkü benim ki kollarının üstünde duruyor ama kollarını öne atamadığı için sürünmüyor henüz.

merabalar arkadaşlar 5 buçuk aylık oğlumu yıkamakta çok zrlanıyorum sürekli filenin üzerine dikeliyor dengesini kaybediyor sizler nasıl yıkıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum

ben fileyle yıkıyoum gayette rahat yıkıyabiliyouz..bazen suyu dökünce irkilip çırpınıo ama genelde sakin bnm tontim:KK16:

benimki de hemen dönüyor tersten bezliyorum ya da elıne bişey veriyorum anca öyleee yoksa tutabilene aşkolsun yürüse bsıp gitcek kuku ortada :KK70:DDD:KK66:

aaaa erken değil mi daha , maşallah ona. ben 8-9 ayken çocuklar emekler genelde diye biliyorum. seninkine maşallah.
evet tam 6.ayı bitti sürünmeye başladı şimdi de yerinde durmuyor o yüzden biraz zayıf çok hareketli

benimki de hemen dönüyor tersten bezliyorum ya da elıne bişey veriyorum anca öyleee yoksa tutabilene aşkolsun yürüse bsıp gitcek kuku ortada :KK70:DDD:KK66:

Yerim ben onlarıııııı

Benim kızım sürünüyor tam dizinin üstünde emeklemeede baya gidiyor

ya bnm kızım sadece yan dönüo...hala daa tam dönemio...yüzüstü uzandırıyoum nefret edio ağlıo kadır beni die...off ya anca oturup poposunu büyütsün...doktora sorucam normalmi hala dönmemesi :KK50:

Bi çırpıda okuyu verdim.

Ama diyecek laf bulamıyorum,sırada ne var acaba neyle saldırışa geçecekler merak ediyorum.

Lila,Bozo canlarım üzülmeyin, artık cevap bile vermeye değmez,bırakalım kendi hallerine olmaz mı :KK51:

ya bnm kızım sadece yan dönüo...hala daa tam dönemio...yüzüstü uzandırıyoum nefret edio ağlıo kadır beni die...off ya anca oturup poposunu büyütsün...doktora sorucam normalmi hala dönmemesi :KK50:

Canım,benimki yan bile dönmüyor,tamam her bebeğin gelişimi farklı ama ne zaman yetişecek aydaşlarşına merak ediyorum.

X