2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben tüm vucüt lazere yazılacaktım kadınla konuştum çok candan davrandı bana :)) bende iç guatr var bunu söyledim önce tedavi görün yoksa lazere boşuna para verirsiniz dedi. hemen randevu aldım yarın öğlen genel cerraha gidicem bakalım ne diyecek

Geçmiş olsun canım,
Nekadarmış tüm vucut ??? bende çok istiyorum ama fiyatlar uçuk sanrırım birde alınacak sonuçta önemli tabi.

şaka bir yana kızlar ben burayada takılıyordum zaten eskisi yenisi yok umarım tüm arkadaşlar burada daim olursunuz gene çok eğlenceli saatler geçirirz sizleri seviyorum :KK54:

evett işte buu :) mihri01 ve bozo85 siz de hem face de hem burdasınız. eskisi yenisi mi olur Allah aşkına siz söyleyin. siz de burda sohbet eden arkadaşları bir düşünün. daha düne kadar 15 kişi. hergün sürekli birşeyler paylaşırken. bir anda bombardımana uğrar gibi oldu. bir anda ne olduğunu anlayamadık. sayfalar hızlı hızlı ilerlemeye başladı. geriye doğru bakarsanız. birşeyler soruluyor ve cevaplanıyordu. siz girip eskileri yadediyorsunuz, bir taraftan da tıpkı facebookta olduğu gibi ek gıda, hastalıklar, endişeler, doktor kontrolleri vs paylaşılıyor. o yüzden sanki iki ayrı taraf varmış gibi görünüyor. bu ikilik durumu ordan kaynaklanıyor.:KK61:

Tşk ler kızlar

1800 tl nakit fiyatı ama sınırlama yok
kol bacak popo :) göbek bel göğüs ucu yüz vs. nerende varsa hepsini komple hallediyormuş. tam anlamıyla tüm vücut yani.

ama dediki ben lazerle alsamda sizinki bitmez iç guatr nedeniyle tekrar çıkabilir. en iyisi önce tedavi sonra lazer. ikisi eş zamanlıda olur dedi ama tedavi bitince başlarım artık. ben önceden 4 seans gitmiştim evet biraz acıyo ama sonuç güzel oluyo

heyyooo bende geldim kambersiz düğün olmazzz canlarımm :KK64: ama şöle bi geçmişi okumam lasım :KK68:

yalnız dikkatinizi çekerim eski ve yeniler ayrı sohbet ediyo:))

kızlar yanlış anlamayın ama siz gelir gelmez bize bi merhaba bile demediniz ya hemen burası bizimdi sizindi muhabbeti başladı. ben de eskiden buradaydım ama hala buradayım. bide şu tapu meselesi çok gereksiz buldum lila başlatmasa başka biri başlatacaktı bu başlığı kimin başlattığı değil kimin devam ettirdiği önemli bence.
ilk bi arkadaş aaaa baksana burda ekim anneleri var sanırım ticker larda 5 aylık yazıyor falan yazmıştı bi arkadasına bizi yok sayarcasına. merak ediyorsa bize sorsaydı keşke. daha iyi iletişim kurardık ben çoğunuzu eskiden tanıyorum ama konuşmalarınızla çok yabancı hissettirdiniz kendinizi. neyse uzamasın bu muhabbet ne kadar çok kişi o kadar çok muhabbet bizce

Son düzenleme:
ha bide benim caanım arkadaşalarım milupanın içinden indirim kuponu çıktı hoşuma gitti değişiklik olsun diye arada hazırlardan veriyordum iyi oluyor kupondan alır veririm iyi olur sadece tansaş ve migrosta geçerliymiş ama

Ne bu kitap olayi ben bilmiyorum nerdn istiyosunuz bende istyim eksik kalmayim:KK3:

tüm eylül annelerine selamlar....bende geçmişe bakıyordum off neler var neler yaaaa:))

evett işte buu :) mihri01 ve bozo85 siz de hem face de hem burdasınız. eskisi yenisi mi olur Allah aşkına siz söyleyin. siz de burda sohbet eden arkadaşları bir düşünün. daha düne kadar 15 kişi. hergün sürekli birşeyler paylaşırken. bir anda bombardımana uğrar gibi oldu. bir anda ne olduğunu anlayamadık. sayfalar hızlı hızlı ilerlemeye başladı. geriye doğru bakarsanız. birşeyler soruluyor ve cevaplanıyordu. siz girip eskileri yadediyorsunuz, bir taraftan da tıpkı facebookta olduğu gibi ek gıda, hastalıklar, endişeler, doktor kontrolleri vs paylaşılıyor. o yüzden sanki iki ayrı taraf varmış gibi görünüyor. bu ikilik durumu ordan kaynaklanıyor.:KK61:

2 taraf yok mlbstnc sadece hoşgeldin yok sen hoşgeldin ben dedim burası bizimdi rkadaşlar dedi tapusu nerde falan şaka muhabbetiyle başladı yani büyütecek bişey değil herkes herşeyi paylaşmaya devam edebilir kimse kimsenin önünde bi engel değil eskilerede bakabilirsin öyle bi muhabbet işte..

kızlar yanlış anlamayın ama siz gelir gelmez bize bi merhaba bile demediniz ya hemen burası bizimdi sizindi muhabbeti başladı. ben de eskiden buradaydım ama hala buradayım. bide şu tapu meselesi çok gereksiz buldum lila başlatmasa başka biri başlatacaktı bu başlığı kimin başlattığı değil kimin devam ettirdiği önemli bence.
ilk bi arkadaş aaaa baksana burda ekim anneleri var sanırım ticker larda 5 aylık yazıyor falan yazmıştı bi arkadasına bizi yok sayarcasına. merak ediyorsa bize sorsaydı keşke. daha iyi iletişim kurardık ben çoğunuzu eskiden tanıyorum ama konuşmalarınızla çok yabancı hissettirdiniz kendinizi. neyse uzamasın bu muhabbet ne kadar çok kişi o kadar çok muhabbet bizce

şeker delisi yanlış anlamışsın biraz öncede açıklamasını yaptım yeterince açıktı sizin ticketler 5 aylık oduğu için aa ekim anneleride var gibi bi yorum yaptım tapu muhabbetinide bi arkadaşın çıkardı bunlar öylesine muhabbet için söylenen şeyler alınganlık yapcak bişey yok size burdan gidin burası bizim demedik sadece bi arkadaş vardı onunla atışıyoduk dikkat edersen hep yazdıklarımızın altında gülücük var yani zannettin gibi bi kavga emaresi değil öylesine muhabbet sadece alınmanıza gerek yok

kızlar eski yeni muhabbeti olurmu hiç yaa sonuçta hepimiz eylül anasıyız:)) bazılarımız çakma olsada:)) biz face geçince buraya uğramaz olduk,tanımadığımız eylül anneleride ne güzel sahip çıkıp buraya devam etmiş...hepberaber kaynaşır muhabbetimize devam ederiz işte..yenisi eskisi olmaz bu işin...rüzgarımla benden öpücükler ve iyiakşamlar herkese biz kaçıyoruz...:KK56:

şeker delisi yanlış anlamışsın biraz öncede açıklamasını yaptım yeterince açıktı sizin ticketler 5 aylık oduğu için aa ekim anneleride var gibi bi yorum yaptım tapu muhabbetinide bi arkadaşın çıkardı bunlar öylesine muhabbet için söylenen şeyler alınganlık yapcak bişey yok size burdan gidin burası bizim demedik sadece bi arkadaş vardı onunla atışıyoduk dikkat edersen hep yazdıklarımızın altında gülücük var yani zannettin gibi bi kavga emaresi değil öylesine muhabbet sadece alınmanıza gerek yok

Gülücük mülücük var ama sonu tartışmaya gidiyor anlamayana saf derim. neyse bunları uzatacak kadar vaktimiz yok bizim olsa zaten burada boş lakırtı yapardık sayfalar dolusu bugün oldugu gibi bak ben de gülüyorum alınganlık yapmayın yani:KK1::KK64::KK66::KK60::KK1:

Gülücük mülücük var ama sonu tartışmaya gidiyor anlamayana saf derim. neyse bunları uzatacak kadar vaktimiz yok bizim olsa zaten burada boş lakırtı yapardık sayfalar dolusu bugün oldugu gibi bak ben de gülüyorum alınganlık yapmayın yani:KK1::KK64::KK66::KK60::KK1:

anlamayan gerçektende saf yani daa nasıl anlatayım dur bende güleyim:KK1: valla sen bugun konuşulanlara o arkadaşlarım birbirine bağlılıklrına kurban ol öyle çakma makma yapmacık değil yani ondan bi de face grubumuz var dur bi daha güleyim de anlaman anlasın :KK1:

anlamayan gerçektende saf yani daa nasıl anlatayım dur bende güleyim:KK1: valla sen bugun konuşulanlara o arkadaşlarım birbirine bağlılıklrına kurban ol öyle çakma makma yapmacık değil yani ondan bi de face grubumuz var dur bi daha güleyim de anlaman anlasın :KK1:

Allah muhabbetinizi bozmasın :KK60::KK60::KK60:

ya ben korkuyorumçok yanma olyormuş yaparken kuzenim söyledi
Çok acımıyor ben yaptırmıştım
Sanada geçmiş olsun canım,senin neyin var ki ??? benim haberim yok valla facede yazdıysan eğer.

Saol canım...ahh ahh bi doğum yaptım döküldüm resmen...göğsüm iltihap olmuştu geçmedi,dişçiye gitmem lazım,kadım doğumcuya gitmem lazım...Azra nın aylık kontrolüyle beraber bide göz kontrolüne götürücem 1 günüm hastanede geçer heralde

Çok acımıyor ben yaptırmıştım

Saol canım...ahh ahh bi doğum yaptım döküldüm resmen...göğsüm iltihap olmuştu geçmedi,dişçiye gitmem lazım,kadım doğumcuya gitmem lazım...Azra nın aylık kontrolüyle beraber bide göz kontrolüne götürücem 1 günüm hastanede geçer heralde

Çok geçmiş olsun canım,hastane işlerini biliyorsun zor oluyor birde bebekle...Allah yardımcın olsun canım.

X