• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de ayakla beşik sallayıp ali babnın çiftliğindeki hayvanların acayip seslerini çıkartıyorym kediler ciak viyak diye bağırır horoz hav hav der, köpek üüüürürüürrüüüüü der :53::52:
bu arada kızlar yaz geliyor tatil planlarınız nedir bakalım kimler nerelere gidecek?
:46:

Yazın ben de annemlere gideceğim, şimdilik planlar böyle. Eşim yazın yurtdışında olacak, kendi başıma ancak böyle bir plan yapabilirim. Bebek de küçük olunca.

çok üzgünüm ben bugün sütüm iyice azaltı.bugün öğen sağdığımda iki göğsümden 50cc bile gelmedi 40-45 belki. :43: gece de doymadığı için sürekli kalktı.işin kötüsü minnoşum emmeyi çok seviyor.tok bile olsa emmek istiyor.sanırım yakında da kesilecek sütüm.kafama takmıyım takarsa daha kötü olur diyorum ama takmadan da olmuyor işte

Ben de süt mücadelesi veriyorum, rezene işe yarıyor ben de, bir de kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorum. KEndisini de yemek faydalıymış ama yiyemiyorum ben.
Bir de favori süt yapıcım kırmızı et.

canım benimde bazen azalıyo gibi oluyo ben hemen komposto falan yapıyorum sende dene ve şekerli şeyler ye zaten kilo falan veremiyoz:56: bari bebişler doysun bende işe yarıyo umarım sendede yarar

Ben hiç güzel komposto yapamıyorum. Emziren anne olduğum için dün misafirlikte komposto ikram ettiler, öyle güzeldi ki, az kalsın tencereyi dikecektim kafaya, Çeşit çeşit meyveler vardı. Siyah üzüm ve elmayı seçebildim.
Güzel komposto nasıl yapılır, tarif istiyoruuuuuuuuuum :84:

canım içi su dolu olanları önermiyorlar. içinde ne suyu olduğu belli olmuyor özellikle çinde üretildiği düşünülürse.. Ayrıca buzluk değil buzdolabı mesela meyve yada havuç verebilirsin. ben aventinkini kullanıyorum.. mavi oval çok rahat kavrıyor..

Ben de bebedor aldım, susuz. Ama öyle sert ki, zımpara gibi. :50: Onun yerine havuç veriyorum, Bir de yeşil sogan sapı iyi diyorlar , bir araştıracağım.

kızlar sizin bebişler ne kadar kilo aldı bu ay, biz bugün kontrole gittik 300 gram bile almamış bana çok az gibi geldi ama doktor normal dedi:44:

Bu aylarda çok kilo alamıyorlarmış. Benim doktorum da öyle demişti. Emekleme ve yürüme faaliyetleri başlayınca daha da yavaşlayacakmış kilo alımı.

kızlar bu arada bu sabah diş kontrolü yaptım elime bölee iğne başı gibi bişey geldi. sonra baktım çizgi oluşmuş ayy canım yaa:emir_bebek: yalnız akşam hafif ateşi yükseldi ben ateş düşürücü veremeden emerken uyuyuverdii..:59:

Çizgi çizgi durum bizde de var, ama salya olayı daha yok biz de. Geçen bir bebek gördüm benimkinden 4 gün büyükmüş, o fena salyalıydı, ben hiç öyle olacak diye tahmin etmiyordum. Resmen damlıyordu yavrucak.

Memede uyutmama çok güzel :( Ben onu düşünemedim :( Şimdi oğlum ben yokken uyumuyo. Kayınvaldem sen yokken hiç yüzü gülmüyo. Frekansı bbulamamış radyo gibi cızırdıyo diyo. Ne zaman arasam hep mızmız sesi geliyo. Aklım hep onda kalıyo. Hiç beni aramıyo gibiydi. Allahtan okulda üstüste çok dersim yok kısa aralıklarla gidiyorum. Norm fazlası olmuşum. Ya ben anlamıyorum bu müdürlerin işlerini. Ben geçn yıl geldim bu okula ve arkamdan 4 öğretmen daha geldi. Demekki açık gösterdiler. Şimdide sen fazlasın diyolar. En kıdemsiz benmişim o yüzden ben fazla oldum madem öle niye diğerleri geldi. Her müdüre göre değişirmi bu öğretmen ihtiyacı .... :SSSSS Böle alengirli işlere sinir oluyorum :(

Canım senin kadron o okulda değil mi? Yönetmeliği iyice araştır, neye göre hangi öğretmenin norm fazlası olduğuna karar veriyorlarmış. :53:

ya bu günlük olayında bir ben tembelim sanırım,gerçi ilerde oğlum okur diye tutmayı düşündüm başta sonra dedim erkek çocukları pek değer vermez böyle şeylere kız olsa büyük bir merakla okur saklar :1:

Babası pek becerir böyle yazı çizi işlerini, ona mı tuttursam ben de, çok heves ediyorum gerçekten. Aslında anne ve baba birlikte tutsa daha güzel olur değil mi?

dr un verdiği kitapçıkta anne sütü ile yoğurt yapabilirsiniz diyor su önceden biriktirdiğim sütlerle deneyeyim yarın, öyle bari tüketse oğlum o sütleri, şimdi o zamankinin yarısı kadar süt gelse sükredecegim

Canım hangi kitapçık var sen de?
her gece dilek uğrardı bu gece gelmedi özel isleri var sanırsam :1:
asualp var ama o da plan hazırlıyor biraz sonra oğlum uyanır emer ben de uyurum herhalde benim koca bebek oturma odasında uyumuş onu da kaldırayım ya da sabaha kadar orda yatsın koca yatak bana kalsın :64:
Eşimde çok uyuya kalıyor sağda solda :1: onu kaldırıp yerine yatırana kadar canım çıkıyor ya... Bir anlaşma yaptık, bir daha böyle yaparsa küseceğim ona
Sen de bu sorunu yaşıyor musun?. :1:

"gitti gitti" diyor
"kadın mı gitti" diyorum
"bankacı" diyor
"bankada ne işin var" diyorum
"gitti bak soru sorma" diyor :60::60: çok yorulmuş herhalde yine
uykuyla çok konusur kocam benim ya komedi çok hoşuma gidiyor uykuda konuşturmak:60:

Ahahah :60::60: alemsin, kadın mı gitti??:60::60:
Ben de bazen kimi seviyorsun diye soruyorum.
Bazen de gece Leventi emzirirken saati soruyorum. Bir gece bana saatin 17:05 olduğunu söylemişti. Başından savıp uykuya devam etmek için. :1:

aklıma geldiiiiii dün de ben geç yattım eşim benden önce yatmıştı. ben yatarken baktım bu kalkıyor. nereye gidiyorsun askım dedim. birinci tabloyu yapacagım dedi. tuttum kolundan ne tablosu dedim. var ya hani yapıyordum ya bitirip geleyim sen böyle dur dedi. sen tabloyu yaptın hayatım hadi yat dedim bana uzun uzun baktı öyle miydi yaptım demi dedi geri yattı. sabah sordum ne tablosu diyor bana :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ahahaha :60: :60: :60:

Merhaba Kızlaar...Bir uğrayayım dedim,geçmişe daldım ,şimdi de kuzum mızırdanmaya başladı.Salıncakta oturuyordu 15 dkdır. Birkaç gündür moralim bozuk,kuzum gündüz kolumda yanıma yatırınca hemen uyanmaya başladı.Of yaa,zavallı,ee deyip duruyor bütün gün ama koyduğum an kalkıyor,kolumda da en fazla 20 dk.Ne yapacağız bilmiyorum,dilerim geçicidir. İşte gel de nazara inanma!Geçen gün bir arkadaşım gelmişti,onun da 1 yaşında bebeği.Uyurken birkaç dakika olsun emzik alıyor,o zaman kolay dalıyor dedim,bir de yanına yatınca genelde 1 saat uyuyor,bana da iyi geliyor,kestiriyorum dedim.Onunki hiç almamış emzik(sanki benimki alıyor da!Bazen uykuya geçmeden 1-2 dk alıyordu garibim),aaa ne güzel ya dedi.O gün bu gündür kuzum ne emzik alıyor,ne yanına yatınca uyuyor!!! Uykusu olmasa otursun diyeceğim ama tüm gün uykulu,göz kaşıyor ,hep mızmız. Çok üzülüyorum.

Merhaba Kızlaar...Bir uğrayayım dedim,geçmişe daldım ,şimdi de kuzum mızırdanmaya başladı.Salıncakta oturuyordu 15 dkdır. Birkaç gündür moralim bozuk,kuzum gündüz kolumda yanıma yatırınca hemen uyanmaya başladı.Of yaa,zavallı,ee deyip duruyor bütün gün ama koyduğum an kalkıyor,kolumda da en fazla 20 dk.Ne yapacağız bilmiyorum,dilerim geçicidir. İşte gel de nazara inanma!Geçen gün bir arkadaşım gelmişti,onun da 1 yaşında bebeği.Uyurken birkaç dakika olsun emzik alıyor,o zaman kolay dalıyor dedim,bir de yanına yatınca genelde 1 saat uyuyor,bana da iyi geliyor,kestiriyorum dedim.Onunki hiç almamış emzik(sanki benimki alıyor da!Bazen uykuya geçmeden 1-2 dk alıyordu garibim),aaa ne güzel ya dedi.O gün bu gündür kuzum ne emzik alıyor,ne yanına yatınca uyuyor!!! Uykusu olmasa otursun diyeceğim ama tüm gün uykulu,göz kaşıyor ,hep mızmız. Çok üzülüyorum.

Nazara ben de inanıyorum, çok gıcık oldum o kadına. Ne olurdu bi maşallah deseymiş.

Back