Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi çizgi durum bizde de var, ama salya olayı daha yok biz de. Geçen bir bebek gördüm benimkinden 4 gün büyükmüş, o fena salyalıydı, ben hiç öyle olacak diye tahmin etmiyordum. Resmen damlıyordu yavrucak.
Biz öleyiz işte şıp şıp damlıyo :)))) Geçen bi gezmeye gittik 3 önlük değiştirdim. Başka önlük yok yanımda kaloriferde kuruttuk baştan tekrar takmaya başladık :)))
Nazara ben de inanıyorum, çok gıcık oldum o kadına. Ne olurdu bi maşallah deseymiş.
Önce sade yoğurdu bir daha deneyeceğim. YEmezse yine düşüneceğim birşeyler. Urmu dutu nedir ya, ben bilmiyorum onu. Bizdeki reçellerin hepsi ev yapımı, kayınvaldem sağolsun. elma incie böğürtlen var. Hepsinin meyvelerini de köyden toplamış sağolsun.
"gitti gitti" diyor
"kadın mı gitti" diyorum
"bankacı" diyor
"bankada ne işin var" diyorum
"gitti bak soru sorma" diyor çok yorulmuş herhalde yine
uykuyla çok konusur kocam benim ya komedi çok hoşuma gidiyor uykuda konuşturmak
aklıma geldiiiiii dün de ben geç yattım eşim benden önce yatmıştı. ben yatarken baktım bu kalkıyor. nereye gidiyorsun askım dedim. birinci tabloyu yapacagım dedi. tuttum kolundan ne tablosu dedim. var ya hani yapıyordum ya bitirip geleyim sen böyle dur dedi. sen tabloyu yaptın hayatım hadi yat dedim bana uzun uzun baktı öyle miydi yaptım demi dedi geri yattı. sabah sordum ne tablosu diyor bana
Yoğurdu ne zaman başlayacaksın Harpy?
Muhallebi verdin mi hiç?
Ve dışkısı nasıl?
Eşimde çok uyuya kalıyor sağda solda onu kaldırıp yerine yatırana kadar canım çıkıyor ya... Bir anlaşma yaptık, bir daha böyle yaparsa küseceğim ona
Sen de bu sorunu yaşıyor musun?.
Canım hangi kitapçık var sen de?
Milupanın canım
Eşimde çok uyuya kalıyor sağda solda onu kaldırıp yerine yatırana kadar canım çıkıyor ya... Bir anlaşma yaptık, bir daha böyle yaparsa küseceğim ona
Sen de bu sorunu yaşıyor musun?.
Yok canım benim hoşuma bile gidiyor rezil uyuyunca daha çok uykuda konuşuyor çünkü
Dün gece 02.30 da kaldırıyorum yatagına gitsin diye bana "punctual" dedi
"punctual ne" dedim
"senin bölümün ne dostum " diyor bana ama hala uyuyor
Punctual bu arada ingilizcede dakik anlamında nerden geldiyse aklına
Yok canım benim hoşuma bile gidiyor rezil uyuyunca daha çok uykuda konuşuyor çünkü
Dün gece 02.30 da kaldırıyorum yatagına gitsin diye bana "punctual" dedi
"punctual ne" dedim
"senin bölümün ne dostum " diyor bana ama hala uyuyor
Punctual bu arada ingilizcede dakik anlamında nerden geldiyse aklına
şekerdelisi bir de adamı konuşturuyorum uykusunda diyorsun,adam sana dokundurma bile yapmış o saatte...
Canım senin kadron o okulda değil mi? Yönetmeliği iyice araştır, neye göre hangi öğretmenin norm fazlası olduğuna karar veriyorlarmış.
kızlar kaçıncı ayda emekliyecek bunlar