• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçen yıl kış aylarından biriydi,kar yağıyordu,gece beni uyandırdı eşim,pencereleri aç,yaz günü pişireceksin beni dedi,tamam dedim ama üzerini ört rüzgar vurmasın dedim,tamam dedi,aradan 2 dakika geçti,oh be serinledim dedi:1::1::1: ben tabi pencere felan açmadım:1::1::1:

bu da güzelmiş sen benden daha iyi idare ediyormuşsun:1::1:

aynen ya,eşime hep bir kere ölmeden dünya kulağıyla duyayım haklısın dediğini derim,haklı olsan da söylemem ama ben gerekeni yaparım der,hakkını yemeyeyim beni savunur ama dile getirtmez bana hiç.

aslında biz şanslıyız çoğunluğa göre. gene her şeye rağmen bizi savunuyorlar ama az kıyamet de koparmadık biz de amaann işte ben artık susmayı öğrenmeye çalışıyorum. sizin kayınvalidelerinizde de 1. torun 2. torun 3. torun muhabbeti var mı ? benimki 2. torun ilk göz ağrısı değil.. benim tarafın da ilk göz ağrısı annem deli oluyor buna. kayınvalidem de hep ben de 1. yi böyle özlerdim diyor:53::53::53: benim yanımda doğurduğum ilk günden beri..

aslında biz şanslıyız çoğunluğa göre. gene her şeye rağmen bizi savunuyorlar ama az kıyamet de koparmadık biz de amaann işte ben artık susmayı öğrenmeye çalışıyorum. sizin kayınvalidelerinizde de 1. torun 2. torun 3. torun muhabbeti var mı ? benimki 2. torun ilk göz ağrısı değil.. benim tarafın da ilk göz ağrısı annem deli oluyor buna. kayınvalidem de hep ben de 1. yi böyle özlerdim diyor:53::53::53: benim yanımda doğurduğum ilk günden beri..

aman canım bazı seyleri duymayacaksın görmeyeceksin ancak öyle iyi oluyorsun. benimki 1.torun o kadar abartıyorlar ki bunalıyoruz oğlum da ben de yani 1.torun olsa da sorun olmasa da sorun

aman canım bazı seyleri duymayacaksın görmeyeceksin ancak öyle iyi oluyorsun. benimki 1.torun o kadar abartıyorlar ki bunalıyoruz oğlum da ben de yani 1.torun olsa da sorun olmasa da sorun

o da doğru 1. olsaydı o da başka bir dert olurdu. geçen eşime söyledim artık. tesadüfen üstüne aynı şeyi yaptı gene artık eşim de dedi ki bunu özlemiyor msun anne dedi. aa olur muu bunu daha çok özlüyorum dedi 1 saat özürlendi sonunda. ben de rahatladım böylece:21::21::21:

aynen evliliğimizin ilk yılı çok fırtınalı geçmişti,ben de susmayı öğrenmeye çalışıyorum bazen de kızıyorum kendime susuyorum diye,geçen gün bana dedi oğlan doğurdum diye sevinme aklın varsa bir kız doğur,ilerde elin kızı alır gider oğlunu yüzünü bile göremezsin dedi,şok oldum,hiçbirşey diyemedim ama,sonra kızdım kendime neden bişey demedim diye.oğlum en son torun,hep anlatır senin kaynana gibi,melihe şunu yedirirdik,şöyle özlerdim,şöyle bakardım vs... aynen annemlerin de ikinci torunu ama ilk erkek torun,ablamın kızı var.aynı şehirdeyiz bazen gelir 3-4 gün yatılı kalır o süre içersinde dırdırdırdır.......... ayh içim daraldı

aynen evliliğimizin ilk yılı çok fırtınalı geçmişti,ben de susmayı öğrenmeye çalışıyorum bazen de kızıyorum kendime susuyorum diye,geçen gün bana dedi oğlan doğurdum diye sevinme aklın varsa bir kız doğur,ilerde elin kızı alır gider oğlunu yüzünü bile göremezsin dedi,şok oldum,hiçbirşey diyemedim ama,sonra kızdım kendime neden bişey demedim diye.oğlum en son torun,hep anlatır senin kaynana gibi,melihe şunu yedirirdik,şöyle özlerdim,şöyle bakardım vs... aynen annemlerin de ikinci torunu ama ilk erkek torun,ablamın kızı var.aynı şehirdeyiz bazen gelir 3-4 gün yatılı kalır o süre içersinde dırdırdırdır.......... ayh içim daraldı

aynen böyle susarım dut yemiş gibi. söyleyeceklerim dilime birikir birikir birikir ve ben susarım susarım. eve gidince ah deseydim vah deseydim derim ama sinirim geçince iyi ki dememişim asilliğimden diye kendimle bir de gurur duyarım gerçekten susmak zor ve acı verici ama en asil olanı da bu.. benim en tipik ve içten ettiğim bir duam vardır ; Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne onları banaa ne beni onlaraa amiinnnn....

günaydııııın oğlum annesinin geç yattığını idrak edememiş sabahın köründe başladı cızırdamaya oysa söyledim oğlum biraz uyumam lazım gec yattım dedim ama nerdeeee:57::1: bu çocuklar bizi ne zaman anlar acaba?:19:

Emine ben de beklerim İstanbul'a gelince.Ben Anadolu Yakası'nda Ataşehir'deyim. Harpy sen neredesin? Diğer arkadaşlar,İstanbul'da olan var mı başka? Oyun grubu kurarız ileride.:8:

Sağol tatlım, biletimizi aldık, 12si Cumartesi yolcuyuz. Eşimle birlikte bir hafta kalmış olacağız istanbulda sonra o beni bırakıp gidecek, Mayıs ortasına kadar kalacağım ben de (galiba :26:). Havalar ısınınca bir buluşma düzenleriz, bende çok mutlu olurum. :10:

merhaba arkadaşlar,bugün gezmeye gittik oğlumla,biraz gezdik,sonra eltiye gittikioğlumun bu kadar yabani olduğunu bilmezdim,kim kucağına aldıysa çığlığı bastı,gelmeye yakın ısındı herkese:1:her zaman böyle değildi ben de anlayamadım.bu aralar huysuz zaten,numaradan ağlayıp duruyor,gözyaşı yok hiç,yanına gidince susuyor yavrum benim.
ayeser ben oğlumun yoğurduna ev yapımı urmu dutu reçeli var,onu süzdürüp suyundan koyuyorum seviyor.bu arada balık,et ve tavuk 8.ayda veriliyormuş doktorumun bana verdiği listeye göre az önce baktım.

Önce sade yoğurdu bir daha deneyeceğim. YEmezse yine düşüneceğim birşeyler. Urmu dutu nedir ya, ben bilmiyorum onu. Bizdeki reçellerin hepsi ev yapımı, kayınvaldem sağolsun. elma incie böğürtlen var. Hepsinin meyvelerini de köyden toplamış sağolsun.

Çok güzel ve sağlam görünüyor. Güle güle kulanın. İştahlı bir bebek olarak otursun ececik.:56: Biz daha karar veremedik.Dün misafirlikteydik. Onlarında daha 3 yaşını bitirmöemiş kızları var. Mama sandalyesi de vardı, bizimkini oturttum. Bİr inceledi ki sorma, ben nerdeyim diye. :1:

saat 4 olmuş daha bir sayfayı zor bitirmişiz bugün sohbetimize diyecek yok ayeser yok diye heralde ortalığı o kaynatıyormuş :3: o da nerelerdeyse bugün hiç girmemiş.
Misafirliğe gitmiştik canım. Eşimin sarıkamışta bir işi vardı. Bir de okul arkadaşı vardı, eşiyle ben de tanışıyorum, değişiklik olsun diye gittik. Oto koltuğunu ilk defa kullandık arabada (kendi arabamız değil) Öyle rahatmış ki. Levent de çok sevdi.

evet yaa ayeser olduğu zaman daha bir hareketli oluyor burası. nerde acaba. harpy bir ara girdi gitti. sen de arada girdin çıktın bişey yazmadın :D
yarın benim kızı idrar tahlili yaptırmaya götüreceğim. uyumuyor yaaa. doktor tahlil istedi. bişey çıkmaz umarım dedim ama, rahatsızlığının ne olduğu ortaya çıksa da gidersekkk. o da ben de bu çileden kurtulsak.

Umarım birşey çıkmaz canım, Bu dönemler zor dönemlermiş, düzenler altüst olabilirmiş, bana da doktorumuz demişti.
Bu aralar bizimkinin idrarı da kokmaya başladı, siz de var mı böyle bir durum?
Bir de benim gözüm kararıyor yerden kalkınca. KAnsızlık belirtisi bu , öyle biliyorum, halbuki kan ilacımı kullanıyorum ben :50:

bizde şimdi drdan geldik.Bebeğimin pembe idrarı suszluktan olyrmuş.İshalide hala geçmemiş. Durumu anlattım günde 6 7 kere kaka yapıyor gece sancılanıyor dedim.Yemek yediriyorum ardından sıçıyor dedim ishali uzamış dedi.Bağpırsaklar bozulmuş dedi.Emilim yapmıyormuş.100gr kilo bile vermiş bebeğim çok üzüldüm.Süt proteinini kesicez dedi bende yemiycem oda.İnşallah iyileşir cabucak.Dua edin kızlar...

Geçmiş olsun, Su içebiliyor mu bebeğin. Bol bol su içirmeye çalış. İshalde çok su kaybedilir, vücut susuz kalmamalı.

Back