• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz de de diş huysuzluğu varmış meğer garibim kaç gündür böyleydi. pis annesi anlamamış. :93:

yarın dişlik alacam belki işe yarar.doktora da bi sorayım,annem jeller rahatlatır diyor diş jelleri varmış ama o jelleri de yemezlermiki bebekler,diş etinde nasıl duruyor acaba?sen kullanıyormusun?

"gitti gitti" diyor
"kadın mı gitti" diyorum
"bankacı" diyor
"bankada ne işin var" diyorum
"gitti bak soru sorma" diyor :60::60: çok yorulmuş herhalde yine
uykuyla çok konusur kocam benim ya komedi çok hoşuma gidiyor uykuda konuşturmak:60:

ahahhaaha:60::60: ben de öyle soru sorup saçma cevaplar almaya bayılıyorum. geçen gene böyle sayıklıyordu ne görüyorsun aşkım dedim kırmızı adamlar bi tarafa mavi adamlar bi tarafa dedi:53::53::60::60:

ya sizinkiler ne güzel cevaplıyormuş,ben eşime soru sorduğum zaman hemen uyanıyor,hiç zevkli olmuyor öyle de :1:

şekerdelisi ben yoğurtu önce devam sütüyle yapmaya çalıştım kıvamlı olmadı,anne sütüyle hiç denemedim.şimdi pastörize sütle yapıyorum.bir sitede eğer devam sütüyle yapılacaksa normalden bir ölçek fazla devam sütü konulmalı yazıyordu,aklında bulunsun anne sütüyle tutmazsa.
ah ah bir zamanlar benimde sütüm çok fazlaydı,günde 3-4göğüs pedi kullanırdım,şimdi o sütlerin 5te1i ancak var,zaten benim sağ göğsümden çok az süt geliyor hep sağdığımda en fazla 30cc bugüne kadar,solda süt oluyor genelde,,sende durum nasıl?

bende aynen öyle canım solda daha çok süt var ama ben dikkat ettim sol tarafı daha çok emziriyorum belki ondandır

yarın dişlik alacam belki işe yarar.doktora da bi sorayım,annem jeller rahatlatır diyor diş jelleri varmış ama o jelleri de yemezlermiki bebekler,diş etinde nasıl duruyor acaba?sen kullanıyormusun?
yok canım ya gerek yok o jellere ben her şeyin doğalından yanayım. çok sıkıntısı olmadıkça kullanma taraftarı değilim ama yarın soğuk suya temiz tülbent batırıp parmağıma dolayıp hafif hafif masaj yapmayı düşünüyorum.
"gitti gitti" diyor
"kadın mı gitti" diyorum
"bankacı" diyor
"bankada ne işin var" diyorum
"gitti bak soru sorma" diyor :60::60: çok yorulmuş herhalde yine
uykuyla çok konusur kocam benim ya komedi çok hoşuma gidiyor uykuda konuşturmak:60:

:60::60:ayy:60: çok güldüm yaa gece gece :60: çok kötüyüz yazık yaa zavallılara:60::60::60: benim eşim kızar bana uyuyana bir huzur vermiyorsun ne pissin diye :60::60::60::86::86:

çok fenasın kız,önemli şeyler sorsaydın bari:1:kısa bir anı anlatayım,yengem de uykusunda çok konuşurmuş,bir gün alışveriş yapmış gelmiş uyumuş,başlamış konuşmaya,amcam sormuş paranın kalanını naptın,demiş altın aldım yatağın altına koydum amcam inanmamış gitmiş bakmış gerçekten altın var yatağın altında:1::1::1:

çok fenasın kız,önemli şeyler sorsaydın bari:1:kısa bir anı anlatayım,yengem de uykusunda çok konuşurmuş,bir gün alışveriş yapmış gelmiş uyumuş,başlamış konuşmaya,amcam sormuş paranın kalanını naptın,demiş altın aldım yatağın altına koydum amcam inanmamış gitmiş bakmış gerçekten altın var yatağın altında:1::1::1:

:60::60: bu da güzelmiş ben böyle faydalı bilgiler elde edemiyorum saçmalayıp duruyor:27:

önceden daha çok soruyordum da bu aralar bebek derdinden unutmuştum. bi kere de konusuyordu askım ben sana bişey itiraf edecem dedim ben senin anneni pek sevmiyorum sanki bana çok laf sokuyor dedim uyanıverdi ay o günden beri dikkat ederim söylediğim seylere:60::60: eşim zaten biliyor da böyle uykusunda söyleyince ne oldugunu bilemedi:1:

önceden daha çok soruyordum da bu aralar bebek derdinden unutmuştum. bi kere de konusuyordu askım ben sana bişey itiraf edecem dedim ben senin anneni pek sevmiyorum sanki bana çok laf sokuyor dedim uyanıverdi ay o günden beri dikkat ederim söylediğim seylere:60::60: eşim zaten biliyor da böyle uykusunda söyleyince ne oldugunu bilemedi:1:

eyvaahh:96::96:ee aile faciası çıkmadı mı:4::4:

aklıma geldiiiiii dün de ben geç yattım eşim benden önce yatmıştı. ben yatarken baktım bu kalkıyor. nereye gidiyorsun askım dedim. birinci tabloyu yapacagım dedi. tuttum kolundan ne tablosu dedim. var ya hani yapıyordum ya bitirip geleyim sen böyle dur dedi. sen tabloyu yaptın hayatım hadi yat dedim bana uzun uzun baktı öyle miydi yaptım demi dedi geri yattı. sabah sordum ne tablosu diyor bana :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aklıma geldiiiiii dün de ben geç yattım eşim benden önce yatmıştı. ben yatarken baktım bu kalkıyor. nereye gidiyorsun askım dedim. birinci tabloyu yapacagım dedi. tuttum kolundan ne tablosu dedim. var ya hani yapıyordum ya bitirip geleyim sen böyle dur dedi. sen tabloyu yaptın hayatım hadi yat dedim bana uzun uzun baktı öyle miydi yaptım demi dedi geri yattı. sabah sordum ne tablosu diyor bana :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60:ahahhahahha ayyyy krize girdiimm :60: iyi idare etmişsin sen de ben çoktan kafasına bi bardak su boşaltmıştım panikten :60:

eşim de bilir annesinin yaptıklarını ama benim dile getirmemden pek hoşlanmaz,özellikle tembih eder bana, yatacağım zaman annemle muhabbetinden bahsetme der:1:

:60::60::60::60:ahahhahahha ayyyy krize girdiimm :60: iyi idare etmişsin sen de ben çoktan kafasına bi bardak su boşaltmıştım panikten :60:

geçen yıl kış aylarından biriydi,kar yağıyordu,gece beni uyandırdı eşim,pencereleri aç,yaz günü pişireceksin beni dedi,tamam dedim ama üzerini ört rüzgar vurmasın dedim,tamam dedi,aradan 2 dakika geçti,oh be serinledim dedi:1::1::1: ben tabi pencere felan açmadım:1::1::1:

aynen herşeyi bilirler görürler ama laf söyletmezler laf derken sitem bile ettirmezler.. bir kere haklısın derlerse derler.:50:

aynen ya,eşime hep bir kere ölmeden dünya kulağıyla duyayım haklısın dediğini derim,haklı olsan da söylemem ama ben gerekeni yaparım der,hakkını yemeyeyim beni savunur ama dile getirtmez bana hiç.

geçen yıl kış aylarından biriydi,kar yağıyordu,gece beni uyandırdı eşim,pencereleri aç,yaz günü pişireceksin beni dedi,tamam dedim ama üzerini ört rüzgar vurmasın dedim,tamam dedi,aradan 2 dakika geçti,oh be serinledim dedi:1::1::1: ben tabi pencere felan açmadım:1::1::1:

:60::60:ayy gece gece koptum ya ben olsam idare etmek aklıma gelmez kaldırırım ne diyorsun ateşin mi var hasta mısın diye :60: bu erkekler neden böyle garip ve komik oluyorlarsa:1::1:

Back