2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Harpy, senin bebeğinin yüzü düzeldi mi? Ben de az önce yaklaşık yüz üstü yatırmıştım, bir kalktı, gözü çin çan çon olmuş, :KK53:

gözleri o gün geçmişti ama yanakları 1-2 gün devam edince doktoru aradık pütür yoksa temastandır binemlendirici sürün dedi. gerçekten desürünce azaldı.. tamamen geçmedi ama ozamanki elma yanak durumları düzeldi yani :) ayy muhabbet iyi ama ben oğlumu doyurmam gerek birazdan dönerim olurmu :KK16:

Bizim de sebzemiz pişiyor birazdan yiyecek, İrmik olsaydı irmik de koyacaktım ama yok evde.

geldim arkadaşlar :) ama her an gidebilirim :) biliyorsunuzgörev beklemez :KK1:
bu arada benim ellerim çok fena çatladı felaket durumdalar.. gerçi oğlum doğduğundan beridir böyle.. :KK43: her dakika krem sürüyorum ama değişiklik yok..

Bu oğlan bensiz birşey yapmıyor ya, iki dakika yanından ayrılayım başlıyor ağlamaya, gözyaşısız. Ben gelince alıyor oyuncağını. Bir de tabi konuşmam lazım onunla sürekli.:96:

Bizim de sebzemiz pişiyor birazdan yiyecek, İrmik olsaydı irmik de koyacaktım ama yok evde.

pirinçkoy canım.. ben hiç irmikkoymadım heppirinç koydum şimdiye kadar.. hem pirinç irmikten daha faydalı..

geldim arkadaşlar :) ama her an gidebilirim :) biliyorsunuzgörev beklemez :KK1:
bu arada benim ellerim çok fena çatladı felaket durumdalar.. gerçi oğlum doğduğundan beridir böyle.. :KK43: her dakika krem sürüyorum ama değişiklik yok..

Benim de çatlıyor buranın havası ve suyu yaramıyor , zamanla alışıyorum ama.
Krem olarak ancak şundan fayda gördüm. Arko var ya yağlı yağlı, yeşil renkli ambalağları var. Onu sürdüm de geçti, margarin gibi krem, ama geçirdi valla... :KK9:

ben kıyamaaaaam; azönce oğlum hapşırdı ben de çok yaşa dedim. aniden bi ses duyunca korktu (biraz tırsaktırda) dudak sarktı hemen ama ağlamadı :KK1: canım benim yaa.. kendi de bıktı ağlamaktan sanırım :KK60:

pirinçkoy canım.. ben hiç irmikkoymadım heppirinç koydum şimdiye kadar.. hem pirinç irmikten daha faydalı..

Akşam zaten pirinçten muhallebi yiyor ya, bazen mercimek koyuyorum, bazen de hiç tahil koymuyorum. Ama irmiğin namını ben de duydum. Görümcemden, İki çocuk büyütmüş o da.

benim sıpa maşallah kollarından tutunca adım atıyor emeklemeden mi yürüyecek ne

maşallah ne bebişler var yaaa. bizimki daha basmıyor bile :44: doktor da bastırmayın dedi ama ben arada deniyorum basmıyor.. canım sen oturtmaya başladın mı?

Akşam zaten pirinçten muhallebi yiyor ya, bazen mercimek koyuyorum, bazen de hiç tahil koymuyorum. Ama irmiğin namını ben de duydum. Görümcemden, İki çocuk büyütmüş o da.

afiyet bal olsun uzun uzun boy olsun, sağlık ve zeka olsun levent abiye :) (bizim yemek duamız bu :KK1:)
irmik faydalı dediler bana ama irmik buğdaydan yapılıyor ve pirinç buğdaydan daha faydalı bişey hem kalorisi yüksek hem de daha çok vitamin ve anti oksidan var içinde.. ne bilim kafam karıştı gene :44:

mrb kızlar nslsınız? bikaçgün yoktum buralarda özledim sizi bebişler nsl?

benimki uzun zamandır ilkkez otun halısında yatıyor tam 10 dk oldu :44: ateşine mi baksam ne?
seninkineler yapıyor :nazar:

X