• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Avrupada en az öğretmen maaaşı Türkiyede diye yazan kişinin kesin bir garezi vardır bu ülkeye polonyadaki arkadasımı örnek verdim canım. ayrıca bizim maas çoğu ülkeye göre düşük olabilir ama maaşalrı yüksek olan ülkelerin yaşam sartları pahalı ki maaşları yüksek .

Ben her zaman benim maaşım bana yetiyo çok şükür derim 20 saat(meslekçiyim ben) haftada ayda 80 saat yapar ve neredeyse anlattığım dersin saati 20liraya gelir, bence iyi bi rakam. eşim bunu hep takdir eder bi seni duydum memur maaşıyla yetinen diye.
Sorun o değil ama Türkiyemide asla yermem. Türklükle gurur duymayan biz türkler şöyleyiz diyenlerede sinir olurum. Ama bizdede bazı sıkıntılar var ama ben umutluyum. Ama kabul etmemiz gerekn bişey varsa herşey düzeldi ekonomi sağlık ama bi eğitimde tökezliyoruz hadi bakalımmmm

Avrupada en az öğretmen maaaşı Türkiyede diye yazan kişinin kesin bir garezi vardır bu ülkeye polonyadaki arkadasımı örnek verdim canım. ayrıca bizim maas çoğu ülkeye göre düşük olabilir ama maaşalrı yüksek olan ülkelerin yaşam sartları pahalı ki maaşları yüksek .

Ben her zaman benim maaşım bana yetiyo çok şükür derim 20 saat(meslekçiyim ben) haftada ayda 80 saat yapar ve neredeyse anlattığım dersin saati 20liraya gelir, bence iyi bi rakam. eşim bunu hep takdir eder bi seni duydum memur maaşıyla yetinen diye.
Sorun o değil ama Türkiyemide asla yermem. Türklükle gurur duymayan biz türkler şöyleyiz diyenlerede sinir olurum. Ama bizdede bazı sıkıntılar var ama ben umutluyum. Ama kabul etmemiz gerekn bişey varsa herşey düzeldi ekonomi sağlık ama bi eğitimde tökezliyoruz hadi bakalımmmm

planı hazırlayıver de gel hadi biz yatmadan aklında kalmasın

dr un verdiği kitapçıkta anne sütü ile yoğurt yapabilirsiniz diyor su önceden biriktirdiğim sütlerle deneyeyim yarın, öyle bari tüketse oğlum o sütleri, şimdi o zamankinin yarısı kadar süt gelse sükredecegim

dr un verdiği kitapçıkta anne sütü ile yoğurt yapabilirsiniz diyor su önceden biriktirdiğim sütlerle deneyeyim yarın, öyle bari tüketse oğlum o sütleri, şimdi o zamankinin yarısı kadar süt gelse sükredecegim

benimde öyle bu hafta hiç sütüm yok,ilk doğum yaptığım günler o kadar çoktu ki artık sağıp döküyorduk çünkü beni çok rahatsız ediyordu omuzlarım ağrıyordu ama şimdi ondan eser yok:43:

her gece dilek uğrardı bu gece gelmedi özel isleri var sanırsam :1:
asualp var ama o da plan hazırlıyor biraz sonra oğlum uyanır emer ben de uyurum herhalde benim koca bebek oturma odasında uyumuş onu da kaldırayım ya da sabaha kadar orda yatsın koca yatak bana kalsın :64:

oğlum 3 gündür yediği çorbanın hepsini çıkarıyor çok zor yiyor zaten neden acaba ya? önceden çok güzel yiyordu ara vereyim bari biraz yazık yavruma istemiyor demek ki o kustukça aşerdiğim halim aklıma geliyor dışardan bakınca basit bisey gibi geliyor

oğlum 3 gündür yediği çorbanın hepsini çıkarıyor çok zor yiyor zaten neden acaba ya? önceden çok güzel yiyordu ara vereyim bari biraz yazık yavruma istemiyor demek ki o kustukça aşerdiğim halim aklıma geliyor dışardan bakınca basit bisey gibi geliyor

benim de aşerme dönemim çok kötü geçmişti ilk 6 ay çok kötüydü.benim oğlum da sebzeyi reddetti,ben 3-4gündür vermiyorum,yarın tekrar deneyecem.doktor bana da bir liste verdi 2 sayfa,hem tarifler var hem günlük menü,ama yine de soracak çok şey oluyor

Kızlar bebeği çığlık atan var mı? Ama öle böle değil sürekli bağıran. Bizim oğlana halası öğretti. Şimdi sürekli çığlık atıyo. Bi arkadaşımın doktoru attırmayın. Yani tepki vermeyin çığlık attığı zaman. Hep dikkat çekmek için çığlık atar demiş. Ama bana pek mantıkllı gelmedi. Yani ses tellerine falan zararı olur mu onu merka ediyorum. Şimdi doktoru arasam bunun için mi aradın dicek :SSS :)))
benimki de öyle carcar bağırıyor :) kulaklarımız tırmalanıyor sonra bende onu taklit ediyorum o tekrar yapıyor ve evin içi çığlık seslerine boğuluyor:84: dışardan biri duysa ne sanar kim bilir:1::1:
canım benim oğlumda bağırıyor ama çok tatlı ya ben gülüyorum o bağırıyor arada o da gülüyor :)))
bugün doktordan geldik dr ek gıda ilgili kitapcık verdi ben onu okuyorum oğlumda kucagımda kitapçığı almak istiyor o yakalıyor ben elinden kurtarıp uzaklaştırıyorum öyle bi bağırıyor ki ver şunu der gibi çok hoşuma gitti babası fotografımızı çekecekti ama pil bitmiş :((
zaten fotoğraf makinaları böyle durumlarda ya yanımızda olmaz ya da pilleri biter:50::50: kameralı teller çıktı da arada onlarla idare ediyoruz :62:
sen bir dene de nasıl olacak çok merak ettim. bize de sööleee:74::28:
her gece dilek uğrardı bu gece gelmedi özel isleri var sanırsam :1:
asualp var ama o da plan hazırlıyor biraz sonra oğlum uyanır emer ben de uyurum herhalde benim koca bebek oturma odasında uyumuş onu da kaldırayım ya da sabaha kadar orda yatsın koca yatak bana kalsın :64:

ahahahha:60:biz kıyamayız o koca bebeklere ya :69:zaten onlar da bunu bilerek o sefil uykusuna yatarlar :34: çok beterler çookkk:16:

şekerdelisi ben yoğurtu önce devam sütüyle yapmaya çalıştım kıvamlı olmadı,anne sütüyle hiç denemedim.şimdi pastörize sütle yapıyorum.bir sitede eğer devam sütüyle yapılacaksa normalden bir ölçek fazla devam sütü konulmalı yazıyordu,aklında bulunsun anne sütüyle tutmazsa.
ah ah bir zamanlar benimde sütüm çok fazlaydı,günde 3-4göğüs pedi kullanırdım,şimdi o sütlerin 5te1i ancak var,zaten benim sağ göğsümden çok az süt geliyor hep sağdığımda en fazla 30cc bugüne kadar,solda süt oluyor genelde,,sende durum nasıl?

rezil uyku güzel uykuymuş benimki öyle diyor. şimdi uykusunda konusuyor kocam benim yorulmuş dur iki soru sorup geleyim :))

ahahhaaha:60::60: ben de öyle soru sorup saçma cevaplar almaya bayılıyorum. geçen gene böyle sayıklıyordu ne görüyorsun aşkım dedim kırmızı adamlar bi tarafa mavi adamlar bi tarafa dedi:53::53::60::60:

Back