selam kızlar,açın bir konu da konuşalım,bugün oğlum erken uyudu maaşallah,özgürüm
asualp benim oğlum da bir ara çığlık attı 3 gün boyunca,sonra sesi kısıldı ama nasıl bir kısılma,ağladığında bile sesi çıkmıyordu,önce boğazımı şişti acaba dedik,doktor bağırmaktan olmuş dedi,10 gün sürdü kısıklık,çok kötüydü...bağırdığında tepki vermeyin görmezden gelin unutsun dedi,şimdi de tamamen unuttu pek bağırmıyor,konuşmuyor 1 haftadır,sesi de tam olarak çıkmaya başladı bu hafta,herhalde oülum da farketti yaptığı yaramazlığı,şimdi kendini yormuyor
Bunu hemen görümceme anlatıyım :)))) Çünkü ogeçip oğlumun karşısına bağırıyo oğlumda ondan öğrendi bağırmayı :)
boşver canım iyi olmuş böyle bir zamanda norm fazlası olmak iyi olur bence maasını alırsın sık sık da eve gidersin daha ne. bide ço derse girmek zorunda oldugunu düşünsene eve de gidemezdin
Ewet iyi oldu ama evi ona göre tuuttuk okula ortama düzene alıştık şimdi tekrar tayin iste araştır bul git alış offf gözümde büyüyo :SSSS
kıdem olayına göre norm fazlalığı oluyor ama eğer müdür isterse kıdemi düşük olan yerine istediği öğretmeni gönderebilir ya da dersini azaltabilir.zaten genelde müdürlerin çocuğu olan öğretmenlere gıcığı olurmuş,çocuğu var ilgisini ona veriyor,okulda verimli olmuyor diye düşünürlermiş hep.bu yüzden de az ders ve 2.plana atılma olayları oluyor sanırım.
Eski müdüürün baya gözüne girmiştim ama bu yeni gelen tanımıyo beni. Bebekliyim die beni postalar ama şansa bak benden sonra gelenlerin 3üde benden sadece 1 yıl kıdemli. Biri hamile biri erkek yeni bebeği oldu biride bebek yapmayı düşünüyo. Hatta okulda bu bilgisayarcılara noluyo hepsi bebek yapıyo diyolarmış 8 aylık ve 4 aylık bebeği olan 2 kişi daha var çünkü :)