ben ankaradayım sebin.
Hepiniz İstanbulda mısınız?Ankara'da oturan yok mu?
afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım :)
görümcemin bebişi 5.5-6 aylıkken günde 1 saatuyurdu o zaman bana normal gibi gelmişti o yüzden acaba diyorum benimki mi garip ama sanırım herkesin bebişi 4-5 saat uyuyor galiba gündüzleri. değil mi?
Nerede o günler? Bugün koluma yatırmadım,yatağına bıraktım.Sabah 8'den akşam 8'e bir kez 15 dk,bir kez de 30 dk uyudu,bir kez de kucağımda tuttum dayanamdım,45 dk uyudu.Yani toplamda 1,5 saat bölük pörçük.Kucakta tutmasam tüm gün 45 dk .
Gecede uykunun u'suyla görüşmedik hala ayaktayım.Tam yatyorum dalıcam başlıyor ağlamaya memede emmiyor.Sancı vardı hep.Ayaklarıyla tepindi durdu.YAğ bile içirdim biraz.Kan damlasını kestim. Memeyi düzgün emse ek gıdalarıda kesicem ama meme emmiyorki doğru düzgün.Çok iştahsız.Zayıf kalıyor.Napıcam ben ya.Çok kötüyüm
Gecede uykunun u'suyla görüşmedik hala ayaktayım.Tam yatyorum dalıcam başlıyor ağlamaya memede emmiyor.Sancı vardı hep.Ayaklarıyla tepindi durdu.YAğ bile içirdim biraz.Kan damlasını kestim. Memeyi düzgün emse ek gıdalarıda kesicem ama meme emmiyorki doğru düzgün.Çok iştahsız.Zayıf kalıyor.Napıcam ben ya.Çok kötüyüm
Yok canım sabit durduğu mu var ki düzleşecek. Bir oyana kafa bir bu yana. Bugünlerde yeni bir adet edindi, poposunu siliyorum, bir o yana sallıyor bir bu yana, çok komik.38. haftaya girdik doktorumuz dayanamadı bu hayırlı evladın bir an önce dünyaya gelmesi lazım dedi maşallah paşama :)
neredeyse son 2 ay hastanede yattım içimde kalmasın diye hastane yatagımda netten sipariş verdim verdim eşim teslim aldı
bizimki de çekmece de cami bahçesine gömülecek inşallah önce Allah korkusu bence
hımmmmmm bence sakıncalı bir durum
hamile kalmadan eşim askerliğini yaptı arabamızı evimizi aldık oğlum doğdu çoooooook şükür Rabbime. zor olur canım bilirim Rabbim sabır ve güç versin
canım hep oto koltugunda yatıyor diyorsun senin bebeğin kafasının arkası düzleşmedi mi
inşallah canım,şimdi erzurumdayız ...
Nerede o günler? Bugün koluma yatırmadım,yatağına bıraktım.Sabah 8'den akşam 8'e bir kez 15 dk,bir kez de 30 dk uyudu,bir kez de kucağımda tuttum dayanamdım,45 dk uyudu.Yani toplamda 1,5 saat bölük pörçük.Kucakta tutmasam tüm gün 45 dk .
saatlerdir ali babanın çifliğini söylemekten yoruldumben susunca başlıyor bağırmaya:84::84:
harpy, ben de tek başıma bir kez çıktım, çok zor olmuyor ama hava soğuk olunca tebii vazgeçebilirim. baharda bir daha yaparlar belkim o zaman görüşürük
ben eşime rica etcem adrese teslim yapabilirmisin diye, o zaman giderimvakti olursa belkiim.
göbek bağını ben bebeğin odasında çekmeceye koydum, envai çeşit şey var orda, ne olur bilemem. millet üniversitelerin bahçelerine gömüyor, eğitimli olsun, orda okusun vs diye. biz bişe yapamadık. ama hala geç değil
harpy sen al o göbek bağını ordan, neme lazımm tokalar vs erkek çocuğusüslü olup çıkmasın.
ayeser bebekler bir araya gelse şaşıp kalırlardı kesinnama sonra eminim o onun saçını çeker öteki ağlar sonra öbürü onun ağlamasına ağlar bir diğeri uyuyup kalır öteki emerdi manzara bu olurdu herhalde ayy düşünemiyrum bile çok güzel olurdu..
diş hediği bizde vardır, yarma -buğdayla haşlanır. içine fındık fıstık bişeyler konulur, nar da serpilebilir. konu komşu toplanır. bebeğin önüne makas, kalem, ayna, bu ve benzeri gibi şeyler konulur. hangisini alırsa ilerde onun mesleği olacağına yorulur. gün gibi geçer. pastalar börekler vs. hediyeler takdim edilir.
benim kızım da huzursuz, ne şaklabanlıklar yapıyorum bir bilsenizzhavalar bozuk çıkarıp bi temiz hava aldıramıyoruz kiii. aslında çıkarabilsek öyle güzel oluyor ki. benim kız melekk melekkk dışarıya çıkınca. evde canıma okuyor, doktora gidiyoruz bu bebek çok mutlu bir bebek diyor. heee diyorum sen gelsene bizee ama gerçekten dışarıda bambaşka oluyorlar, sus puss
ilayda24 sen istanbuldasın di mi hangi semt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?