- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 42
Anammmmm tam 39 dakikadır geçmişi okuyorum. Yufhhh!
Ayeser sen bişey sormuştun ama unuttum
Bi hızlıda benim ayeser :) Ben eşimle tanıştım 3 ay içinde evlendim 5 ay sonra hamile kaldım.
Biz göbek bağını Gazi hastanesinin bahçesine gömdük. İster doktor, ister öğretim görevlisi olsun bi taşla 2 kuş :)
Ayeser suyu almama sebebi suyun tadını sevmemesi kaynamış soğumuş suyun tadına baktın mı hiç?
Benim oğlumda içmiyordu su. Bi gün babannesi kendi içtiğimiz bardaktan arıtılmış su verdi şapur şupur döke döke bi güzel içtiki anlatamam şimdilik bişeyde olmadı. Arıtılmış sonuçta
Kızlar bugün birde oğlum düştü. Bugn temizlik vardı evde. Odasında ve yatak odasında camlar siliniyodu. Bende çalışma odasına götürdüm orda alçak bi koltuğumuz var ona yatırdım bi ara bi vıyyyyk sesi duydum uandı diye almaya gittim bi baktım ki yerde hiç sesi çıkmyo hemen kucağıma aldım ağlayacam diye nefes almıyo hemen sırtına vurdum tamam oğlum diye sarıldım sona biraz ağladı hemen sustu. Ama tabi annesi çok korktu. Dönmüyo daha diyodum ama dönmeye başlamış sıpa merak ettiğim uyanıkken mi döndü. Uykudamı döndü :S
geçmiş olsun canım.. dikkat edin bebişlerinize.. hergün gir kaza haberi geliyor.. allah beterinden saklasın.. benimki sadece uyurken dönüyor dönemezse yaygarayı basıyor