dilek abla günaydın. artık dilek abla demeyeceğim sana. yani eğer yanlış anlamazsan. yaşını zaten hiç mi hiç göstermiyosun.
dilekcim ne hediyesi Allah aşkına. burda olman, paylaşımlarda bulunup beni rahatlatman paha biçilemez
DD
ecenin huysuzluklarına yaramazlıklarına uyumamazlığına seni dinleyince katlanabiliyorum.
bebeğin çok güzelll, Allah nazarlardan saklasın, size bağışlasın. sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
büyük kızın babasına benziyor. küçüğü de tıpatıp sennn
dikkat ettin kaşları göz yapısı aynııı.
asualp geçmiş olsun canım benim. uykuda da dönüyorlar, uyanıkken de. aman dikkat. yanına yastık filan koy. benim ödüm kopuyor valla, yere serdim yorganı onun üzerinde oynuyor. altını da değiştirmek için odasına bir minder köşesi yaptım yüksek yerlerde yalnız bırakmıyorum artıkk.
harpy, aynı senin gibiyim, evde yere oyuncak düşse veriyorum eline. çarşafları her gün değiştirmek de neymiş, haftada bir değiştiriyorum. zaten 2 günde bir banyo yaptırıyorum.
bizim ev sabit hep aynı derecede o yüzden 3 günde bir yıkama gibi bir süre belirlemedim. ama bazen yıkayamayıp yaptırdığım oluyor. haftada bir bebek yıkama olayı bence yanlış. banyoda öyle rahatlıyorlar ki. ahh yaz gelse de hergün yıkasak
yaa ben de bakıcı arıyorum. keşke iyi biri düşsee. bize akrabamız yardımcı oluyordu, o da hamile olduğundan bırakmak zorunda kaldı. istanbul kağıthaneye yakın olan tanıdığı olan varsa söylerse çoook dua ederim.
bakıcıdan memnunmusun sabaa, o saydığın şikayetler dışında genel anlamda soruyorum.
dilekcim sizin de yardımcınız vardı sankii, sizde durumlar nasıl. sen çalışıyormusun bu arada evdesin sankim, işe başlayacakmısın. burası öğretmen arkadaşlarla kaynıyor, ne güzel. sen de ekonomistmişsin profilinden baktım. nerde çalışıyorsun acep
bi de ali babanın çiftliği olayında ben de hayvanları karıştırıyorum artıkk, o kadar çok söylüyorum ki
ah ahh bi videoya alsak günümüzü, gülme krizine gireriz. yaptığımız mimikler söylediğimiz sözler benim yaptığım şaklabanlıklar
cem yılmaza taş çıkarırız.
bakıcı -yardımcı alan başka hangi arkadaşımız vardı. şekerdelisi? seninkine annen-kayınvaliden mi bakıyordu, sebin sen sanki yardımcı alıyordun? anlatırsanız sevinirim.
evde çooo bunaldım, işe dönmek istiyorum. eşim eve pili bitmiş vaziyette dönüyor, bana yardımcı olmuyor hiç o yüzden. ben de bütün gün 24 saat bebekle kafayı yedim artıkk.
ayeser bebişler misafirliğe gidince veya misafirler gelince çok değişiyorlar. yazcam da bebiş uyandı geliyorum.