- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
sütünü sağıp içirmeyi dene.kakasının rengi nasıl anormal mi?sümüksü mü nasıl?
Sümüksü falan değil normal gibi.Bazen idrarında pembelik oluyor ama.Oda nadiren..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütünü sağıp içirmeyi dene.kakasının rengi nasıl anormal mi?sümüksü mü nasıl?
geçmiş olsun canım,uyutarak emzirmeyi denedin mi hiç,ben oğlumu sadece uykuda emzirebiliyorum mesela o da olmazsa sütünü sağ kaşıkla almazsa şırıngayla ver ben öyle yapıyorum...
38. haftaya girdik doktorumuz dayanamadı bu hayırlı evladın bir an önce dünyaya gelmesi lazım dedi maşallah paşama :)vampir gibi benimki de acayip huysuz yaa.. acaba benimki azı dişlerinden mi başlıyor çünkü önlerde hiçbişi yok .. oof çok yordu beni dünden beri.
bu arada arkadaşlar sizkaç haftalık doğum yaptınız?.. sizin bebişler amma ilerden gidiyor yaa benim bebişim niye böyle herkesinki dönmüş çoktan emekliyor felan bizimki bitek rüyasında dönüyor onu uyanıkken dönmeye yeltenmiyor bile.. totosu ağır geliyor desem; minicik totosu var halbuki..
ayeserin sorusuna da cevap vereyim fırsat bulmuşken.. en kart anne benim herhalde 26 yaşında evlendim 28 yaşında anne oldum.. bana kalsa bi 5 yıl daha beklerdim ama eşim korkuyordu ya olmazsa diye.. hatta bana bi gün "deneyelim olursa yapmayız" demişti
neredeyse son 2 ay hastanede yattım içimde kalmasın diye hastane yatagımda netten sipariş verdim verdim eşim teslim aldıDoğumunda bebek şekeri vs çok heves etmiştim, ama son ana sıkıştı yapamadım. Oğlum için güzel şeyler yapmak istiyorum, sünnetinde yapacağım herşeyini miniğimin.
bizimki de çekmece de cami bahçesine gömülecek inşallah önce Allah korkusu bencebenim kızım 15 gün küvezde kaldıgından hastanede düşmüştü orda kaldı
hımmmmmm bence sakıncalı bir durumçekmecede bissürü toka ve takılarım var.. bu durum için bi yorum getirebilir misin rica etsem
hamile kalmadan eşim askerliğini yaptı arabamızı evimizi aldık oğlum doğdu çoooooook şükür Rabbime. zor olur canım bilirim Rabbim sabır ve güç versineşim askerlik yapıyor ben de ücretsiz izne ayrıldım onunla buraya geldim asıl askerliği oğlumla ben yapıyoruz yani
Uyurken yapmıyor bizimki de, uyanır uyanmaz yaptı belli ki, dil papuç kadar oldu ses çıkarıp duruyor, değmedim ben de keyfine. Biraz beklesin kokulu, hem çok katı yapıyor tamamlasın iyice.
Ses çıkartırken ara da beni de yokluyor ne yapıyorum diye. Çok tatlı yaaaa, ısırcam en sonunda
Bizimki hala oto koltuğunukullanıyor bir ara kendini kaydırıyordu şimdi yapmıyor artık. Akıllandı.
Annem her aradığında ne yapıyor diye sorar koltukta pturuyor diyorum ben de hep. Öyle denk geliyor. Çocukhep koltukta mı oturuyor diyor o da.
Zaten sadece uykudayken yada uyuklarken emzirebiliyorum.Başka türlü almıyor acıksada
38. haftaya girdik doktorumuz dayanamadı bu hayırlı evladın bir an önce dünyaya gelmesi lazım dedi maşallah paşama :)
neredeyse son 2 ay hastanede yattım içimde kalmasın diye hastane yatagımda netten sipariş verdim verdim eşim teslim aldı
bizimki de çekmece de cami bahçesine gömülecek inşallah önce Allah korkusu bence
hımmmmmm bence sakıncalı bir durum
hamile kalmadan eşim askerliğini yaptı arabamızı evimizi aldık oğlum doğdu çoooooook şükür Rabbime. zor olur canım bilirim Rabbim sabır ve güç versin
canım hep oto koltugunda yatıyor diyorsun senin bebeğin kafasının arkası düzleşmedi mi
canım bizim askerlik aslında pek sıkıntılı değil eşim sabah işe gidiyor akşam geliyor ama biz kimseyi tanımıyoruz soğuk bir şehir dışarı çıkamıyoruz oğluma ve bana zor oluyor işte
Hepiniz İstanbulda mısınız?Ankara'da oturan yok mu?
oğlumun kıçı çok fena pişti ya.Artık kıç dayanmıyor bukadar sıçmaya.günde 5 6 kere yapıyor kakasını.Sanırım bu ek gıda olayına alışamadı ondan oluyo.Peki nezaman geçer bilen varmı .Geceleride karın ağrısından uyuyamıyor yavrum.Çok ağır şeylerde vermiyorum aslında.Patatesli püre muhallebi bebe bisküvisi.Daha öncede pişikleri olmuştu ama busefer farklı silerken bile ağlıyor.Acıyor demekki.Daha önce ağlamazdı hiç.off off ne bitmez çilem varmış...
canım öyle askerliğe can kurban eşimin 12 ay çıktı yedek subay olarak o ankaradaydı rahattı ama ben görev nedeniyle urfadaydım ailem de pek gelemedi. evime hırsız bile girdi. anlatsam neler geldi başıma gece bıçak ve biber gazı ile yatıyordum
canım biz bebeği askerliğe göre ayarlaya çalışmıştık uzun dönem çıkacağını biraz tahmin edebiliyorduk bu dönemde benim için zorluk olmasın ücretsiz izne ayrılayım hemde ayrı kalmamış oluruz dedik şükür ayarladağımız gibi oldu
İnşallah hayırlısı ile bir anda bitirirsiniz canım bu arada hangi şehirdesiniz?
off yemek yine son dkya kaldı oğluş yüzünden ıspanak var evde bozulup atılacak sonunda (
bu oğluşlar yüzünden neler kalmıyoki
neyse yetiştirdim ıspanağı eşim de çok sever yazık ne zamandır yapmıyordum...