harpy, ben de tek başıma bir kez çıktım, çok zor olmuyor ama hava soğuk olunca tebii vazgeçebilirim. baharda bir daha yaparlar belkim o zaman görüşürük
ben eşime rica etcem adrese teslim yapabilirmisin diye, o zaman giderim
vakti olursa belkiim.
göbek bağını ben bebeğin odasında çekmeceye koydum, envai çeşit şey var orda, ne olur bilemem. millet üniversitelerin bahçelerine gömüyor, eğitimli olsun, orda okusun vs diye. biz bişe yapamadık. ama hala geç değil
harpy sen al o göbek bağını ordan, neme lazımm tokalar vs erkek çocuğu
süslü olup çıkmasın.
ayeser bebekler bir araya gelse şaşıp kalırlardı kesinn
ama sonra eminim o onun saçını çeker öteki ağlar sonra öbürü onun ağlamasına ağlar bir diğeri uyuyup kalır öteki emerdi
manzara bu olurdu herhalde
ayy düşünemiyrum bile
çok güzel olurdu..
diş hediği bizde vardır, yarma -buğdayla haşlanır. içine fındık fıstık bişeyler konulur, nar da serpilebilir. konu komşu toplanır. bebeğin önüne makas, kalem, ayna, bu ve benzeri gibi şeyler konulur. hangisini alırsa ilerde onun mesleği olacağına yorulur. gün gibi geçer. pastalar börekler vs. hediyeler takdim edilir.
benim kızım da huzursuz, ne şaklabanlıklar yapıyorum bir bilsenizz
havalar bozuk çıkarıp bi temiz hava aldıramıyoruz kiii. aslında çıkarabilsek öyle güzel oluyor ki. benim kız melekk melekkk dışarıya çıkınca. evde canıma okuyor, doktora gidiyoruz bu bebek çok mutlu bir bebek diyor. heee diyorum sen gelsene bizee
ama gerçekten dışarıda bambaşka oluyorlar, sus puss
ilayda24 sen istanbuldasın di mi hangi semt?