• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Haber geldi babasından bu akşam misafirliğe gidiyoruz. Yemeği yer çıkarız diyor eşim. Ben de " hangi yemeği?" diyorum. :1:
Belki yemeğe de çıkarız öyle gideriz misafirliğe. :66:

Benimki uyandı, uyanıp kendi kendine konuşmasına bayılıyorum yaaaaaaa :8::9:

bizim şu askerlikte bitseydi ,biz de gezmelere gitseydik oğlumla ne güzel olurdu ya:43:

off off fena kokutmuş Levent efendi :25:

:D maaşallahhh benimki uyurken yapmıyor hiç. ille yardım edeceğim veya anakucağına koyacağım.
hem yalan söylemesene sen annesii, leventimiz kokutmazz, mis mis olur o bi keremm :D

bu arada ben eceyi evde bebek arabasıyla dolaştırıyorum. uyku saati yaklaşınca 85 m²lik evi turlayıp duruyoruz. daha rahat dalıyor uykuya. iş yaparken de onla yanımda taşıyorum. oto koltuğunu sevmiyor. çok rahatsız bizimki. dandik bişey aldık tekrardan değiştireceğiz diye. yenisini almadık henüz. oturmasını bekliyorum. mama sandalyesi aliciz bu hafta inşallah, onla beraber alırız umarım.

:D maaşallahhh benimki uyurken yapmıyor hiç. ille yardım edeceğim veya anakucağına koyacağım.
hem yalan söylemesene sen annesii, leventimiz kokutmazz, mis mis olur o bi keremm :D

bu arada ben eceyi evde bebek arabasıyla dolaştırıyorum. uyku saati yaklaşınca 85 m²lik evi turlayıp duruyoruz. daha rahat dalıyor uykuya. iş yaparken de onla yanımda taşıyorum. oto koltuğunu sevmiyor. çok rahatsız bizimki. dandik bişey aldık tekrardan değiştireceğiz diye. yenisini almadık henüz. oturmasını bekliyorum. mama sandalyesi aliciz bu hafta inşallah, onla beraber alırız umarım.

biz de evde kullanıyoruz bebek arabasını çok rahat oluyor :1:

Uyurken yapmıyor bizimki de, uyanır uyanmaz yaptı belli ki, dil papuç kadar oldu ses çıkarıp duruyor, değmedim ben de keyfine. Biraz beklesin kokulu, hem çok katı yapıyor tamamlasın iyice.
Ses çıkartırken ara da beni de yokluyor ne yapıyorum diye. Çok tatlı yaaaa, ısırcam en sonunda :nazar::nazar:

Bizimki hala oto koltuğunukullanıyor bir ara kendini kaydırıyordu şimdi yapmıyor artık. Akıllandı.
Annem her aradığında ne yapıyor diye sorar koltukta pturuyor diyorum ben de hep. Öyle denk geliyor. Çocukhep koltukta mı oturuyor diyor o da.:1:

Uyurken yapmıyor bizimki de, uyanır uyanmaz yaptı belli ki, dil papuç kadar oldu ses çıkarıp duruyor, değmedim ben de keyfine. Biraz beklesin kokulu, hem çok katı yapıyor tamamlasın iyice.
Ses çıkartırken ara da beni de yokluyor ne yapıyorum diye. Çok tatlı yaaaa, ısırcam en sonunda :nazar::nazar:

Bizimki hala oto koltuğunukullanıyor bir ara kendini kaydırıyordu şimdi yapmıyor artık. Akıllandı.
Annem her aradığında ne yapıyor diye sorar koltukta pturuyor diyorum ben de hep. Öyle denk geliyor. Çocukhep koltukta mı oturuyor diyor o da.:1:

bizim kız ana kucağında durmuyor artık, kayıyor aşağıya bi gün az kala kendini atıyordu valla. ben de diyorum ki, oturmaya hazırlandığından oval biçimde durmak istemiyor. öyle düşünüyorum.
benimki de çok katı yapıyor. kabız mı diye düşünüyorum ben de senin gibi . ama değil rahatyapıyor. katı gıdalara geçince böyle oldu. bi de kan ilacı rengini iyice koyulaştırdı. koyu yeşil veya siyah geliyor :D
yakınında biryerde mi uyuyor. ben salondayım mesela, ece yatak odasında, mızır mızır çağırıyor beni. bir tek sabah yattığı 45 dakikalık uykudan konuşarak uyanıyor. başka da öyle uyanmıyor. huysuzz nolcak.

oğlumun kıçı çok fena pişti ya.Artık kıç dayanmıyor bukadar sıçmaya.günde 5 6 kere yapıyor kakasını.Sanırım bu ek gıda olayına alışamadı ondan oluyo.Peki nezaman geçer bilen varmı .Geceleride karın ağrısından uyuyamıyor yavrum.Çok ağır şeylerde vermiyorum aslında.Patatesli püre muhallebi bebe bisküvisi.Daha öncede pişikleri olmuştu ama busefer farklı silerken bile ağlıyor.Acıyor demekki.Daha önce ağlamazdı hiç.off off ne bitmez çilem varmış...

oğlumun kıçı çok fena pişti ya.Artık kıç dayanmıyor bukadar sıçmaya.günde 5 6 kere yapıyor kakasını.Sanırım bu ek gıda olayına alışamadı ondan oluyo.Peki nezaman geçer bilen varmı .Geceleride karın ağrısından uyuyamıyor yavrum.Çok ağır şeylerde vermiyorum aslında.Patatesli püre muhallebi bebe bisküvisi.Daha öncede pişikleri olmuştu ama busefer farklı silerken bile ağlıyor.Acıyor demekki.Daha önce ağlamazdı hiç.off off ne bitmez çilem varmış...

canım çok geçmiş olsun.çok sık yapıyormuş.benim kızım 1-2 kere yapıyor o da katı yapıyor.Desitin diye pişik kremi varmış onu çok iyi dediler.Yalnız dikkat et bazı kremlerin 2 çeşiti var 1 pişik önleyici 2 pişik geçirmek için

Gecede uykunun u'suyla görüşmedik hala ayaktayım.Tam yatyorum dalıcam başlıyor ağlamaya memede emmiyor.Sancı vardı hep.Ayaklarıyla tepindi durdu.YAğ bile içirdim biraz.Kan damlasını kestim. Memeyi düzgün emse ek gıdalarıda kesicem ama meme emmiyorki doğru düzgün.Çok iştahsız.Zayıf kalıyor.Napıcam ben ya.Çok kötüyüm

Gecede uykunun u'suyla görüşmedik hala ayaktayım.Tam yatyorum dalıcam başlıyor ağlamaya memede emmiyor.Sancı vardı hep.Ayaklarıyla tepindi durdu.YAğ bile içirdim biraz.Kan damlasını kestim. Memeyi düzgün emse ek gıdalarıda kesicem ama meme emmiyorki doğru düzgün.Çok iştahsız.Zayıf kalıyor.Napıcam ben ya.Çok kötüyüm

sütünü sağıp içirmeyi dene.kakasının rengi nasıl anormal mi?sümüksü mü nasıl?

Rica ederim tatlım. & aydan sonra başlarsın yeniden. Umarım yer. Bizim de yoğurtla aramıziyi değil. Ya da benim yoğurdumla iyi değil. :1:
Bu arada su içirmeye garip ama işe yarar bir çözüm buldum. O ağızlıklı bardağına su koyuyorum, sık sık içiriyorum, su olduğunu anlayana kadar birkaç damla içmiş oluyor :1: Sonrasını dışarı akıtıyor. Ama ben bunu gün içerisinde sık sık yapıyorum, damla damla günlük ihtiyacını içmiş gibi oluyor.
suyu ben şırıngayla veriyorum yoksa hiç içmez
Ben de çok endişeleniyorum, hasta olacak diye. Tek battaniye ile yatıyor. Tembel oğlum dönse o yana bu yana, terlemeyecek belki ama, totosunu kaldıramıyorki,:1: Sırt üstü yatıyor sırt üstü kalkıyor.

Bu arada kaç yaşında, evliliğimizin kaçıncı yılında anne olduk kızlar?
2007 evlendim 3 yılımızda anne oldum bu arada 2 düşük atlattım yoksa 2010 mayıs annesi olacaktım

bende 2004 de evlendim 2,5 yıl sonra hamile kaldım ama rabbim doguma 1 hafta kala yanına aldı ikinciside 2 aylıkken karnımda kalbi durdu:25: en sonunda Allah 7 yıl da bu kızımı verdi kucagıma :1:rabbim ayırmasın kuzuları analarından
geçmiş olsun canım Allah yavrularımızı bağışlasın. tedavi gördün mü canım sorun neymiş?
Herkescikler burda kimseden ses çıkmıyor ama.
1. ayeser__
2. SULTAN1984
3. Tuanas
4. ILAYDA24
5. ma_ci_de
6. ecrin bebek
7. mlbstnc+
8. Harpy+
9. Lovelyangel
bi ben eksikmişim tüh:1:

geçmiş olsun. benim kızımın da pişik olmuştu, kullandığımız bezden ve ıslak mendilden kaynaklandı diye düşünüyorum ben.
hemen pamuk ve suyla temizlemeye başladım. molfixe geçtim bişey kalmadı. ama senin durumunda krem şart. eczaneden etkili bişeyler al. şebin söyledi mesela bir marka. ayeser de bi ara trocoid mi ne öyle bişey demişti. onun oğlu da olmuş onu kullanmıştı sanırım.

geçmiş olsun. benim kızımın da pişik olmuştu, kullandığımız bezden ve ıslak mendilden kaynaklandı diye düşünüyorum ben.
hemen pamuk ve suyla temizlemeye başladım. molfixe geçtim bişey kalmadı. ama senin durumunda krem şart. eczaneden etkili bişeyler al. şebin söyledi mesela bir marka. ayeser de bi ara trocoid mi ne öyle bişey demişti. onun oğlu da olmuş onu kullanmıştı sanırım.

ben de ıslak havlu ile sildikten sonra tülbent ile kuruluyorum poposunu.geceleri de değiştirmiyorum.o yüzden en son değiştirirken güzelce bebe yapı ile masaj yapıyorum her yerine.

geçmiş olsun canım,uyutarak emzirmeyi denedin mi hiç,ben oğlumu sadece uykuda emzirebiliyorum mesela o da olmazsa sütünü sağ kaşıkla almazsa şırıngayla ver ben öyle yapıyorum...

Back