Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sordun naksis?
Bundan haberi olmayanların çöpe attığını düşünürsek, çok temiz bir ülkede yaşıyor olmalıydık.
biz de diş hediği yapmıyorlar,aklıma gelmişken kızlar bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız
bizde de yapılır diş buğdayı denilir adına.buğday,yarma,nohut haşlanır,fındık antep fıstığı konulup karıştırılır,üzerin de kağıtlı şekerler olur ya kentin felan onlardan süs yapılır komşu akraba felan dağıtılır,verdiğin kişiler de tekrar hediye verir sana :) bizde şöyle bir gelenek var,dişini ilk kim görürse bebeğe bakır ya da çelik tarzı bişeyler alınır ya da annesine,güya bebeğin dişi bakır,çelik gibi sağlam olurmuş
çekmecede bissürü toka ve takılarım var.. bu durum için bi yorum getirebilir misin rica etsem
biz de diş hediği yapmıyorlar,aklıma gelmişken kızlar bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız
Bebeklerimizin hepsi biraraya gelse ne yaparlar acaba
Bebeklerimizin hepsi biraraya gelse ne yaparlar acaba
ne yaparlar bilmiyorum ama çok keyifli bi ortam olur kesin
Ondan yorulduysan, bir gün bir gün bir çocuk ve mini mini bir kuş'u söyle
Ondan yorulduysan, bir gün bir gün bir çocuk ve mini mini bir kuş'u söyle
harpy, ben de tek başıma bir kez çıktım, çok zor olmuyor ama hava soğuk olunca tebii vazgeçebilirim. baharda bir daha yaparlar belkim o zaman görüşürük
ben eşime rica etcem adrese teslim yapabilirmisin diye, o zaman giderim vakti olursa belkiim.
göbek bağını ben bebeğin odasında çekmeceye koydum, envai çeşit şey var orda, ne olur bilemem. millet üniversitelerin bahçelerine gömüyor, eğitimli olsun, orda okusun vs diye. biz bişe yapamadık. ama hala geç değil
harpy sen al o göbek bağını ordan, neme lazımm tokalar vs erkek çocuğu süslü olup çıkmasın.
ayeser bebekler bir araya gelse şaşıp kalırlardı kesinn ama sonra eminim o onun saçını çeker öteki ağlar sonra öbürü onun ağlamasına ağlar bir diğeri uyuyup kalır öteki emerdi manzara bu olurdu herhalde ayy düşünemiyrum bile çok güzel olurdu..
benim kızım da huzursuz, ne şaklabanlıklar yapıyorum bir bilsenizz havalar bozuk çıkarıp bi temiz hava aldıramıyoruz kiii. aslında çıkarabilsek öyle güzel oluyor ki. benim kız melekk melekkk dışarıya çıkınca. evde canıma okuyor, doktora gidiyoruz bu bebek çok mutlu bir bebek diyor. heee diyorum sen gelsene bizee ama gerçekten dışarıda bambaşka oluyorlar, sus puss
ilayda24 sen istanbuldasın di mi hangi semt?