• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

görümcemin bebişi 5.5-6 aylıkken günde 1 saatuyurdu o zaman bana normal gibi gelmişti o yüzden acaba diyorum benimki mi garip ama sanırım herkesin bebişi 4-5 saat uyuyor galiba gündüzleri. değil mi?

hayır benim kızım 3 saat falan uyuyor gündüz.akşam da 9 buçuktan sonra en az 4 kere uyanıyor

Bazen kaşıntı krizi geliyor. Akşam üzeri özellikle. Acele acele herşeyi ağzına tıkıştırıyor. Kontrollü bi şekilde ekmek kabuğu verdim çok sevdi, alamıyordum elinden. :60: Annem gelirken ona Rize simidi siparişi vereceğim. Tam diş kaşıma aperatı. Parça da kopmaz o simitlerden. İşte şunlardan:

Eki Görüntüle 146427

aaa biz de buna ramazan simiti derler çok sert olur di mi.ben çok severim.hamileyken aş erdiğim ender şeylerden biriydi.ramazan olmadığı için eniştem özel yaptırıp gödermişti :1:

aaa biz de buna ramazan simiti derler çok sert olur di mi.ben çok severim.hamileyken aş erdiğim ender şeylerden biriydi.ramazan olmadığı için eniştem özel yaptırıp gödermişti :1:

Rize'de her dönem çıkar bu simit, mide bulantısına birebirdir. Ben de aşermiştim hamileliğimde, annem abartp neredeyse bir çuval göndermişti. ( ben de abarttım bak şimdi,:1: çok göndermişti işte) Gerçekten iyi dişkaşır ama dimi?

maalesef çalışmaktan tatile fırsat olmadı. daha yeni yeni toparlamışken durumları şimdi de bebek yaptık :D bu arada ben de 84 doğumluyum yani 26 yaşında anne oldum. sen hepsini sıraya koymuşsun maaşallah.

harpy haklısın ayeser varken daha bir evlere şenlik oluyor burası.

senin bebeğe yüzüstünden nasıl sırtüstü dönülür uyanıkken öğretmen lazımmış. biraz araştırdım ben. uyurken öğrendiklerini tekrar ederlermiş, mesela yürümeye başlayan çocuk uyurken birden ayağa kalkarmış, oturmayı öğrenmediyse, öyle ayakta ağlarmış. gün gelecek bunları da yaşayacağız:32:

bu arada facebooktaki gurupta ben varım biri sormuştu. emel bostancı olarak ordayım. 2 mart çarşamba istanbul eylül anneleri buluşuyor. ilgilenen varsa ordaki gruba söyleyebilirim.
Umarım hava güzelolur da güzel bir buluşma geçirirsiniz. Nerde buluşacaksınız? Keşke ben de gelebilsem.

gerçi bazen ben sağdığımda çok az süt gelebiliyor hatta ben de merak ediyordum bu çocuk bununla nasıl doyuyorki diye demekki emdiği zaman daha fazla oluyormuş:1:

mesela bende önceden birden göğrüm sızlardı hatta annem demek ki acıktı derdi.şimdi sadece o emmeye başladıktan bir süre sonra sızlıyor ve ondan sonra sık sık yutkunmaya başlıyor.sağarken de öyle.bir süre damla damla geliyor sonra sızlarken fışkırarak geliyor sonra yine damlaya dönüşüyor

mesela bende önceden birden göğrüm sızlardı hatta annem demek ki acıktı derdi.şimdi sadece o emmeye başladıktan bir süre sonra sızlıyor ve ondan sonra sık sık yutkunmaya başlıyor.sağarken de öyle.bir süre damla damla geliyor sonra sızlarken fışkırarak geliyor sonra yine damlaya dönüşüyor

evet hatta annemin tabiriyle süt indi der:60::60:

gerçi bazen ben sağdığımda çok az süt gelebiliyor hatta ben de merak ediyordum bu çocuk bununla nasıl doyuyorki diye demekki emdiği zaman daha fazla oluyormuş:1:

herkese merhaba arkadaşlar,bugün oğlum çok huysuzlanıyor,sürekli mız mız,diş yerlerine baktım üst ön dişleri mısır tanesi gibi belirmiş ondandır heralde ama bebekler ilk dişlerini alt damaktan çıkarmazlar mı?

herkese merhaba arkadaşlar,bugün oğlum çok huysuzlanıyor,sürekli mız mız,diş yerlerine baktım üst ön dişleri mısır tanesi gibi belirmiş ondandır heralde ama bebekler ilk dişlerini alt damaktan çıkarmazlar mı?

benim bildiğim de ilk alttakiler çıkıyor ama yeni nasil bunlar bilinmez ki :9:

genellikle alttan çıkar ama nadiren de olsa üstten çıkabilir demek ki seninki nadir bebişlerdeenn :) gözünüz aydın. buarada aklıma geldi diş hediği yapıyormusunuz nasıl yapıyorsunuz. bizimkiler yarmayı haşlıyorlar bebişin önüne ayna kalem bişeyler koyuyorlar hangisini eline alırsa ona göre aynayı alırsa süslü kalemi alırsa okuyacak falan diyorlardı ama tam bilmiyorm.

sanırım bakırköy semtinde bir arkadaşın evinde buluşulacak. keşke gelebilsen evet.
istanbulda olan kimler var burda. harpy biliyorum. ama gelirmisin ki senin semt çook uzak :)

aslında uzak değil ama bebişle sadece 1 kere dışarı çıktım o zamanda 5 dklık mesafeye gittim.. pek güvenemiyorum kendime doğrusu hem havalar da berbat nasıl buluşacaksınız ki? belki baharda bir buluşma daha olursa ona gelebilirim hem bebiş de büyür o zamana..

Back