• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün de karnıbahar kattım havuç ve patatese. Harpy yedirmiştin sen, bir problem olmadı değil mi?

karnabahar yedirmedim ben brokoli yedirdim. son yedirdiğimde biraz gazıoldu bi daha vermedim. amaben kavanozdan verdiğim için soğuktu eğer sen sıcak sıcak verirsen belki gazı olmaz..

ayeser geldi ortam şenlendi :1: .. bi daha unutmayın internet borcunu canım sen yokken burası çok boş kalıyor :D
arkadaşlar benim bebişe birhaller oldu :( dün gece bi baktım yüz üstü dönmüş uyumuş.. ellemedim. sabah kalktığımda hala öyleydi. sonra 9 gibi uyandı üzerine yattığı yanağı kızarmış gözü de şişmiş :59: başka bir bebek gibi görünüyor :( 1 saat sonra felan daha iyiydi sonra yatırdım. yarım saat sonra yine yüz üstü dönmüş uyandı o yüzden. yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor.. çırpınıyor şuan ben de dokunmadım öğrensin sırt üstü dönmeyi de.. sizinki de yuvarlanıyormu böyle yatakta? yoksa bizimkinde mi bi gariplik var?

ben 2004 de evlendim. biraz erken oldu evlilik işi. 6. yıl hamile kaldım ve doğurdum :D
hala bebeğin erken geldiğine inanıyorum, alışamadım gitti. yapacak çok şeyim vardı, üniversiteyi bitirecektim kariyer yapacaktım, güzel güzel tatil yapacaktım. ama hiçbiri olmadı :D
ben sebze yedirmiyorum çünkü sevmiyor, biraz daha bekliyorum hele 6 aylık bi olsun diyorum. ne yerse ondan veriyorum ki yemek işinden soğumasın, ama tattırıyorum. karnıbahar kabak vs onlara geçmedim daha. böbrekleri yetişmiyormuş. yoruluyormuş çok. kıyamam.

ayeser geldi ortam şenlendi :1: .. bi daha unutmayın internet borcunu canım sen yokken burası çok boş kalıyor :D
arkadaşlar benim bebişe birhaller oldu :( dün gece bi baktım yüz üstü dönmüş uyumuş.. ellemedim. sabah kalktığımda hala öyleydi. sonra 9 gibi uyandı üzerine yattığı yanağı kızarmış gözü de şişmiş :59: başka bir bebek gibi görünüyor :( 1 saat sonra felan daha iyiydi sonra yatırdım. yarım saat sonra yine yüz üstü dönmüş uyandı o yüzden. yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor.. çırpınıyor şuan ben de dokunmadım öğrensin sırt üstü dönmeyi de.. sizinki de yuvarlanıyormu böyle yatakta? yoksa bizimkinde mi bi gariplik var?

Numarayı vereyim ödeyin bizim borcu :60: Ben internetsiz kalmayayım burası da şenliksiz :p :1:
Bizimki uyurken olduğu gibi yatıyor. Oyuncağını düşürünce dönüp alıyor. Öyle amaçsızca dönmüyor hasbam :1:

ben 2004 de evlendim. biraz erken oldu evlilik işi. 6. yıl hamile kaldım ve doğurdum :D
hala bebeğin erken geldiğine inanıyorum, alışamadım gitti. yapacak çok şeyim vardı, üniversiteyi bitirecektim kariyer yapacaktım, güzel güzel tatil yapacaktım. ama hiçbiri olmadı :D
ben sebze yedirmiyorum çünkü sevmiyor, biraz daha bekliyorum hele 6 aylık bi olsun diyorum. ne yerse ondan veriyorum ki yemek işinden soğumasın, ama tattırıyorum. karnıbahar kabak vs onlara geçmedim daha. böbrekleri yetişmiyormuş. yoruluyormuş çok. kıyamam.

6 yıl mı? 50 kere tatil yapmışsındır, Doymadın mı,? :1::1:
2004 de liseden yeni mezun olmuştum, 2008 de üniversiteden, 2009 da evlilik ve atanma, 2010da bebek. Çok hızlı mı yaşıyorum ne :1:

görümcemin bebişi 5.5-6 aylıkken günde 1 saatuyurdu o zaman bana normal gibi gelmişti o yüzden acaba diyorum benimki mi garip ama sanırım herkesin bebişi 4-5 saat uyuyor galiba gündüzleri. değil mi?
Benimki 40 dk uyuyor 2 saat oturuyor bu da toplamda 3 saat uyuyor demek oluyor ne yazikki.
kızlar slm.ben ekim annesiyim..kızımı sadece emziriyorum..bugün çorba yapıyım diyorum.. sürekli emiyo brnim kızım gecede 3 kez uyanıyo doymuyomu acaba
Sakın pes etme istedikce ver zaten doymazsa kıyametler kopar memeye kızar öyle seyler yapmıyorsa sakın ama sakın pes etme canım sütun çok kıymetli son damlasına kadar ver.
Ben de çok endişeleniyorum, hasta olacak diye. Tek battaniye ile yatıyor. Tembel oğlum dönse o yana bu yana, terlemeyecek belki ama, totosunu kaldıramıyorki,:1: Sırt üstü yatıyor sırt üstü kalkıyor. Aynen bizimki de öyle yattığı gibi kalkıyor ama şimdiye kadar hasta olmadıysa bundan sonra da olmaz diyerek ağırınızın ben kendimi. :15:

Bu arada kaç yaşında, evliliğimizin kaçıncı yılında anne olduk kızlar?

Ben de evlendikten 5 ay sonra kendi isteğimizle hamile kaldım, 24 yaşımda da anne oldum. Mutlu ve memnunum. Kendimi hiç evlenmemiş gibi hissediyorum sanki. Halbu ki anne bile oldum. Bir çocuk kesmedi herhalde. :1:

Kimse yokmuuu? Bugün burası çok sessiz

Back