Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında derken canım ? Senin yatağında mı yatıyor? Sonra ayırması problem olabilir söyleyeyim. Hem çok tehlikeli eğer senin yatağında yatıyorsa. Uyku yarı ölüm biliyorsun canım. Lütfen beşiğinde yatır. Beşiği sana yakın olsun yeter.
Bu arada Harpy, kaşık meselesiyle ilgili başka birkıtapta şöyle birşey okudum. Bebekler emmeye alışkın oldukları için kaşığı yadırgayab ilir kabul etmezlermiş, o yüzden bazen yiyeceklerin tadına baktırmak için parmaklarımızı kullanmak zorunda kalabilirmişiz.
Ama nereye kadar değil mi? Sonuçta kaşığa birgün alışmaı lazım.
Ama...
Sorunun kaşıkta mı yoksa yiyeceklerin tadında mı olduğunu anlamak için parmakla tatırmayı deneyebilirsin.
Çıkmadan paylaşayım istedim.
Hoşçakalın...
canım benim 2. ayına kadar beşiğinde yatırdım sonra çokkıpırdanıp uyanmaya başladı bende yanıma aldım ozamandan beri yanımda yatırıyorum benim uykum çok hafiftir canım
Ben yine de beşiğini yakınına almanı tavsiye ediyorum. Yanında nasıl uyutuyorsun ki, Ben uyanır gibi olursa vakitsizce, sallıyorum. Beşik yatağımıza çok yakın elim beşikte. Babası fotoğraflarımızı çekmiş hep. Elim beşikte , uyuyorum
teşekkür ederim canım.. meyvede işe yaramıyor o ama peynir ya da bizim yemeklerimizden verdiğimde parmağımı da yiyecek gibi atlıyor.. bizim sorunumuz meyve canım bu kesinleşti. doktorumuz da bisüre verme unutsun dedi zaten..
Bu arada günaydın herkese,
emelcim buralardasın, Ece de sabah uykusuna yatı heralde. Leventi de yatırdım, normalde ben deyatıyordum ama ben yatınca uzun uyuyamıyor nedense. Sabah uykuları yarım saatcik oldu. Tam doymuyor sabah. Emmek de istemiyor doğrudürüst.
Diş yerlerine baktım bu sabah, diş çıkacak yerler öyle belirgin ki, iki tane oyuk var alt damağında.
Sizinkiler nasıl?
gündüz biraz bizimkide düzensiz 2 yada 3 saatte bir uyuyor 1 saat yada 45 dk allahtan gece uyuyor
oyy ben kıyamam.. benimkinde daha bi iz yok.. bakalımkaşınıyor gibiler ama..
görümcemin bebişi 5.5-6 aylıkken günde 1 saatuyurdu o zaman bana normal gibi gelmişti o yüzden acaba diyorum benimki mi garip ama sanırım herkesin bebişi 4-5 saat uyuyor galiba gündüzleri. değil mi?
görümcemin bebişi 5.5-6 aylıkken günde 1 saatuyurdu o zaman bana normal gibi gelmişti o yüzden acaba diyorum benimki mi garip ama sanırım herkesin bebişi 4-5 saat uyuyor galiba gündüzleri. değil mi?
maşallah benim oğlan bi içişte 20 cc suyu rahat içiyor ben doğduğu günden buyana hep su verdim hiçte içmemezlik yapmadı ilk aylarda gece 4 5 gibi uyanıyordu büyüdükçe uyanmaz oldu çok erken yatarsa ozaman uyanıyor 2 gün önce akşam 7 de yattı sabah 5 gibi kalktı gece uykusu olmayınca zor hele bide çalışıyorsanız belki benimde gece uykularım düzensiz olsaydı keremi yanımda yatırmazdım sersemlerim diye ama uykumu aldığım için herzaman dikkatli oluyorum ve uykum çok hafif değişik soluk almasında bile uyanıyorum
Gece uykusuna da 7-8 arası yatıp . Sabah 6 dedin mi dikiliyor ayağa. Daha geç yatırmaya çalışsak helak oluyor, çok huysuzlanıyor. Ama yavaş yavaş iyi kaydırmışız 4'ten 7'ye