• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım benimkininde kafası çok terliyo kalın mı giydiriyorum acaba diye incecik giydirmeye başladım yine terliyo yattığı yer ıslanıyo kaç defa havlu değiştiriyorum doktora sordum terler normal dedi

benimki terlemiyor üzerine bir de yanakları soğuk oluyor. ya da ben de yeni uyandığım için benim ellerim sıcak oluyor.. ama ensesi sıcak oluyor.

Kesintisiz uyumuyor canım, üç defa uyanıyor, ikisi 12den sonra. En sevdiğim uykusu ilk yatırdığımdaki, En uzun o zaman ıuyuyor.4-4,5 saat.:nazar::nazar: (ne olur maşallah deyin)

maşallah :nazar: seni çok iyi anlıyorum insan bazen olumlu bişeyi açıkladıktan sonra içinde hep bi tereddüt oluyor

İki aylıkken gündüzleri hiç uyumuyordu, o uyumuyordu ben ağlıyordum uyumayan bebek nasıl büyüyecvek diye. Ama huysuzluk da etmiyordu. Sonra akşam saat 4 olunca gece uykusuna yatıyordu :1: sabah 4 te de uyanıp daha uyumuyordu.
Bir ara çok güzeldi düzeni, günde 4-5 saat kadar uyuyordu. Şimdi o da bozuldu. Günde 2 ya da 3 saat uyuyor. Ben uynıksam daha iyi uyuyor. :1:

ayy aynı şeyi bizimki de yapıyor eğer ben uyursam daha az uyuyor.. bir de eğer oturayım biraz dinleneyim dersem hemen uyanıyor ama işlerimi halledeyim dersem uyuyor :D gıcık biraz bizimki :D

benimkinin kafası çok terliyor sırtınada havlu koyuyorum çarşafımız ter oluyo bende havlu koydum bu gece o da terdi korkuyorum hasta edecem diye

Ben de çok endişeleniyorum, hasta olacak diye. Tek battaniye ile yatıyor. Tembel oğlum dönse o yana bu yana, terlemeyecek belki ama, totosunu kaldıramıyorki,:1: Sırt üstü yatıyor sırt üstü kalkıyor.

Bu arada kaç yaşında, evliliğimizin kaçıncı yılında anne olduk kızlar?

ayy aynı şeyi bizimki de yapıyor eğer ben uyursam daha az uyuyor.. bir de eğer oturayım biraz dinleneyim dersem hemen uyanıyor ama işlerimi halledeyim dersem uyuyor :D gıcık biraz bizimki :D

İnternet iyi oluyor bu anlamda, iki gün internet yoktu oyalanacak birşeym yoktu, benim de uykumgeliyordu uyuyordum uyanıyordu yavrucak. Birazdan uyanır.

kızlar slm.ben ekim annesiyim..kızımı sadece emziriyorum..bugün çorba yapıyım diyorum.. sürekli emiyo brnim kızım gecede 3 kez uyanıyo doymuyomu acaba

eğer sütün yetiyorsa ek gıdaya geçme derim ben 3, ayımda sütüm yetmediği için bebelacın sütlü pirinçlisini alıp yapmıştım

Annem böyle olumlu şeyleri uluorta anlattığımı görse keser valla. :1:

anneler hep aynı sanırım benim annem de öyle sürekli yok birinin yanında söyleme birinin yanında emzirme.... gibi devam ediyor.Ben söylemesem bile sağolsun eşim her sorunun cevabını çok net birşekilde açıklıyor soranlara halbuki kayınvalidem çok uyarır onu bu konuda daha kayınvalidem kendisi bile sormamıştır oğlumun kilosunu nazar değer diye ama oğlu sağolsun herkese anlatıyor:1:,
ben 26 yaşında anne oldum evliliğimin hemen hemen ikinci yılında...

Merhaba canım,
Bebeğinin kilosunu takip et ya da ettir canım. Sütün yetip yetmediği sütün miktarıyla, bebeğin emme sayısıyla anlaşılmaz. Kilo alımı iyiyse yetiyordur ek gıdaya geçmene gerek yok. Benim bebeğimin kilo alımı iyiydi ama yavaş yavaş alışsın diye 4,5 aylıkken ara ara vermeye başladım birşeyler.
Hem gece 3 kere kalkması normal. Benim bebeğim ek gıda aldığı halde hala 3 kere kalkıyor.

Kızlar bu arada bebeğim uyandı, heran çıkabilirim. Şimdi açılmamış pamuk paketiyle oynuyor :1::emir_bebek:

her kıpırdanmasında uyanıyorum gündüzleri çalıştığım için uyumam gerek allahtan oğluşum uyuyorki bende uyuyabiliyorum ben oğlumu yanımda yatırıyorum herkıpırdanmasında haberim oluyor artık üstünü açabiliyor mecbur yanımda yatırıyorum bide benimkinin kafası çok terliyor sizde de varmı böyle bişey

ya bizikindede vr emerkende terliyo yatarkende yastıgıda pamuk ama neden terliyo bilmem

Ben de evlendikten 5 ay sonra kendi isteğimizle hamile kaldım, 24 yaşımda da anne oldum. Mutlu ve memnunum. Kendimi hiç evlenmemiş gibi hissediyorum sanki. Halbu ki anne bile oldum. Bir çocuk kesmedi herhalde. :1:

Back