- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
zaten doğduğundan beri gazlı bir çocuktu zinco kullandık cok şükür azaldı kendisi çıkarıyor zor durumda kalınca kullanıyorum.
canım hoş geldin. biz de öyle bişey olmadı. anne sütünden farklı ne veriyorsun? neden gaviscon verdi
Ben de düzenli kullanmıyorum ama , doğru mu ki bu yaptığımız? Ben okulda öğrencilerime ilaçların düzenli kullanılması gerektiğini anlatmıştım geçen yıl
zaten doğduğundan beri gazlı bir çocuktu zinco kullandık cok şükür azaldı kendisi çıkarıyor zor durumda kalınca kullanıyorum.
sağol canım sütüm hep az oldu ne yaptıysam attıramadım.sma mama kullanıyoruz.yaklaşık bir aydır böyle anlamdım.gaviscoyu reflü olabilir dedi.ama benimkinde kusma yok normal çıkartıyor dedim yinede verdi.ayrıca 2 günde bir kaka yapıyor dedim fitil verdi bende kulllanmak istemiyorum ilaç dayamak istemiiyorum...
sağol canım sütüm hep az oldu ne yaptıysam attıramadım.sma mama kullanıyoruz.yaklaşık bir aydır böyle anlamdım.gaviscoyu reflü olabilir dedi.ama benimkinde kusma yok normal çıkartıyor dedim yinede verdi.ayrıca 2 günde bir kaka yapıyor dedim fitil verdi bende kulllanmak istemiyorum ilaç dayamak istemiiyorum...
canım onların mide bağırsak sistemiyle bebişlerimizin ki çok çok farklı eğer ilacınyan etkisi görülürse hemen kesilmeli. ki bu tür kullanımı zorunlu olan ve rahatsızlık veren ilaçları bu şekilde vermek en mantıklısı.
herkese günaydın kızlar,bu sabah oğlum az kalsın boğuluyorduyatağına yatırmıştım,yan yatıyordu,ben de uyumuşum .ağlayan bir bebek te değil oğlum,bir ara değişik bir ses duydum,hemen yerimden fırladım yatağına koştum,oğlumun ağzından burnundan köpükler çıkıyor,hemen kaldırıverdim,ağızüstü tuttum sırtına vurdum nefesini zor topluyor yavrum.gözleri burnu kıpkırmızı olmuş.kusmuş (ağzı da çok salyalı bu aralar) salya ve kusma boğmuş yavrumu,ağzından burnundan gelmiş,5 dk zor kendine geldi,içini çekiyordu hala.az kalsın eşimi arayacaktım gel bizi hastaneye götür diye...çok korktum çoooookkk,ya duymasaydım,oğlum boğulsaydı Allah korusun,Allah yavrularımızı kazadan korusun....
doğru canım ama cok panik bir anneyim.kendimi düzeltmeliyim.bazen oluyo öyle huysuzluklar sıkma canını düzelir sen sakin olmaya çalış bebişler herşeyi hissediyo annenin huzursuzluğu onlarıda huzursuz ediyo
normal yapıyor hiç problem yok.ilaç kullanmak istemiyorum.kesin bir şey konuşmuyor beni rahatsız etti.Çok ilaçcı bir doktormuş.AZ yediği için iyice sindiriryordur. Çıkaracak pek birşeyi kalmıyordur, İki günde bir yapıyorsa fitile gerek yok bence. Kabız mı ki? Normal mi yapıyor?
aaaaa kabızda olabilir ondanda olabilir...
bence doktorun söyledikleri seni tatmin etmemiş başka bi doktora daha götür istersen
teşekkür ederim harpy
3 çocuk yapın diyen kişi çalışan anneleri de düşünür biraz,doğur bırak olmuyor,hele bir de prematüreyse,58 gün doğum iznim vardı,55 gün oğlum küvözde yattı,çocuk eve geldi 3 gün sonra işe mi başlayacaktım ben.... tabiki rapor aldım,hastaneler kızıyolar öğretmenler rapor alıyormuş meb şikayet ediyormuş,yapsınlar en az 5 ay doğum izni,kimse ne rapor alır ne çalışmayı bırakır,ne de çalışan annelerin verimi düşer... aman yine kızdım ben neşemizi kaçırmayalım :))
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama ben çıkıyorum kocişimle ilgileneyim biraz bebişim uyuyorken
bizim buralarda doğru düzgün doktor bulmak zor offff lanet bir yer..
dün sormuştum ama kalabalık değildik sadece 1-2 cevap alabilmiştim.o yüzden tekrar soruyorum.aranızda bebek telsizi kullanan var mı?hangi marka memnun musunuz?
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama ben çıkıyorum kocişimle ilgileneyim biraz bebişim uyuyorken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?