bende internetten bakıyorum ama görüp incelemek daha iyi olurdu tabi( kendi kendine uyuma işini biz hallettik çok şükür uykusu gelince kollarını fotodaki gibi yapıyo beşiğine yatıyorum hemen uyuyo
ben geçen ay oldum mirayla aynı bezi kullanmak zorunda kaldım evden dışarı çıkamadım bakalım bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum
ya ben dogdugundan berı mama verıyorum gunde bır yada ıkı kez mılupanınkını hipp markasını burda duydum arastırdım bıraz sındırımı kolay felan yazıyo bızımkıde cok kabız oluyo acaba ona mı gecsemm ?? ılkde burda duydum adını bılemedım
Çok değişik emekleme stilleri var ya, ben bir bebek görmüştüm poposunun üzerinde emekliyordu, bem oturuyordu hem de mini mini zıplayarak ilerliyordugözün aydın canım maşllah bebişine banimki dah emkliyemiyor ablasına çekdiyse hiç emeklemez kızım dizlerini yere koymadan ellerinin üstünde emeklerdi çok komik olurdu
gece gece uyumayan buraya takılan bir ben varım zannettimde benden delide varmış hadi ben yatim arkadaşlar mesayim begünlük bitti sabah gene beleş hizmetçiliğe devam akhvaltı hazırla kıza ödev yaptır onu emdir bunun altını değiştir kız okula götür geri git okuldan al yazarken bile yoruldu enerji depolamam lağzım iyi geceler :92::79:
Ay canım ya sağol, ben de buralardayım, kalabalıklaşınca sevdim burayıGezinip gezinip yine geliyorum.
merhaba günaydın öncelikle. benimkide kakasını 3 ğnde bir kere felan yapıyor. ama katı değil.7/14 kilo bez kullanıyorum onun tamamını dolduruyor. eğr çorbaları içirmeyim 1 hafta 10 ğün felan hiç yapmıyor.doktor sebze püresiyle meyve püresi dedi bende öle yapıyorum. gerçi dün çok katıydı kakası ve az korktum bayağı ama bugün yapmış. kakası az olunca iştahı da kaçıyor
ben geçen ay oldum mirayla aynı bezi kullanmak zorunda kaldım evden dışarı çıkamadım bakalım bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum
eşekkür edrim canım bu ğün silmeye başladım oğluşumunda hoşuna gidiyor.eğer emziriyorsan, dişlerini gece yatmadan temizlemen gerekir diye biliyorum. yoksa çabucak çürüyüp dökülür. bence doktora da danışmanda fayda var.
sorma tatlım benimki klavyenin yarısını yedi bile.tamam canım yazarım burdan deneyince. bu arada bizimki laptopın kablolarını yiyor(prizde değil)
tatlım posası derken çok sert emilimi zor olan şeyleri kastettim zaten. hem tülbenttede hiç bir şey kalmıyor.dene farkedeceksin.ama posasını da yemesi gerekmiyormu çocuğun? bilemiyorum kafam karıştı biraz :44:
benim loğusalığım 34 gün sürdü.daha göremedim bir ara 2 3 damla geldi o kadar.42 gün loğusalığım sürdü, 3-4 gün temiz kaldım sonra da regl oldum, o gün bugündür de düzenli oluyorum.
bende almak istiyorum ama yürütelerin mama sandelyesi gibi olanlarından aldım şimdilik alıştırma yapıyoruz. çok faydası varmış doktorlar mutlaka alın kullanın. çoçuğunuzun beslenmesinde büyük fark olacak. dedi.ama ben kiracıyım. ne yapacam bilmiyorum. şimdiden puseti ,küveti,bambu beşiği,yürüteçi,birde alırsam mama sandelyesi nereye koyacam ?kızlar mama sandalyesi kullanmaya başladınız mı?
ben almak istiyorum da:44:
canım yoğurdu ver ama pastörize olmasına dikkat et. bu arad muz verme bebeklerde kabızlık yapıyor. sakın.Dün köy yoğurdu vermiştim bir zararı olmadı, bugün de kendi yaptığım yoğurdu verdim çok az yiyor ama dokunmadı bi değişiklik yok düzeninde. Yaptığım yoğurdun çeyreğini anca bitirdi, yarın azıcık muz katacağım yoğurduna. Pastörize ile yap bence büyüyünce zaten normal yoğurt yiyecek, küçükten alışsın. Zaten doktorun da not düşmüş, için rahat olsun.
benimkide elmayıtüm ağzına verince emmeyi seviyor. havuçuda sebzeliğine koyup veriyorum. bayağı emiyor. sende dene.benimkide püre hallerini sevmemeişti.kızlar ben meyve suyu denedim elma ve havuç sevmedi oğlum, yoğurt için erken değil mi?
benim ki daha yanımda yatıyor. gece uykusu ndan uyanınca beşiğini sallıyoruz. ayrı odaya çıkartamam.oğlumu kendi odasına geçirdim ilk defa :18: inşallah çok yadırgamaz...
evet tatlım 9 aydan sonra bebekler ğördükleri duydukları şeyleri beyinlerine yazmaya başlıorlarmış.ilerleyen yaşlardada hatırlamıyor ama bazı şeylerle pekiştiriyorlarmış.bir de öz güven için ayrı oda şart.Neden böyle bir karar aldın canım? Ben 1,5 yaşına gelene kadar bizim odada yatıracağım çünkü tayin göreceğiz diye oda hazırlamadık. Taşındığımızda yaklaşık 1, 5 yaşında olacak o zaman odası olacak orda yatacak, çok mu geç acaba?
bende iki günde bağımlısı oldum.Ay canım ya sağol, ben de buralardayım, kalabalıklaşınca sevdim burayıGezinip gezinip yine geliyorum.
merhaba kızlar.biz doktordan şinmdi geldik.bebeğim iyileşmiş.10 gündede yarım kilo almış.6900gr oldu. çorbalar sayesinde.emeklemesine doktor bile şaşırdı.Maşallah hızlıymış.Bu yaşı gelmeden yürür dedi.
1 hafta 10 gün çok az, doktora bir danış istersen, benimki hergün yapıyor bazen günde iki kere, yapmasa hemen endişeleniyorum, normali nedir ki bunun? Yanı kaç gün yapmassa endişelenmek gerek acaba?merhaba günaydın öncelikle. benimkide kakasını 3 ğnde bir kere felan yapıyor. ama katı değil.7/14 kilo bez kullanıyorum onun tamamını dolduruyor. eğr çorbaları içirmeyim 1 hafta 10 ğün felan hiç yapmıyor.
Muhabbeti kaçırmamak iin geldim, sonra zor oluyor sayfaları okumakya arkadaşlar bebeğim gündüz aydınlık olduğu için uyuyamıyor. ne yapayım çok yordu beni bu sabahuyuyamıyor uyuyamadıkça çekilmez oluyor.. devamlı huysuzlanıyor.. sinirden başım ağrıdı gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?