2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yattıgı yeri nasıl bilmiyorum ama eger ışıktan rahatzız oluyorsa yüzene koyu renkli bişeyle örtmeyi dene mesela yanlara tastıkla yükselt yastıkların üstünede örtüyü ört

bilmiyorum ki öyle bişeyi kabul eder mi? çünkü dalamıyor eğer yüzünü o şekilde örtersem daha çok korkar sanki. sanırım şu kalınperdelerden alacağım en azından uyuyana kadar kapatsam sonra yine açarım uyuyunca.

babası bebeğinin bol bol yemesini istiyor demekki :) garipsememek lazım..
asılında acayip uykusu var kucağıma alır almaz uyuyor ama yatağına koyarken açıyor gözünü normalde böyle yaptığında 1-2 dk içinde uyur ama bu sefer resmen ağladı yatmicam diye.. ben de aldım napim.. şimdi tekrar emzirdim uyudu ama tam 1,5 saat oldu yani kendini de beni de manyak etti... :44:

maşallah bebeginene bu acele anlamadım yaa bende yerim o pirinçlerii

Peki ek gıda alan bebeklerde durum ne acaba? Biliyor musun canım.
Harpy geldiler

maşallah canım :) kimseye söylemeseydin bizde bir adet vardır; bebeğin dişini ilk gören hediye alır :)

Güçlük çekmedi mi çıkarırken, huysuzluk ateş vs. Ben çok korkuyorum o dödnemi nasıl atlatacağız diye. En korktuğum şey bebekte ateş

Grip olmuştuk hepimiz. Ondan oldu.Griple beraber ishal olmuştu.Ama şükür iyileşti artık

Anladım canım geçen biz de grip olduk oğluma geçmesin diye elimden geleni yaptım, bir gün burnu aktı biraz sonra toparladı hemen.

ğeçmiş olsun canım benim bebğimde sırt üstü emekliyor. nasıl diye sormayın b ende anlamıyorum nasıl yapıyor.??????

biraz huysuzluğu oldu tabi.geceleri pek bi mızıldandı geçen hafta.kırklı bebek gibi emme isteği çoğaldı ama fazla zorluk çıkarmadı bize sağolsun.kızım da güçlü benim gibi:
buarada dün gittim eşimin ailesine söyledim.unuttum işte ilk görenin hediye alacağını. saflığım tuttu.halası kesin bakardı ağzına .bi hediye koparırdık ama ilk gören ben oldum.

arkadaşlar yoğurt makinesi almaya karar verdim çünkü kocaman bir beceriksizim bu yoğurt konusunda pastorize sütle de denedim sonuç aynı.. kullanıp memnun kalan var mı? bir de arzumun sterilizör + buharlı pişiricisi var. onu kullanan var mı? çok büyük bişey mi merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…