ayy maaşallah, burası baya evlere şenlik oldu. benim kız durmuyor, giremedim. oku oku bitmedi sayfaları
DDD
biri ayağını sürte sürte geldi ama kimmmm
bir sürü şey yazmışsınız cevap veresim var ama hangi birine vereyim
regl olmadım daha hiç. hala emziriyorum yoğun olarak herhalde ondan.
bizim kızın salyaları da aldı başını gidiyor ama diş yok ortada.
hiç uyumuyor, saat başı kalktığı yetmezmiş gibi 5-10 dakikada bir de bağırıp çağırıyor. gözler kapalı yarı uyur vaziyette. doğru düzgün uyuyamıyorum artık. eskiden gündüz 4 saat garanti uyurdu artık o da yok. nolur biri daha çıkıp benim gibi olduğunu söylesin, çok rahatlayacağım
((
depresyona girdim galiba, bu bebek işi beni sıkmaya başladı.
2. bebek mi tövbee, bebek bakımı bana göre değil arkadaş.
meyve emziğimidir nedir. yok filesi. onu deneyip memnun kalanlar var facedeki grupta. ben denemeyi düşünmüyorum. bir sürü şeye boş yere para harcayıp duruyorum. sanki bizim zamanımızda böyle bişey mi varmış deyip geçtim
DD
zatenbizimki ne emzik ne biberon almıyor.
doğum öncesi kiloma dönmem için 4 kilo daha vermem lazım ama yine de göbeğim 5 aylık hamileymişim gibi kaldı, çatlaklar da cabası
yoğurdu uzun süredir keçi sütünden mayalıyorum ben. çok güzel oluyor. devam sütüyle tutmuyormuş duyuyorum bazılarından.. kızıma bir süre alerji yaptı ama sonra geçti. alıştı sanırım.
meyveleri cam rendeden geçiyorum. sebze püresine hala geçmedim. arada tattırıyorum onu da çatalla iyice ezdim. ama kakasında havuç parçacıkları görünüyor
ayeser istanbula gelirsen eğer bize bekliyorumm, inşallah tanışırız. istanbulda olan başka arkadaşlarım varsa beklerim buyrun gelin kaynaşalım.
ingilizce öğretmenleri evet çok bakımlı ve kokoş olurlar
3 tane ingilizce öğretmenim vardı lisede ordan biliyorum
şekerdelisi ve asualp sizleri çook merak ediyorum. tecrübeli anne dilek1971 seni de merak ediyrum. face adresiniz varsa eklemek isterim.