Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden karsa gittin peki? eşinin işi yüzünden mi?
bu arada bunu gördünüzmü Totseat Highchair - Denim : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Bu arada başarılı bir terzi gösterdiğin sandalyedeki (şey diyeceğim) şeyi dikebilir
oğlum emekliyor benim.1sn boş bırakamıyorum,yanmışım ben.HAbire doğalgaz sobasına gidiyor.Ön camı ayna gibi diye sürekli orada.Allahtan normal sobalar gibi dışı sıcak olmuyor..
Eşimin işi yüzünden geldim buraya, birsürü şarkın var ya, bu durum için de olsun dedim. Desibeli düşük bir tane
canım uyku şarkısını ben değil oğlum söylüyor. benim şarkılar genelde detone ama kafiyeli olur ayrıca konu olarak organik olmasa da içinde organik kelimesi geçen bi tane var genel de ilham geliyor sipariş üzerine olmuyor yani
Nası yani yaaa
Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi geceler bebişlere tatlı, huzurlu uykular, bol sütler...
basbaya emekjiyor
ayeser ben de aptamilin devam sütüyle yapıyorum iki defadır ama kıvamını tutturamıyorum,ayrandan biraz koyu gibi oluyor,oğlum severek yiyor ama,halbuki kendimize pastörize sütle yapıyorum çok iyi tutturuyorum,anlamadım gitti nerde hata yapıyorum.pastörize sütle yoğurt bebeğe zararlı olur mu acaba,doktorumuzun verdiği listede ve tariflerde pastörize sütle yoğurt yapabilirsiniz diye not düşmüş ama yine de alerji olur diye tedirginim.senin bebiş yedi mi,bir sorun oldu mu?
Ay oku oku bitiremedim nekadar kalabaliklasmis burasi cok sevindimm :))eskiden eltime kizardim ne zamn cocuklu birilerini bulsa durmadan dogum hikayesi bebek bakimi gazdi memeydi bunlari konusurlardi hatta bebekli olmayanlara bile anlatirdi bende sikilirdim simdi biri anlatsada konussak diye bekliyorum hayatim bebek oldu valla artik bende etrafimdakileri biktiriyorum :)))) beni anca bura pakliyo sayfalar cogalms gorunce mutlu oluyorumm
Pastörize inek sütüyle yapılan yoğurtla aptamille ya da diğer hazır mamalarla yapılan yoğurt arasında alerji yönünden fark olmaz.Çünkü bir iki marka hariç bildiğimiz tüm hazır mamalar inek sütü bazlı diye biliyorum yani içinde sadece işlemden geçirilmiş inek sütü var zaten,demir ve vitamin ekliyorlar bir de.
komik bir soru gibi gelebilir ama bişey soracam.17 eylül doğumlu kızıma 5 aylıkmı demeliyim 6 aylıkmı.ben 5 aylık diyorum.bu ayın sonuna geldiğimizde de 5 buçuk aylık olacak dimi.ama şu muhabbet var ya:beşini bitirdi,tamamladı 6 ayın içinde falan.ben şimdi boy kilo ölçüsüne baktığımda internetten falan 5 aylık bebek gelişimine bakıorum hep.
ben özellikle organik sütten üretildi diye hipp in mamasıyla yapmaya çalışıyordum amason çare organik süt alabilirim marketten.
Kizlar meyve filesi ve emzigi ne ben bilmiyorum