2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurtta inek sütü alerjisi görülmyor diye biliyorum. süt olarak içildiğinde oluyor.

neyse arkadaşlar size doyum olmaz ben yavaştan yatağa gidiyorum.. malum bizim mesaimiz erken başlıyor :) annelere ve bebişlerine iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum

Ben hiçizletmiyorum.8.aya gelsin teletubbies diye çocuk cdlerim var ilk kızımdan,günde 10 dk kadar izletirim.Onlar bebekler için çünkü.Büyük kıza da 2,5 yaşından sonra başlamıştık izletmeye ,o da kontrollü,belli cd ve çizgi filmler. TV görüntüleri beyne ne yapıyor bu çağda bilinmiyor.

Ya bu kadar benzerlik olur!Her yerde 5 dk derken idare ediyoruz biz de.Ben de durmadan şarkı uydurup söylüyorum,dans ,komiklik,çocuğun maskarası olduk yav! Benim ninniler de uydurma ama onlarla uyumuyo,sesim rezalet çünkü,uyanıkken çekiyo hoşuna da gidiyo ama uyurken sanatsal bişeyler istiyo çocuk,ben de susup eeee eeee sanatını ifşa ediyorum!Yine de ninni uydurmaya devam,çok zevkli.

Ben de epidural sezaryen oldum,ilki de öyleydi.Ne onda yatmıştım,ne de bunda yattım. Ama çok aşırı gazım,sancım ,dikiş ağrım oldu da ben inat ederim,bir de varisler sebebiyle doktor hep yürü dedi.Ben doğumdan 12 saat sonra başladım turlara.Hastanede en dirayetli sezaryenli anne diye adımı çıkarmış hemşireler!

Ben de epidural sezaryen oldum,ilki de öyleydi.Ne onda yatmıştım,ne de bunda yattım. Ama çok aşırı gazım,sancım ,dikiş ağrım oldu da ben inat ederim,bir de varisler sebebiyle doktor hep yürü dedi.Ben doğumdan 12 saat sonra başladım turlara.Hastanede en dirayetli sezaryenli anne diye adımı çıkarmış hemşireler!

canım biraz zaman geçsin unutursun ben 10yıl ara verdim biraz fazla ara verdik ama iyi oldu kızım 10 yaşında 2.de oğluşum geldi rabbim isteyen herkese versin oğlum geldikten sonra 10yıl nasıl durmuşum dedim...

Ben de 8,5 yıl ara verdim.Kızım vardı,ikinci kızım geldi.Aynen ben de nasılll özlemişim bebek kokusunu,keşke daha önce karar verebilseymişiz dedim.

Beni düşün teselli bul canım!Benim kızımı daha önce de yazdım,gündüz ben yanına yatıp memeyi ağzına verirsem 30dk-1,5 saat arası uyuyor iki kez.Uyuyor dediğim arada memeyi ağzından kaçırınca gözler açılıyor,ağlanıyor falan,uyku mu ki bu!! Ben bu arada bazen kestiriyorum,bazen de kafamda bin türlü plan yapıyorum.Bir de akşam kucakta 30 dk şekerleme yapıyor.Geceleri iyiydi,kesintisiz 5-6 saat uyurdu bazen,şimdi 22de yatıp 1e kadar 4-5 kez kalkıyor.Sonra da sabaha kadar bir kez daha,zaten 7de ayakta bu aralar,bazen 6da hatta
Ben de tanışmak isterim.Bu arada tecrübe her zaman fayda etmiyor ya,her bebek ayrı dünya!Ama ikincide daha rahat oluyorsun,o kesin. Ben İstanbul Anadolu Yakası'ndayım.

kızlar ben meyve suyu denedim elma ve havuç sevmedi oğlum, yoğurt için erken değil mi?

Benim kızım 28 Ağustos doğumlu.Doktorumuz ek gıdaya geçirmedi henüz. Birer kaşık havuç,atates ve pimiş elma tattır dedi arasıra. Yoğurt için erken dedi,6.aydan da sonra verecekmiş.Ben birkaç kaşık keçi yoğurdu verdim arasıra ama çok gaz yaptı,bıraktım.

oğlum emekliyor benim.1sn boş bırakamıyorum,yanmışım ben.HAbire doğalgaz sobasına gidiyor.Ön camı ayna gibi diye sürekli orada.Allahtan normal sobalar gibi dışı sıcak olmuyor..
gözün aydın canım maşllah bebişine banimki dah emkliyemiyor ablasına çekdiyse hiç emeklemez kızım dizlerini yere koymadan ellerinin üstünde emeklerdi çok komik olurdu

Kizlar meyve filesi ve emzigi ne ben bilmiyorum

ben aldım daninonun elma verdim hiç bir zararını görmedim çok sevdi ama bu kez kivi verdim baktım ağlıyor ağzının içine bir baktım damla damla kan vardı acaba çıngırağı ıssırıyor omu yaptı yoksa kividenmi oldu anlayamadım şimdide huysuzlaştı fitil kattım uyuyor

fitili ne ıcın verdın canım kabızlıgı mı var ?

gece gece uyumayan buraya takılan bir ben varım zannettimde benden delide varmış hadi ben yatim arkadaşlar mesayim begünlük bitti sabah gene beleş hizmetçiliğe devam akhvaltı hazırla kıza ödev yaptır onu emdir bunun altını değiştir kız okula götür geri git okuldan al yazarken bile yoruldu enerji depolamam lağzım iyi geceler :92::79:

ben özellikle organik sütten üretildi diye hipp in mamasıyla yapmaya çalışıyordum amason çare organik süt alabilirim marketten.

ya ben dogdugundan berı mama verıyorum gunde bır yada ıkı kez mılupanınkını hipp markasını burda duydum arastırdım bıraz sındırımı kolay felan yazıyo bızımkıde cok kabız oluyo acaba ona mı gecsemm ?? ılkde burda duydum adını bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…