Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yattıgı yeri nasıl bilmiyorum ama eger ışıktan rahatzız oluyorsa yüzene koyu renkli bişeyle örtmeyi dene mesela yanlara tastıkla yükselt yastıkların üstünede örtüyü ört
1 hafta 10 gün çok az, doktora bir danış istersen, benimki hergün yapıyor bazen günde iki kere, yapmasa hemen endişeleniyorum, normali nedir ki bunun? Yanı kaç gün yapmassa endişelenmek gerek acaba?
Muzu yemesi için değil de yoğurduna tat katması için katacaktım azıcık, ama katmamaya karar verdim. Dün babasına muz aldırdım yoğurduna katarım diye, koca bir maymun ailesine yetecek kadar almış
Muhabbeti kaçırmamak iin geldim, sonra zor oluyor sayfaları okumak
Bebişin hergün gün ışığında uyumuyormuydu canım? Ne oldu ki birdenbire? Başka sıkıntısı olmasın, uyumuyorsa bırak uyumasın, yorulunca tekrar denersin, çünkü çok zor oluyor uyumayan bebeği uyutmaya çalışmak, geriliyor insan.
Ben gündüz hep aydınlıkta uyutuyorum, loşlaştırmam odayı hiç, gece gündüzü karıştırır yoksa.
1 hafta 10 gün çok az, doktora bir danış istersen, benimki hergün yapıyor bazen günde iki kere, yapmasa hemen endişeleniyorum, normali nedir ki bunun? Yanı kaç gün yapmassa endişelenmek gerek acaba?
Muzu yemesi için değil de yoğurduna tat katması için katacaktım azıcık, ama katmamaya karar verdim. Dün babasına muz aldırdım yoğurduna katarım diye, koca bir maymun ailesine yetecek kadar almış
benimki 3 gün yapmamıştı ben dr götürdügümde dr anne sütü alıyosa bide altan gaz çıkartıyorsa 5 gün sürebilir demişti anne sütü aldıgı için ilaç verme dedi zaten kuzumda ertesi sabah yapmıştı aklınızda olsun
Grip olmuştuk hepimiz. Ondan oldu.Griple beraber ishal olmuştu.Ama şükür iyileşti artıkmavi1000 bebeğinin iyileşmesine çoooook sevindim, sen de rahatlamışsındır, hem iyileşmiş hem kilo almış
Rahatsızlığı neden kaynaklanıyordu. Yani neye dikkat etmek gerek? Biz de bilelim.
bebeğim dün tam 5.ayına girmişken diş çıkardı..çok şirin görünüyo bir haftadır alt damakta bi sertlik vardı ama bu kadar erken beklemiyordum.dün bir baktım 2 tane pirinç tanesiiiiiiiiiiiiii..yerim ben onuuuu yyaaa.
benimki 3 gün yapmamıştı ben dr götürdügümde dr anne sütü alıyosa bide altan gaz çıkartıyorsa 5 gün sürebilir demişti anne sütü aldıgı için ilaç verme dedi zaten kuzumda ertesi sabah yapmıştı aklınızda olsun
bebeğim dün tam 5.ayına girmişken diş çıkardı..çok şirin görünüyo bir haftadır alt damakta bi sertlik vardı ama bu kadar erken beklemiyordum.dün bir baktım 2 tane pirinç tanesiiiiiiiiiiiiii..yerim ben onuuuu yyaaa.
Güçlük çekmedi mi çıkarırken, huysuzluk ateş vs. Ben çok korkuyorum o dödnemi nasıl atlatacağız diye. En korktuğum şey bebekte ateşbebeğim dün tam 5.ayına girmişken diş çıkardı..çok şirin görünüyo bir haftadır alt damakta bi sertlik vardı ama bu kadar erken beklemiyordum.dün bir baktım 2 tane pirinç tanesiiiiiiiiiiiiii..yerim ben onuuuu yyaaa.
Grip olmuştuk hepimiz. Ondan oldu.Griple beraber ishal olmuştu.Ama şükür iyileşti artık
Peki ek gıda alan bebeklerde durum ne acaba? Biliyor musun canım.
Harpy geldiler
merhaba kızlar.biz doktordan şinmdi geldik.bebeğim iyileşmiş.10 gündede yarım kilo almış.6900gr oldu. çorbalar sayesinde.emeklemesine doktor bile şaşırdı.Maşallah hızlıymış.Bu yaşı gelmeden yürür dedi.
tam bilmiyorum ama alttan gazçıkardıgı müddetçe sorun olmaz en sonunda yapıyolar benim kız öle hergün yapmıyo çünkü
maşallah canım :) kimseye söylemeseydin bizde bir adet vardır; bebeğin dişini ilk gören hediye alır :)
Benim bebeğim hapşırırken kaçırıyor alttan, yoksa yapmaz öyle şeyler
ğeçmiş olsun canım benim bebğimde sırt üstü emekliyor. nasıl diye sormayın b ende anlamıyorum nasıl yapıyor.??????
çok güldüm buna bir de yukarda "harpy geldiler" yazmışsın onu görmemiştim