• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yattıgı yeri nasıl bilmiyorum ama eger ışıktan rahatzız oluyorsa yüzene koyu renkli bişeyle örtmeyi dene mesela yanlara tastıkla yükselt yastıkların üstünede örtüyü ört

bilmiyorum ki öyle bişeyi kabul eder mi? çünkü dalamıyor eğer yüzünü o şekilde örtersem daha çok korkar sanki. sanırım şu kalınperdelerden alacağım en azından uyuyana kadar kapatsam sonra yine açarım uyuyunca.

1 hafta 10 gün çok az, doktora bir danış istersen, benimki hergün yapıyor bazen günde iki kere, yapmasa hemen endişeleniyorum, normali nedir ki bunun? Yanı kaç gün yapmassa endişelenmek gerek acaba?
Muzu yemesi için değil de yoğurduna tat katması için katacaktım azıcık, ama katmamaya karar verdim. Dün babasına muz aldırdım yoğurduna katarım diye, koca bir maymun ailesine yetecek kadar almış :1:

Muhabbeti kaçırmamak iin geldim, sonra zor oluyor sayfaları okumak:1:
Bebişin hergün gün ışığında uyumuyormuydu canım? Ne oldu ki birdenbire? Başka sıkıntısı olmasın, uyumuyorsa bırak uyumasın, yorulunca tekrar denersin, çünkü çok zor oluyor uyumayan bebeği uyutmaya çalışmak, geriliyor insan.
Ben gündüz hep aydınlıkta uyutuyorum, loşlaştırmam odayı hiç, gece gündüzü karıştırır yoksa.

babası bebeğinin bol bol yemesini istiyor demekki :) garipsememek lazım..
asılında acayip uykusu var kucağıma alır almaz uyuyor ama yatağına koyarken açıyor gözünü normalde böyle yaptığında 1-2 dk içinde uyur ama bu sefer resmen ağladı yatmicam diye.. ben de aldım napim.. şimdi tekrar emzirdim uyudu ama tam 1,5 saat oldu yani kendini de beni de manyak etti... :44:

1 hafta 10 gün çok az, doktora bir danış istersen, benimki hergün yapıyor bazen günde iki kere, yapmasa hemen endişeleniyorum, normali nedir ki bunun? Yanı kaç gün yapmassa endişelenmek gerek acaba?
Muzu yemesi için değil de yoğurduna tat katması için katacaktım azıcık, ama katmamaya karar verdim. Dün babasına muz aldırdım yoğurduna katarım diye, koca bir maymun ailesine yetecek kadar almış :1:

benimki 3 gün yapmamıştı ben dr götürdügümde dr anne sütü alıyosa bide altan gaz çıkartıyorsa 5 gün sürebilir demişti anne sütü aldıgı için ilaç verme dedi zaten kuzumda ertesi sabah yapmıştı aklınızda olsun

bebeğim dün tam 5.ayına girmişken diş çıkardı..çok şirin görünüyo:34: bir haftadır alt damakta bi sertlik vardı ama bu kadar erken beklemiyordum.dün bir baktım 2 tane pirinç tanesiiiiiiiiiiiiii..yerim ben onuuuu yyaaa.

maşallah bebegine:nazar:ne bu acele anlamadım yaa:9: bende yerim o pirinçlerii:21:

benimki 3 gün yapmamıştı ben dr götürdügümde dr anne sütü alıyosa bide altan gaz çıkartıyorsa 5 gün sürebilir demişti anne sütü aldıgı için ilaç verme dedi zaten kuzumda ertesi sabah yapmıştı aklınızda olsun

Peki ek gıda alan bebeklerde durum ne acaba? Biliyor musun canım.
Harpy geldiler :1:

bebeğim dün tam 5.ayına girmişken diş çıkardı..çok şirin görünüyo:34: bir haftadır alt damakta bi sertlik vardı ama bu kadar erken beklemiyordum.dün bir baktım 2 tane pirinç tanesiiiiiiiiiiiiii..yerim ben onuuuu yyaaa.

maşallah canım :) kimseye söylemeseydin bizde bir adet vardır; bebeğin dişini ilk gören hediye alır :)

Güçlük çekmedi mi çıkarırken, huysuzluk ateş vs. Ben çok korkuyorum o dödnemi nasıl atlatacağız diye. En korktuğum şey bebekte ateş

Grip olmuştuk hepimiz. Ondan oldu.Griple beraber ishal olmuştu.Ama şükür iyileşti artık

Anladım canım geçen biz de grip olduk oğluma geçmesin diye elimden geleni yaptım, bir gün burnu aktı biraz sonra toparladı hemen.

merhaba kızlar.biz doktordan şinmdi geldik.bebeğim iyileşmiş.10 gündede yarım kilo almış.6900gr oldu. çorbalar sayesinde.emeklemesine doktor bile şaşırdı.Maşallah hızlıymış.Bu yaşı gelmeden yürür dedi.

ğeçmiş olsun canım benim bebğimde sırt üstü emekliyor. nasıl diye sormayın b ende anlamıyorum nasıl yapıyor.??????

biraz huysuzluğu oldu tabi.geceleri pek bi mızıldandı geçen hafta.kırklı bebek gibi emme isteği çoğaldı ama fazla zorluk çıkarmadı bize sağolsun.kızım da güçlü benim gibi::nazar:
buarada dün gittim eşimin ailesine söyledim.unuttum işte ilk görenin hediye alacağını. saflığım tuttu.halası kesin bakardı ağzına .bi hediye koparırdık ama ilk gören ben oldum.

arkadaşlar yoğurt makinesi almaya karar verdim :17: çünkü kocaman bir beceriksizim bu yoğurt konusunda pastorize sütle de denedim sonuç aynı.. kullanıp memnun kalan var mı? bir de arzumun sterilizör + buharlı pişiricisi var. onu kullanan var mı? çok büyük bişey mi merak ediyorum..

Back