2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Muşambanın temizliği kolay ondandır. Diğeri çıkabilir kılıf mı acaba?mothercare?
istanbulda yaşıyorum canım.
Herşeyi bulabiliyorsun da ondan sordum, biz burda mağduruz da mağduruz

Muşambanın temizliği kolay ondandır. Diğeri çıkabilir kılıf mı acaba?mothercare?

Herşeyi bulabiliyorsun da ondan sordum, biz burda mağduruz da mağduruz

kıyamam :) sen iste ben sana gönderteyim buradan canım ayıp ettin :)
işte kılıfını çok inceleyemedim öyle yanından geçerken bi bakmıştım. eşim bu konularda biraz "zamanı gelince bakarız" modundadır kızmasın diye hemencecik bi bakıp geçmiştim.

iyigecelerr bende mama sandalyesi almayı düşünüyorum biz yemek yerken bize bakıp ağlıyo yavrum

ayen biz de son çare koltuğunu sandalyenin üzerine koyduk şimdi daha mutlu. böylece biz de boğazımıza dizilmeden yemeğimizi yiyebiliyoruz ama yine de öyle uzun masa sohbetlerine gelemiyor yumurcak sırf onun tantanasından eşim kilo verdi iki lokma yiyip kalkıyordu sussun diye kucağına almak için

Neresindesin İstanbulun Harpy? Uzun yıllarım , hatta en güzel yıllarım İstanbul'da geçti, lise üniversite, evlenince eşim nereye ben oraya Çok özledim İstanbul'u

ne yalan söyliyim ben de özledim, tahmin edersin ki kış günü evden çıkıp istanbulu gezemiyorum bebişle :) küçükçekmecede oturuyorum ben.

bende internetten bakıyorum ama görüp incelemek daha iyi olurdu tabi ( kendi kendine uyuma işini biz hallettik çok şükür uykusu gelince kollarını fotodaki gibi yapıyo beşiğine yatıyorum hemen uyuyo

maşallah bebişe. benimki yine de okadar kolay olmuyor. akşam sorun değil ama gündüz emerken uyumazsa yatağına yattığında özel uyuku şarkısını dinlemek zorunda kalıyorsun ki bu şarkı bir desibel daha yüksek olsa camlar kırılabilir diye düşünüyorum..

biz de 4 numara kullanıyoruz bezimizi anca oluyor koca popoya [/QUOTE]

Ay özür dilerim!Dün gece sen de girmişsin buraya,ben fark etmedim,mesajını görmemişim.Şimdi gördüm,pardon bir selam vermeden çıkıp gidivermişim dün gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…