• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bi arkadaşım bana mama sandalyesinin muşamba olmasından çok şikayetçi olduğunu söylemişti. yazın bebeği çok terliyordu o yüzden. ben çok aradım özellikle muşamba olmasın diye ama sadece mothercare de bulabildim. onu da çok incelememiştim fiyatını da bilmiyorum ve internette bulamıyorum ama alırsam resmini gönderebilirim.
Muşambanın temizliği kolay ondandır. Diğeri çıkabilir kılıf mı acaba?mothercare?
istanbulda yaşıyorum canım.
Herşeyi bulabiliyorsun da ondan sordum, biz burda mağduruz da mağduruz :66:

Muşambanın temizliği kolay ondandır. Diğeri çıkabilir kılıf mı acaba?mothercare?

Herşeyi bulabiliyorsun da ondan sordum, biz burda mağduruz da mağduruz :66:

kıyamam :) sen iste ben sana gönderteyim buradan canım ayıp ettin :)
işte kılıfını çok inceleyemedim öyle yanından geçerken bi bakmıştım. eşim bu konularda biraz "zamanı gelince bakarız" modundadır kızmasın diye hemencecik bi bakıp geçmiştim. :1:

iyigecelerr bende mama sandalyesi almayı düşünüyorum biz yemek yerken bize bakıp ağlıyo yavrum

ayen biz de son çare koltuğunu sandalyenin üzerine koyduk şimdi daha mutlu. böylece biz de boğazımıza dizilmeden yemeğimizi yiyebiliyoruz ama yine de öyle uzun masa sohbetlerine gelemiyor yumurcak :1: sırf onun tantanasından eşim kilo verdi iki lokma yiyip kalkıyordu sussun diye kucağına almak için :9:

Neresindesin İstanbulun Harpy? Uzun yıllarım , hatta en güzel yıllarım İstanbul'da geçti, lise üniversite, evlenince eşim nereye ben oraya :1: Çok özledim İstanbul'u :5:

ne yalan söyliyim ben de özledim, tahmin edersin ki kış günü evden çıkıp istanbulu gezemiyorum bebişle :) küçükçekmecede oturuyorum ben.

bende internetten bakıyorum ama görüp incelemek daha iyi olurdu tabi :(( kendi kendine uyuma işini biz hallettik çok şükür uykusu gelince kollarını fotodaki gibi yapıyo beşiğine yatıyorum hemen uyuyo

maşallah bebişe. benimki yine de okadar kolay olmuyor. akşam sorun değil ama gündüz emerken uyumazsa yatağına yattığında özel uyuku şarkısını dinlemek zorunda kalıyorsun ki bu şarkı bir desibel daha yüksek olsa camlar kırılabilir diye düşünüyorum..

aayy kızlarr ne kadar kıskandım muhabbetinizi benim misafir vardı giremedim herşeycikleri kaçırmışıımm :2::2: iki kelam edeyim de gidip yatayım ehuehe

evet bez çok acayip kokuyor. ıslak mendili zorda kalmadıkça kullanmıyorum pamuk ıslatarak kullanıyorum. ıslak mendili de kullanacağım zaman iyice yıkayıp sabununu akıtıyorum. çok şükür doğdu doğalı hiiç pişik olmadık :nazar:

bana da yoğurtmatik hediye geldi bende yarın eşime günlük pastörize süt aldırıp buzluktaki yoğurtla yoğurt yapmayı deneyeceğim bakalım ne olacak..

bu arada kaç numara bez kullanıyorsunuz? ben 4e başladım. 3 numara artık sıkıyor gibiydi. halbuki bebeğim sadece 6,5 kilo :97:

biz de 4 numara kullanıyoruz bezimizi anca oluyor koca popoya :emir_bebek: :emir_bebek:[/QUOTE]

Ay özür dilerim!Dün gece sen de girmişsin buraya,ben fark etmedim,mesajını görmemişim.Şimdi gördüm,pardon bir selam vermeden çıkıp gidivermişim dün gece.

Back