Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleniyorsa bir sıkıntı vardır, değişik şeyler yapın, pencereden dışarı bakıp gelin, mutfakta vakit geçirin. Havası değişsin. Müzik dinletmeyi deneyin. Benimki seviyor müziği.
Bana doktorumuz zor zamanlara girdiniz artık, diş çıkarmaya hazırlanıyorlar, bunlar normal yani.
kucakta gezdirme, ana kucağı, oyun halısı, kucakta otururken, müzik dinlerken, şarkı söylerken, oyuncakları elindeyken yatakta oynarken en fazla 30 sn sakin duruyor sonra yine söylenmeye başlıyor. artık akli dengemi yitirdiğimi hissediyorum hergün aynı şey sabah bu sesle kalkıp akşam bu sesle yatırıyorum. o kadar yoruldum ki. en sonunda ne istiyorsun diye bağırıyorum bu sefer korkup ağlıyor ben de ağlıyorum onunla birlikte.. eşime de sinirlendim bugün bişey dememek için kendimi çok zor tuttum. bebeğim saat 9da yatıyor o yüzden hafta içi hiçbi yere gidemiyoruz. ben de misafir ağırlamaktan bezdim. biz gidelim dedim neymiş kabul edemezmiş bizim gezmemiz için bebek perişan oluyormuş.. ya bi gün de 10da yatsa ne olur? yakında benkafayı yiyip onu da kendimi de doğurayınca ne olacak acaba.. çok daraldım kızlar yaa dertleşebileceğim kimse yok [/QUOTE
canı m ya sıkma bukadar kendini hepimiz aynı durumda sayılırız. Bak hafta sonu geldi gündüz dışarı çık eşinle .Gez toz biraz.Açılırsın ben öyle yapıcam pazarı bekliyorum..Bide biz varız burda derttaşız. Bize anlat derdini paylaşırız..
misafır agırlamaktan bezdım dıyorsun ama en azında eve senın ıyı anlastıgın ve kusuruna bakmayacak kişileri cagır onlarla ıyı bır zaman gecırmeye calkış... yada kocanı ıyı bır lısanla ıkna etmeye calkışşş. durumunu anlıyorum...
kucakta gezdirme, ana kucağı, oyun halısı, kucakta otururken, müzik dinlerken, şarkı söylerken, oyuncakları elindeyken yatakta oynarken en fazla 30 sn sakin duruyor sonra yine söylenmeye başlıyor. artık akli dengemi yitirdiğimi hissediyorum hergün aynı şey sabah bu sesle kalkıp akşam bu sesle yatırıyorum. o kadar yoruldum ki. en sonunda ne istiyorsun diye bağırıyorum bu sefer korkup ağlıyor ben de ağlıyorum onunla birlikte.. eşime de sinirlendim bugün bişey dememek için kendimi çok zor tuttum. bebeğim saat 9da yatıyor o yüzden hafta içi hiçbi yere gidemiyoruz. ben de misafir ağırlamaktan bezdim. biz gidelim dedim neymiş kabul edemezmiş bizim gezmemiz için bebek perişan oluyormuş.. ya bi gün de 10da yatsa ne olur? yakında benkafayı yiyip onu da kendimi de doğurayınca ne olacak acaba.. çok daraldım kızlar yaa dertleşebileceğim kimse yok
iyi akşamlar kızlar emelcim ben de okuyorum ama cevap yazamıyorum.
Ben suyu hazır suyu kaynatıp veriyorum kızlar bi arkadasım cesme suyundan tifo oldu ölümden döndü Allah korusun o zamandan beri biz de çesme suyundan içmiyoruz oğluma hazır suyu kaynatıp veriyorum doktorumuz da hemşiremiz de sıkı sıkı tembihledi
Harpy canım bebegin kızmıydı erkek mi yazarken bakamadım ama mutlaka bir sorunu vardır benim oğlum da öyleydi oturup ağlardım sabrım bitmişti biz iki dönem gecirdik öyle biri idrar yolu enfeksiyonu varmış sünnet olduk daha sonra sütüm yetmediği için açmış oğlum ek gıdaya basladım sıkıntı bitti bide uyku vakti gecince çok eziyet ediyor. Allah a çok şükür iyiyiz şimdi.
Bugün Avm ye gittik okula baslayacagım ya kıyafet alışverişi yaptık 1 senedir çalışmayınca dogru düzgün bişeyim kalmamış kendimi daha iyi hissediyorum hamilelik doğum bunalımından çıkıyorum inşallah
kucakta gezdirme, ana kucağı, oyun halısı, kucakta otururken, müzik dinlerken, şarkı söylerken, oyuncakları elindeyken yatakta oynarken en fazla 30 sn sakin duruyor sonra yine söylenmeye başlıyor. artık akli dengemi yitirdiğimi hissediyorum hergün aynı şey sabah bu sesle kalkıp akşam bu sesle yatırıyorum. o kadar yoruldum ki. en sonunda ne istiyorsun diye bağırıyorum bu sefer korkup ağlıyor ben de ağlıyorum onunla birlikte.. eşime de sinirlendim bugün bişey dememek için kendimi çok zor tuttum. bebeğim saat 9da yatıyor o yüzden hafta içi hiçbi yere gidemiyoruz. ben de misafir ağırlamaktan bezdim. biz gidelim dedim neymiş kabul edemezmiş bizim gezmemiz için bebek perişan oluyormuş.. ya bi gün de 10da yatsa ne olur? yakında benkafayı yiyip onu da kendimi de doğurayınca ne olacak acaba.. çok daraldım kızlar yaa dertleşebileceğim kimse yok
ben normal çeşmeden akan suyu verıyorum bebegıme ek gıda ya gecmedık ama azcık verıyorm her gun...bı ıkı kaynattım ama vazgectım sonra ya kızlar bu bızım kuzular hiç mi mikrop almıycak ya boylleeee coooookk hıjyenalıştırırsak yarın onlara en buyuk kötulugu bız yaparız.her mıkroptanda uzak tutamayızya ..bırakın bagısıklık kazansınlar..yarın mecbur kalırda bı çeşme suyu ıçınce hemen hastalanmasına razı olamam..bu hersey için böyle canlar....yınede kışisel görüşünüzdür..