mrb ark siz su veriyomusunuz bebişlere vermen lazım diyo herkez meyve suyu muhallebi ve yogurt veriyorum kafam karıştı valla bide size sorum dedim dr ulaşamadım
yemeğe çıkıyorum kızlar
:Hıçkırığın diyafram kası ile ilgili olduğunu biliyorum. Heralde çok güldüklerinde diyaframcıklarına birşeyler oluyor yavruların.yaa benimkinde de oluyo bu neden acabadoğru düzgün bi oynayamıyorum katılacak kalacak çocuk...
Vermen lazım canım ek besin verdikçe. Ben veriyorum ek birşery yedirdiğim zaman. Suyu içmeyi beceremiyormrb ark siz su veriyomusunuz bebişlere vermen lazım diyo herkez meyve suyu muhallebi ve yogurt veriyorum kafam karıştı valla bide size sorum dedim dr ulaşamadım
Afiyet olsun.yemeğe çıkıyorum kızlar
mrb ark siz su veriyomusunuz bebişlere vermen lazım diyo herkez meyve suyu muhallebi ve yogurt veriyorum kafam karıştı valla bide size sorum dedim dr ulaşamadım
bende su veriyorum.Ek gıda veriyorum diye.Hemde ishal olmuştu ya bolbol içiriyorum.Seviyorum sanırım oğlum suyu.Biberonla veriyorum oynaya oynaya içiyor.
Ek gıdadan hemen sonra veriyorum ben, son lokmaları su oluyor yani,yarısı içerde yarısı dışarda olduğu için içtiği suyun tam bilemiyorum ne kadar içtiğini ama tahmini 3 4 çay kaşığı kadardır.ek gıdadan hemn sonramı veriyosunuz ne kadar veriyosunuz ek gıdadan sonra emmek istiyo galiba oda istiyo su
ben vermiyorum beni emdigi için ama meyvelerin suyunu falan veriyorum
Benimki biberon alamıyor nedense, yeni yeni biraz biraz almaya başladı. Kaşıkla veriyordum suyunu bugün biberonla verdim. Hemen genzine kaçırdı. Beceremiyor, ya da ben beceremiyorum.
yaa benimki de biberon almıyor :'( sütüm azalınca biraz mama vereyim diyorum ama ne mamayı alıyor ne biberonu gerçi içinde benim sütüm olduğunu farkederse o zaman alıyor. biraz işgüzar bizimkisi
bu arada sebzeye geçtiğimiz için doktor su ver dedi. bende alıştırma biberonuyla bi kaç yudum veriyorum. o da zorla böyle gözlerini pörtlete pörtlete yutuyor görsen çok komik
yaa benimki de biberon almıyor :'( sütüm azalınca biraz mama vereyim diyorum ama ne mamayı alıyor ne biberonu gerçi içinde benim sütüm olduğunu farkederse o zaman alıyor. biraz işgüzar bizimkisi
bu arada sebzeye geçtiğimiz için doktor su ver dedi. bende alıştırma biberonuyla bi kaç yudum veriyorum. o da zorla böyle gözlerini pörtlete pörtlete yutuyor görsen çok komik
Aynen,"bu da ne?" der gibi. Alıştırma biberunu dediğin şey bardak gibi, ağızlığı var birkaç delikli o mu? Biberon bardak arası birşey.
evet minicik 30 ml olanlardan almış annem ondan veriyorum suyu inşallah ilerde faydasını görürüz diye düşünüyorum.. bir de bu nubynin biberonu var tamamen silikon doğal dokunuşlu diyorlar onu kullanan var mı belki ondan alır mamayı diyorum... fikri olan var mı acaba? olmadı mememe enjekte edeyim diyorum aklıma başka bişi gelmiyor
Ben kaynatmadan veriyordum, hiç aklıma gelmemişti :44:ama kaynatıp vereyim bari. Ama mutlaka ılık veriyorum, içine çaycıdan kaynamış su katıyorum. Suyumuza da güveniyorum aslında, aldığımız markanın analizi yapılmmıştı çok temiz çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?