2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa benimkinde de oluyo bu neden acaba doğru düzgün bi oynayamıyorum katılacak kalacak çocuk...
:Hıçkırığın diyafram kası ile ilgili olduğunu biliyorum. Heralde çok güldüklerinde diyaframcıklarına birşeyler oluyor yavruların.
mrb ark siz su veriyomusunuz bebişlere vermen lazım diyo herkez meyve suyu muhallebi ve yogurt veriyorum kafam karıştı valla bide size sorum dedim dr ulaşamadım
Vermen lazım canım ek besin verdikçe. Ben veriyorum ek birşery yedirdiğim zaman. Suyu içmeyi beceremiyor Zaten tadı yok. Garip geliyor ona. Şimdiden su içmeye alıştır. Hayatı boyunca su çok önemli olacak onun için.
yemeğe çıkıyorum kızlar
Afiyet olsun.

bende su veriyorum.Ek gıda veriyorum diye.Hemde ishal olmuştu ya bolbol içiriyorum.Seviyorum sanırım oğlum suyu.Biberonla veriyorum oynaya oynaya içiyor.

Benimki biberon alamıyor nedense, yeni yeni biraz biraz almaya başladı. Kaşıkla veriyordum suyunu bugün biberonla verdim. Hemen genzine kaçırdı. Beceremiyor, ya da ben beceremiyorum.

ek gıdadan hemn sonramı veriyosunuz ne kadar veriyosunuz ek gıdadan sonra emmek istiyo galiba oda istiyo su
Ek gıdadan hemen sonra veriyorum ben, son lokmaları su oluyor yani,yarısı içerde yarısı dışarda olduğu için içtiği suyun tam bilemiyorum ne kadar içtiğini ama tahmini 3 4 çay kaşığı kadardır.

ben vermiyorum beni emdigi için ama meyvelerin suyunu falan veriyorum

Tatlım su mutlaka ver. Sudan hiç bir zarar gelmez. Susuzluktan zarar gelir. Allah korusun böbrek fonksiyonları falan... Sütteki süt sütteki besinlere yetiyor ancak, ek gıdalar için ekstra su vermelisin.

Aynen,"bu da ne?" der gibi. Alıştırma biberunu dediğin şey bardak gibi, ağızlığı var birkaç delikli o mu? Biberon bardak arası birşey.

Aynen,"bu da ne?" der gibi. Alıştırma biberunu dediğin şey bardak gibi, ağızlığı var birkaç delikli o mu? Biberon bardak arası birşey.

evet minicik 30 ml olanlardan almış annem ondan veriyorum suyu inşallah ilerde faydasını görürüz diye düşünüyorum.. bir de bu nubynin biberonu var tamamen silikon doğal dokunuşlu diyorlar onu kullanan var mı belki ondan alır mamayı diyorum... fikri olan var mı acaba? olmadı mememe enjekte edeyim diyorum aklıma başka bişi gelmiyor

Bendeki bardak şu:

biberon ucuyla değil de ağzındaki aparatla kullanıyorsun değil mi? Su için deneyeceğim bakalım.
Benim güzel kuzum birbirine karışıyor bazen. mama yerken kaşıyı emmeye çalışıyor

Ben kaynatmadan veriyordum, hiç aklıma gelmemişti :44:ama kaynatıp vereyim bari. Ama mutlaka ılık veriyorum, içine çaycıdan kaynamış su katıyorum. Suyumuza da güveniyorum aslında, aldığımız markanın analizi yapılmmıştı çok temiz çıkmıştı.

kaynatmak gerekiyormuş hem de 10 dk. ama ben oda sıcaklığında veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…