Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba. benm cok iştahsız birbebeğim var hiç acıkmıyor. bazen 6 saat boyunca yedşremiyoruz. doktora gittik ama bir sonuç alamadık. artk beni de emmiyor. çaresiz kaldık. annem ve ben her gün her 3 saatte bir aynı savaş. öneriniz var mı arkadaslar.
benim oğlumda çok iştahsız ve sadece uykuda emzirebiliyorum geçen haftada uykudada emmek istemedi akşam ondan ertesi gün öğlen onikiye kadar emziremediğim oldu geçen hafta, doktorada gitti birşeyi yok bi dönem olur böyle diyorlar ama iki ay oldu ....
Karıştırmışım demek ki canım, O zaman mihriden haber bekleyelim. Benimki de diş etiyle sıkıştırıyor ne yapacağız bilmem :18:Hayır benimki daha diş çıkarmadı ama emerken damaklarıya ısırıyor,dişleriyle ısırmasını düşünemiyorum.Mihri'nin bebeğinin dişi çıkmış,onunla karıştırdın.
Paylaşımını bekliyoruz canım. Benim memeler de aynı ama yutma sesleri geliyor emerken. Umarım dediğin gibidir. Ya bu sıralar memede kalma süresi iyice azaldı. Canım sıkılıyor.geçti geçtii sağol canım.
yaa kızlar farkettiniz mi ? bu ara ne yersek yiyelim göğüslerimiz dolmuyor. enteresan değil mi. ben hınca hınç yedim yine de banamısın demedi. şekerdelisi sen de öylesin. acaba bu dönemde süt direkt bebek içerken mi üretiliyor. bunu bilen var mı.bence bebekler memede az kaldığı için artık tam olarak beslenemiyorlar. süt içtikleri anda geldiğinden /üretildiğinden öyle oluyor diye düşünüyorum. bir de benimki çok hareketli ondan da kilo vermiş olabilir. kollar bacaklar hiç durmuyor.
içtiğim su /sıvı miktarı arttığı halde eski dolgunluk yok göğüslerimde. ben şunu bir araştırayım bişe bulursam yazarım sizede.
Ben hala anne sütü veriyorum. Bugün aşıya götürdük. yaklaşık 15 gün önce de doktordaydık. İki tartım arasında yaklaşık 300küsür- 400 g. var. Kİlo alımı iyi geldi bana. Sizce? Boyu da 65 olmuş. Ama o kadar az emiyor ki sekerdelisi kan damlasına başladın mı? Bana verdiler sağlık ocağından. Yarın başlayacağım. KAbızlık meselesine gelince, prospektüsünde kullanıcıların 510 unda görülüyormuş bu yan etki. Olmazsa 2 günde bir ya da 3 günde bir kayısı püresi yediririm. Doymadığını hissettiğim de muhallebi yapıyorum. O da 2 3 günde bir oluyor.İnşallah öyledir:44:
Canlar oğlumu şu sekilde besliyorum ;
07.00; anne sütü
10.00; anne sütü
12.00; 60 cc yoğurt
14.30; anne sütü
17.00; 100 cc muhallebi
20.00-20.30; anne sütü daha sonra uyuyor
Yaklaşık böyle oluyor ama genellikle daha az anne sütü alıyor. Yoğurda yeni basladık bi düzen oturtmaya çalışıyorum. Siz nasıl besliyorsunuz paylaşalım mı?
Annelere bebeklere ne oluyor yahu. Eylül anneleri ve bebeklerine nazar mı değdi? Geçmiş olsun.Merhaba güzel anneler.Dün doğmgünümü kutlayan herkese teşekkürler. Bir yaş daha yaşlandım.
Bugünde oğlumla hastayız ben iyice kötüyüm ama o daha iyi.Biraz ökssürük ve hapşuruğu var keyfi fane değil.
birgün geçsede doğum günün kutlu olsun iyki varsın oğlun içinGünaydın sevgili anneler.Face grubunu kim onaylıyor benide alsanıza artık.
Bugün benim doğumgünüm oğlumla beraber kutluyoruz. Hatırlayan yok henüz
hiç geçmiyecek sandık şekerdi sancıydı derken ahhhhh ahhhhhh benimde aklıma geldi
Soyle bir gruba ugrayayim dedim :) ahh eski gunler geldi aklima 9 ay her gun gruptaydik :) Ne cabuk gecti o gunler...
bu aylarda bebekler emmek istemiyorlar diş çıkarma dönemleri olduğu için benimkide aykta zorla emiyor :84:herkese merhaba. benm cok iştahsız birbebeğim var hiç acıkmıyor. bazen 6 saat boyunca yedşremiyoruz. doktora gittik ama bir sonuç alamadık. artk beni de emmiyor. çaresiz kaldık. annem ve ben her gün her 3 saatte bir aynı savaş. öneriniz var mı arkadaslar.
Karıştırmışım demek ki canım, O zaman mihriden haber bekleyelim. Benimki de diş etiyle sıkıştırıyor ne yapacağız bilmem :18:
arkadaşlar şimdilik acıtmıyor eskisi gibi damağıyla sıkıştırıyor gibi oluyor çünkü henüz bir dişi çıktı alt ve üst dişleri çıkınca asıl o zaman ıssırmayı görün birde ıssırınca oyun yapmış oluyorlar güya
Karıştırmışım demek ki canım, O zaman mihriden haber bekleyelim. Benimki de diş etiyle sıkıştırıyor ne yapacağız bilmem :18:
arkadaşlar şimdilik acıtmıyor eskisi gibi damağıyla sıkıştırıyor gibi oluyor çünkü henüz bir dişi çıktı alt ve üst dişleri çıkınca asıl o zaman ıssırmayı görün birde ıssırınca oyun yapmış oluyorlar güya
Yerim oyunlarını, ben yandım o zaman. Benimki çok sever oyun oynayıp gülmeyi. :96:
geçti geçtii sağol canım.
yaa kızlar farkettiniz mi ? bu ara ne yersek yiyelim göğüslerimiz dolmuyor. enteresan değil mi. ben hınca hınç yedim yine de banamısın demedi. şekerdelisi sen de öylesin. acaba bu dönemde süt direkt bebek içerken mi üretiliyor. bunu bilen var mı.bence bebekler memede az kaldığı için artık tam olarak beslenemiyorlar. süt içtikleri anda geldiğinden /üretildiğinden öyle oluyor diye düşünüyorum. bir de benimki çok hareketli ondan da kilo vermiş olabilir. kollar bacaklar hiç durmuyor.
içtiğim su /sıvı miktarı arttığı halde eski dolgunluk yok göğüslerimde. ben şunu bir araştırayım bişe bulursam yazarım sizede.
ark mrb hamileligim başından beri sizi takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bende sütüm artsın diye yaptıgım şeyi sizinle paylaşmak istedim bana çok yararl oldu rezene,anason,funda çiçegi,biberiye demliyorum ilk başlarda sabah akşam içtim simdi sadece akşam içiyorum yeterli geliyo ban çok faydasını gördüm
İnşallah öyledir:44:
Canlar oğlumu şu sekilde besliyorum ;
07.00; anne sütü
10.00; anne sütü
12.00; 60 cc yoğurt
14.30; anne sütü
17.00; 100 cc muhallebi
20.00-20.30; anne sütü daha sonra uyuyor
Yaklaşık böyle oluyor ama genellikle daha az anne sütü alıyor. Yoğurda yeni basladık bi düzen oturtmaya çalışıyorum. Siz nasıl besliyorsunuz paylaşalım mı?
ayeser canım biz kan damlasına baslayalı 2 hafta oluyor. Ferrum hausmann diye bi damla ne tadı var ne yan etkisi. Doktorumuz çok iyi çok güvendiğim bi doktor konyanın yarısı ona gidiyor neredeyse. S.ocagının verdiği dişlerde sararma kabızlık yapıyormuş bunda o yan etkiler yokmuş.
Bizim hala gaz sancılarımız var akşam yine baslıyoruz aglamaya bizim gibi olan var mı????