kastamonu ya bekleriz flam yakın sayılırız:))
Benim kayınvaldem Samsunlu. Samsunlular iyi olur derler. :) Sen evden çalışıyorum demiştin bilgisayarcımısın?
benim bebeğim 1 ayda 550 gr almıştı 4 aylıkken 6450gr dı boyuda 65cm.çokmu zayıf ya.aradan 10 gün geçti tarttım sadece 100gr değişmiş.napıcam ben ya.sadece anne sütü veriyorum.mamayamı başlasak acaba.ptesi tekrar dr götürcem.bebeği böyle olan yokmu başka.çok moralim bozuk.standartlara baktıgımda kilosu normal ama offff offff
Evet canım bilgisayar mühendisiyim, İstanbuldaydık doğum öncesi, göçtük geldik buraya, eşimin ailesi buralı. şimdi de İstanbuldaki işe evden devam ediyorum.
Benim bebeğim şu an 4 ay 3 haftalık nerdeyse ( 2 eylül doğumluyuz ) ve boyu 68 cm. kilosu 6900 gr.
Bize de az diyolar ama maşallah keyfi gayet yerinde doktor yağ miktrarı da iyi ek gıda ya da mama verme dedi ama ben yine de başladım yavaştan yoğurt, meyve püresi vs. İLk ay 1300, ikinci ay 1000, üçüncü ay 400, dördüncü ay 200 gr aldı. 4. ayımızda hastalanmıştık 300 gr verdi hastalığında, şimdi de 300 gr almış bu ay ek gıdayla. İdrar sayımız iyi, keyfimiz ve hareketlerimiz de yerinde o yüzden çok takmıyorum. Bence sende takma, doyduğunun en büyük göstergesi bu ikisiymiş zaten.
ben bu cızelge ısını beceremedım ya benim kodum png ile bıtmıyo nerde yanlıslık yaptım acaba
canım benim bebeğim 3 ay 2 haftalıkken 7500 gr dı.benim bebekmi iri seninkimi minyon acaba..
benim bebeğim 1 ayda 550 gr almıştı 4 aylıkken 6450gr dı boyuda 65cm.çokmu zayıf ya.aradan 10 gün geçti tarttım sadece 100gr değişmiş.napıcam ben ya.sadece anne sütü veriyorum.mamayamı başlasak acaba.ptesi tekrar dr götürcem.bebeği böyle olan yokmu başka.çok moralim bozuk.standartlara baktıgımda kilosu normal ama offff offff
Benim kızda 6500 gr boyu 64 cm. Hem emiyo hem mama veriyom ama mama yemek istemiyo. Vermesemde açlıktan uyumuyo? Sizin bebekler gece uykusunda kaç saat uyanmadan uyuyo?
Rica ederim canım. Sen de paylaş doktor deneyimlerini.Benim bebeğim kıyafetli 8 kilo 75g geldiAyeser ne güzel anlatmışsın canım doktora gitmiş kadar oldum sagolasın
ek gıdaya neyle baslayacaksınız? Benim oğlum 6900gr ama doktor iyi dedi Allah Allah:44:
Kızlar sizin bebişler kaç kilo?
Bizim de kimsemiz yok burda. ama böyle olunca anne bebek arasındaki iletişim daha iyi oluyormuş.hoşbulduk canım..oğlumunda sünnet derisi geriye çekilmiyor.komşularıma uydum bu çocuğun pipisi iltihaplanır her banyoda derisini sıyır dediler.biz de eşimle denedik ve çok pişman olduk..biraz zorladık galiba kanadı derisi...o gece sinirimden oturup ağladım ve kendime çok kızdım..doktorumuza danışacağız bakalım ne diyecek..bir de huzursuzluk bizde diz boyu valla..hiçbir şey yapamıyorum evde..yanından ayrılınca yaygarayı koparıyor bizimki...tekim evde bir de..gurbet eldeyiz eşimle aileler uzakta...bazen çok üzülüyorum sıkılıyorum ama yapacak bir şey yok...
Doktor deneyimlerinizi paylaş canım sen de...ben3 hafta önce gitmiştim doktora ek gıdalara başlamayın, emsin dedi ben de tamam dedim. ama ben tatlara alısın da geçerken zorlanmayayım diye her şeyden gıdım gıdım tattırıyorum. msjları okumadan yarım saat önce elma, armut, kivi tattırdım daaklımda ağır gelir mi acaba diye kuşku var dı rahatladım:)
ben de alt damağında iki yamuk beyazlık gördüm. eşime söyledim yok artık:) dedi. ama görünüyo. dli hep dışarda bizim kızın o yüzden babası göremedi beyazlık yok uydurma diyo yarında koşşacak zaten diyip dalga geçiyor:) ama uykularımızın düzeni bozuldu. sık sık uyanıyor, uyanınca ağlıyor bağırıyor kucağıma alınca, başını okşayıp bişeyler söyleyince anca sakinleşiyor. sanırım biz de diş çıkarmaya başladık randevumuz 2 şuabatta bakalım ne diycek doktor amca.
Hoş geldin canım. Selvi boylu maşallah....benim kızım da bu çarşamba 4 aylık oldu. 7500 kg 66 cm olmuş. anne sütüyle besleniyor
herkese selaaaam. buralardayım ben. sadece nete girecek fırsat bulamadım.
Daha başlamadık canım. Ama damla damla tattırıyorum birşeyler. Ihlamur veriyorum kahvaltı yaparken. Bir de kuru nohut büyüklüğünde beyaz peynir veriyorum parmağımla biraz ezip. Sonra sevmez diye. Peynir çok önemli çünkü.kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz? Aptamil? Bebelac? Humana?
Dün muhallebi yaptım yedi biraz oğlum bugün öğlen de elma suyu verecegim.
Ayeser siz basladınız mı ek gıdaya?
Daha başlamadık canım. Ama damla damla tattırıyorum birşeyler. Ihlamur veriyorum kahvaltı yaparken. Bir de kuru nohut büyüklüğünde beyaz peynir veriyorum parmağımla biraz ezip. Sonra sevmez diye. Peynir çok önemli çünkü.
Benim bebeğim şu an 4 ay 3 haftalık nerdeyse ( 2 eylül doğumluyuz ) ve boyu 68 cm. kilosu 6900 gr.
Bize de az diyolar ama maşallah keyfi gayet yerinde doktor yağ miktrarı da iyi ek gıda ya da mama verme dedi ama ben yine de başladım yavaştan yoğurt, meyve püresi vs. İLk ay 1300, ikinci ay 1000, üçüncü ay 400, dördüncü ay 200 gr aldı. 4. ayımızda hastalanmıştık 300 gr verdi hastalığında, şimdi de 300 gr almış bu ay ek gıdayla. İdrar sayımız iyi, keyfimiz ve hareketlerimiz de yerinde o yüzden çok takmıyorum. Bence sende takma, doyduğunun en büyük göstergesi bu ikisiymiş zaten.
Saol güzelim çok rahatladım valla.Keyfi çok iyi bebeğimin.Çişinide yapıyor. baya.Sorun yok çok sıkıntı yapmıştım kendime eşimede yansıttım habire azmı yediriyorsun yedir bolbol deyip duruyor.Çorba tattırdım bu akşam sebze çorbası kendim yapmıştım.Ver daha diyor.Kusana kadar ver doysun güzelce diypr.Halbuki benim oglum doyuyor ama kilo alamıyor.Aç olsa anlarım sanırım.Bide tokken emmek bile istemiyor.Buara emzirme aralıklarını arttırdım ama tokken kafasını geri geri atıyor.Emmek istemiyor. Sorun etmiycem bende zaten yavaştan yavaştan ek gıdalarada başladık.Günde 1 tane bebe bisküvisi veriyrm çok seviyor. bide bazı günler çorba uyoğurt vermedim ama nasıl vercem bilmem.HAzır yogurtlar olmaz herhalde.Benim mayalamak için süt alabileceğim biyer yok.Pastörize sütler mayalanmaz herhalde.fikri olan varmı
ben günlük yogurt mayalıyorum cok guzel kıvamı oluyor
ben günlük yogurt mayalıyorum cok guzel kıvamı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?