• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi yapalım kızlar.
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. sayfasına gir.
Baby and kids birthday seç > NEXT
sonra bebeğin doğum tarihini gir.
Full size ticker > Next
Choose a baby (Maskot seç)>Next
Sol tarafta açılan Baby Age > Select tıkla
Optional text to display above the ticker: Oraya sana özgü istediğin birşey yazabilisin.
Information below the ticker 'ın altında our baby is.. Oraya bebeğinin ismini yada ona taktığın ismi yaz.
Personal picture on the left hand side: Gözattan bilgisayarından bebeğinin resmini ekleyebilirsin ama sitede görünmüyor. O yüzden eklemene gerek yok.
Background color'dan arkaplan rengini seç.>NEXT
Daha sonra karşına bir önizleme gelecek önizlemeyi beğendiysen (tekrar geri dönüp değişiklik yapabilirsin.)
Code snippet: HTML, Used for some forums. penceresinin içinde bazı kodlar gelecek. Bu kodların içinde
http://lb1f.lilypie.com/kaVlp2.png gibi bir kısım olacak. http ile başlayıp .png ile biten işte orası senin :)
Bunu oradan kopyala.
Hatta adres çubuğuna yapıştırdığında senin tickerın görünecek.
Gelelim bunu sitede göstermeye
elimizde
http://lb1f.lilypie.com/kaVlp2.png
gibi bir satır var bu satırı profilinde temel bilgilerdeki çizelge kısmına yapıştır.
İşte BİTTİ :)
Kolay gelsin.

canım benim bebeğim 3 ay 2 haftalıkken 7500 gr dı.benim bebekmi iri seninkimi minyon acaba..

Aaa birde seninki mamayla mı besleniyor yoksa anne sütü mü? Çünkü mamayla beslenenler daha iri oluyor die biliyorum. Anne sütüyle istesende tombiş olmuyolar. Ben tombiş bebekleri çok seviyom ama oğlum tombiş olamadı bi türlü :)

ben henüz hiç ek gıda vermedım hala anne sutuyle beslenıyor doktorda 6, aydan once onermedi gelişimi cok iyi dedi simdi bebegim yaklasık 7,5 kilo

benim kızım da bu çarşamba 4 aylık oldu. 7500 kg 66 cm olmuş. anne sütüyle besleniyor
herkese selaaaam. buralardayım ben. sadece nete girecek fırsat bulamadım.

Aaa birde seninki mamayla mı besleniyor yoksa anne sütü mü? Çünkü mamayla beslenenler daha iri oluyor die biliyorum. Anne sütüyle istesende tombiş olmuyolar. Ben tombiş bebekleri çok seviyom ama oğlum tombiş olamadı bi türlü :)

anne sütüyle besliyorum ama bazen sütüm az oluyor o zaman mama veriyorum.

anne sütüyle besliyorum ama bazen sütüm az oluyor o zaman mama veriyorum.

Benim oğlumda geceleri saat başı uyanıyor, doktor doymuyodur mama ver dedi kararsızım versemmi die? 700 gram aldı bu ay doymasa almazdı heralde. Sen hangi mama veriyosun aptamil 1 verebilirisin dedi.

Çizelgeni .png ile biten satırı adres çubuğuna yapıştırdığında ekrana çizelgen geliyosa çizelgen tamam demektir. Ama görünmüyorsa bi yerde hata vardır baştan yap Ekranda görünüyorsa profilde doğru yere yapıştırıp yapıştırmadığını kontrol et cnm.

Benim oğlumda geceleri saat başı uyanıyor, doktor doymuyodur mama ver dedi kararsızım versemmi die? 700 gram aldı bu ay doymasa almazdı heralde. Sen hangi mama veriyosun aptamil 1 verebilirisin dedi.

Çizelgeni .png ile biten satırı adres çubuğuna yapıştırdığında ekrana çizelgen geliyosa çizelgen tamam demektir. Ama görünmüyorsa bi yerde hata vardır baştan yap Ekranda görünüyorsa profilde doğru yere yapıştırıp yapıştırmadığını kontrol et cnm.

benim bebeğim 1 ayda 550 gr almıştı 4 aylıkken 6450gr dı boyuda 65cm.çokmu zayıf ya.aradan 10 gün geçti tarttım sadece 100gr değişmiş.napıcam ben ya.sadece anne sütü veriyorum.mamayamı başlasak acaba.ptesi tekrar dr götürcem.bebeği böyle olan yokmu başka.çok moralim bozuk.standartlara baktıgımda kilosu normal ama offff offff

benim bebeğim 1 ayda 550 gr almıştı 4 aylıkken 6450gr dı boyuda 65cm.çokmu zayıf ya.aradan 10 gün geçti tarttım sadece 100gr değişmiş.napıcam ben ya.sadece anne sütü veriyorum.mamayamı başlasak acaba.ptesi tekrar dr götürcem.bebeği böyle olan yokmu başka.çok moralim bozuk.standartlara baktıgımda kilosu normal ama offff offff
canım benim bebeğim 3.ayda 500 gr almıştı hemşire mamaya başla alt sınırda almış dedi.istersen sende başla sütün az gelmiyordur ama besleyici degil demek.

aarkadaşlar iyi akşamlar..benim de bebeğim geceleri saat başı uyanıyor..doymuyor diye düşünerek ben de bebelac devam sütüyle pirinç unlu mama yapıp yedirdim yaklaşık 50cc kadar ve kaşıkla verdim çok sevdi..fakat aradan 1 saat geçince çok fena ağlayarak uyandı yine...ne yapacağımı şaşırdım valla...akıl verin sizce ne yapayım sinirler altüst:52:

Back