Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 4 ay 1 haftalıkken 6650 grdı ve 62 cmdi.Şimdi 4 ay 3 haftalık 7 kg.
canım benim bebeğim 3 ay 2 haftalıkken 7500 gr dı.benim bebekmi iri seninkimi minyon acaba..
canım benim bebeğim 3 ay 2 haftalıkken 7500 gr dı.benim bebekmi iri seninkimi minyon acaba..
Aaa birde seninki mamayla mı besleniyor yoksa anne sütü mü? Çünkü mamayla beslenenler daha iri oluyor die biliyorum. Anne sütüyle istesende tombiş olmuyolar. Ben tombiş bebekleri çok seviyom ama oğlum tombiş olamadı bi türlü :)
anne sütüyle besliyorum ama bazen sütüm az oluyor o zaman mama veriyorum.
Benim oğlumda geceleri saat başı uyanıyor, doktor doymuyodur mama ver dedi kararsızım versemmi die? 700 gram aldı bu ay doymasa almazdı heralde. Sen hangi mama veriyosun aptamil 1 verebilirisin dedi.
Çizelgeni .png ile biten satırı adres çubuğuna yapıştırdığında ekrana çizelgen geliyosa çizelgen tamam demektir. Ama görünmüyorsa bi yerde hata vardır baştan yap Ekranda görünüyorsa profilde doğru yere yapıştırıp yapıştırmadığını kontrol et cnm.
Aranızda 13 eylülde doğum yapan varmı arkadaşlar
canım benim bebeğim 3.ayda 500 gr almıştı hemşire mamaya başla alt sınırda almış dedi.istersen sende başla sütün az gelmiyordur ama besleyici degil demek.benim bebeğim 1 ayda 550 gr almıştı 4 aylıkken 6450gr dı boyuda 65cm.çokmu zayıf ya.aradan 10 gün geçti tarttım sadece 100gr değişmiş.napıcam ben ya.sadece anne sütü veriyorum.mamayamı başlasak acaba.ptesi tekrar dr götürcem.bebeği böyle olan yokmu başka.çok moralim bozuk.standartlara baktıgımda kilosu normal ama offff offff
Benim oğlumda geceleri saat başı uyanıyor, doktor doymuyodur mama ver dedi kararsızım versemmi die? 700 gram aldı bu ay doymasa almazdı heralde. Sen hangi mama veriyosun aptamil 1 verebilirisin dedi.
Çizelgeni .png ile biten satırı adres çubuğuna yapıştırdığında ekrana çizelgen geliyosa çizelgen tamam demektir. Ama görünmüyorsa bi yerde hata vardır baştan yap Ekranda görünüyorsa profilde doğru yere yapıştırıp yapıştırmadığını kontrol et cnm.