Sağol canım bir de öyle yapayım
Kızlar oğlum geceleri hep huzursuz her saat bası uyanıyoruz sizin bebekler nasıl? Bide bağırarak uyanıyor çok korkuyorum kucagıma alıyorum geziyoruz öyle sakinleşiyor sizde de oldu mu hiç?
Bişey daha soracagım gaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala? Bizim doktor bıraktırdı ama kendi gazını çok zor çıkarıyor
Ben de bugün bebek sütü vereyim dedim emzirdikten sonra. Biberonu almadı benimkide. İttirdi geri ve garip garip inceledi bu ne diye... Halbuki daha önce, iki ayının başındayken alıyordu. Unutmuş biberonu.Kizlar oglum biberon almıyor. En iyisinden en kotusune hepsını denedim ama almıyor. Isırıyor yalıyor sonra diliyle çıkarıyor. Sütüm yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum kaşıkla çok gaz yutuyor ilerisi için de biberon iyi olur ama biberon almıyor
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...şunu merak ediyorum...benim oğlum 4 en fazla 5 dakika emip bırakıyor..sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa biz de mi bir anormallik var???
Kızlar oğlum geceleri hep huzursuz her saat bası uyanıyoruz sizin bebekler nasıl? Bide bağırarak uyanıyor çok korkuyorum kucagıma alıyorum geziyoruz öyle sakinleşiyor sizde de oldu mu hiç?
Bişey daha soracagım gaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala? Bizim doktor bıraktırdı ama kendi gazını çok zor çıkarıyor
Ben de bugün bebek sütü vereyim dedim emzirdikten sonra. Biberonu almadı benimkide. İttirdi geri ve garip garip inceledi bu ne diye... Halbuki daha önce, iki ayının başındayken alıyordu. Unutmuş biberonu.uyurken deneyeceğim bir ara.
Hoşgeldin canım
Bu sıralar böyle yapıyor keratalar. Benimki de öyle... Çok tedirgin oluyordum doymuyor diye. Bugün mama verdim emzirdikten sonra almadı.
Ben gaz ilacı kullanmıyorum artık. Üç aylıkken bıraktık. Gazını rahat rahat çıkarıyor artık. Uyurken ayaklarını yukarı kaldırıp yelleniyor utanmadan.
Hasaneye gitmiştikya doktorun söylediklerini aktarayım.
Liste yapıp gitmiştim. Soracaklarımı unutmayayım diye. Boyuna ve kilosuna iyi dedi. 8075 olmuş oğlum. Gerçi çok sağlıklı bir tartım olmadı. Tartıda kudurdu oğlum.boyu da 61cm kafa çevresi 42cm. Ek gıdayı sordum. Çok kısa emiyor doyup doymadığından emin değilim dedim. Yavaş yavaş başlayabilirsin dedi. Bana milupanın bir çantasını verdi. Bilgi kitapçığı ve birkaç broşur var içerisinde. Burdan oku yararlan dedi. Devitin bıngıldak kapanmasıyla bir ilgisi var mı diye sordum, kapanacak çocuğun zaten kapanır, Devit i bir yaşına kadar kullan dedi.:26: Kan damlasını sordum. Yan etkileri varmış kabızlık ve dişler üzerindeki etkisi dedim. Kullanın dedi. Sağlık bakanlığının verdiğini mi dedim. Evet onu kullanabilirsiniz dedi. iyi bir ilaçtık.(Bu doktorun eşi de çocuk doktoru onlarında erkek bebekleri var. Kendileri kullanmamışlar kan damlasını ve 7. ayda bir bakmışlarki çocukları kansız. pişmanlığını dile getirerek kullanmamı tavsiye etti.)
Öğlumun sünnet derisini sordum. Bir problem varmı erken sünneti gerektirecek. Birazıcık dar ama sorun değil dedi. Masaj gösterdi bana yapmamı söyledi. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Çok fazla "dedim, dedi" yazdım kusura bakmayın artık.
canım bebegın eıyormus saat bası kalkması normalmı bılmıyorum ama emen bebekler gece kalkarmıs anne kokusunu ıstermıs tıryakılık gıbı yanı oyle duymustum keske benım sutumde olsaydıda kuum emseydı cok uzuluyorum bu arada dr neden yastık kullanmayı onermıyormus acıklama yaptımı ben yastıkta yatırıyorum da
hoşbulduk canım..oğlumunda sünnet derisi geriye çekilmiyor.komşularıma uydum bu çocuğun pipisi iltihaplanır her banyoda derisini sıyır dediler.biz de eşimle denedik ve çok pişman olduk..biraz zorladık galiba kanadı derisi...o gece sinirimden oturup ağladım ve kendime çok kızdım..doktorumuza danışacağız bakalım ne diyecek..bir de huzursuzluk bizde diz boyu valla..hiçbir şey yapamıyorum evde..yanından ayrılınca yaygarayı koparıyor bizimki...tekim evde bir de..gurbet eldeyiz eşimle aileler uzakta...bazen çok üzülüyorum sıkılıyorum ama yapacak bir şey yok...
Kızlar aranızda Samsun'da oturan var mı? Yeni taşındık buraya, hiç arkadaşım yok eşimin ailesinden başka, yalnızım dostlarım kısacası :2:
ek gıdaya gecen arkadaslar bebeklerinize ilk olarak ne vermeye başladınız ve günlük ne kadar veriyorsunuz paylaşır mısınız?
Ayeser ne güzel anlatmışsın canım doktora gitmiş kadar oldum sagolasın
ek gıdaya neyle baslayacaksınız? Benim oğlum 6900gr ama doktor iyi dedi Allah Allah:44:
Kızlar sizin bebişler kaç kilo?
emel nerdesin sen de mi facedesin yoksa?
Kızlar aranızda Samsun'da oturan var mı? Yeni taşındık buraya, hiç arkadaşım yok eşimin ailesinden başka, yalnızım dostlarım kısacası :2:
ek gıdaya gecen arkadaslar bebeklerinize ilk olarak ne vermeye başladınız ve günlük ne kadar veriyorsunuz paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?