hoşgeldin umarım iyi vakit geçiririzSlm bende geldimmm bende eylül annesiyim bayadır uyeyım sıteye ama fırsat bulup acamıyordum artık hersey yavas yavas yolua gırmeye basladı kızımda duzene gırdı fırsat buldukca acmaya calısııcm
benimkide bazen emmek istemiyor diş çıkarıyor olmasın seninkideGünaydın canlar 6 da kalktık oğlumla 6 dan beri emzirmeye çalışıyorum azönce ben galip geldim. Dün de 6 saat aç kaldı sonra emdi. Emmiyor ya nazar mı deydi kuzuma ne
benimkide bazen emmek istemiyor diş çıkarıyor olmasın seninkide
benimkide bazen emmek istemiyor diş çıkarıyor olmasın seninkide
ne güler yaşadık yaaa :)
geçmişi bi yad edeyim ben gece gece...
erken bıraktın sen gerçi. az önce rüzgarın önce/sonra fotolarına baktım da. kendinle gurur duyabilirsin gönül.
Kızlar bişey sorcam. Tek göğsünüzümü emziriyorsunuz. nezaman 2 göğsübirden vercez bilen varmı. Benim oğlum uzun uzun emiyor 1 göğsü ama eskiden geceleri aralıksız 4 saat uyurdu şimdi 2 saate indi uykuları acaba doymuyormu.Yoksa huyumu değişiyor anlıyamadım.Fikri olan varmı...
Kızlar bişey sorcam. Tek göğsünüzümü emziriyorsunuz. nezaman 2 göğsübirden vercez bilen varmı. Benim oğlum uzun uzun emiyor 1 göğsü ama eskiden geceleri aralıksız 4 saat uyurdu şimdi 2 saate indi uykuları acaba doymuyormu.Yoksa huyumu değişiyor anlıyamadım.Fikri olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?