- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gittim yaptırdım testleri devlet hastanesinden bir sürüü test ... bi kuruş da vermedim sonuçta ikisi de aynı sonuçları verecek ....
12. haftada ense kalınlığını falan 3 lü test (2. trimester Dawn sendromu tarama testi ) bunu devlet yapıyo mu ????
canım gittim yaptırdım testleri devlet hastanesinden bir sürüü test ... bi kuruş da vermedim sonuçta ikisi de aynı sonuçları verecek ....
12. haftada ense kalınlığını falan 3 lü test (2. trimester Dawn sendromu tarama testi ) bunu devlet yapıyo mu ????
hiç bilgim yok.. ama yapıyordur diye tahmin ediyorum... yoksa sağlıklı bir gebeliği nasıl takip edecekler
kesinlikle... testlere göz attım.. rubella, tam kan sayımı, şeker, kolestrol, tiroid falan filan... hepsini toplasan o kadar para asla etmez yani.. insanları bile bile kazıklıyorlar.. ne demek 880 liraaa akannehir yaptıranlar vardır muhakkak
merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım.29 eylul görünüyor ama muhtemelen daha erken alınır.6 aylık bi bebeğim var zaten.korunduğum halde hamıle kaldım.5+5 haftalık.
ha bu arada 3 lü tesstleride devlet yapıyo benim arkadaşım devlette yaptırdı tek kuruş öddemedi
gelgit hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
eylül listemizde yer almak istersen bana bilgilerini ulaştırmalısın.
yaş,sat,tahmini doğum tarihi,ve hamile kaldığın kilo.......
sat:25 aralık
mdt:29 eylul
kılom:68
umarım sık sık muhabbetlerinize katılabılırım.ilk hamılelığim gibi bir hamılelık geçirirsem sık ziyaret edemeyebilirim.
ne çok eylül annesi var.. liste uzadı gitti
allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin... hayırlısı olsun..güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle
evet öyle maşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:
Su gibi programına takıldım.Evlenenlerin bebekleri olmuş beraber gelmişler.Ne kadar tatlı bebişler Allahım Şeniz
Sabırsızlanıyorum.Kuzumu ne zaman alacağım kucağımabilmiyorumkismile boshayallersmile