2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gittim yaptırdım testleri devlet hastanesinden bir sürüü test ... bi kuruş da vermedim sonuçta ikisi de aynı sonuçları verecek ....
12. haftada ense kalınlığını falan 3 lü test (2. trimester Dawn sendromu tarama testi ) bunu devlet yapıyo mu ????

canım gittim yaptırdım testleri devlet hastanesinden bir sürüü test ... bi kuruş da vermedim sonuçta ikisi de aynı sonuçları verecek ....
12. haftada ense kalınlığını falan 3 lü test (2. trimester Dawn sendromu tarama testi ) bunu devlet yapıyo mu ????

hiç bilgim yok.. ama yapıyordur diye tahmin ediyorum... yoksa sağlıklı bir gebeliği nasıl takip edecekler

bana o testleri tıp fakültesinde yaptılar.
hiç bir ücret ödemedim demekki ssk karşılıyormuş kızlar....
bence özellere dünya para vereceğinize devlete bağlı hastanelere bir sorun derim....

kızlar merhaba sizede oluyomu acaba herşeyden bezginlik sıkıntı konuşulanlara tahamülsüzlük karamsarlık evrim geçirmiş gibiyim. çok tuhaf hayırlısı diyelim bakalım.

ben bilmiyorum ama yarın gıdeceğim devlete..sorarım mutlaka

hiç bilgim yok.. ama yapıyordur diye tahmin ediyorum... yoksa sağlıklı bir gebeliği nasıl takip edecekler

yapıyor yapıyor .
ben en son tıp fakültesine gittiğimde doktor bir ara geldiğinde hatırlatta sana tarama testi için gün vereyim dedi.onlarıda devlet karşılıyor.
hem yine tıp fakültesine bir ablamız yaptırdı tarama testlerini o da hiç ücret vermedi...

selam kızlar
ben de kan tahlillerimi dr gösterdim
bu kanda enfeksiyon felan var mı diye herşeyim temiz çıktı şükür

merhaba kızlar bende eylül annesi olacağım.29 eylul görünüyor ama muhtemelen daha erken alınır.6 aylık bi bebeğim var zaten.korunduğum halde hamıle kaldım.5+5 haftalık.

kesinlikle... testlere göz attım.. rubella, tam kan sayımı, şeker, kolestrol, tiroid falan filan... hepsini toplasan o kadar para asla etmez yani.. insanları bile bile kazıklıyorlar.. ne demek 880 liraaa akannehir yaptıranlar vardır muhakkak

kızlar kan sayımı şeker troidi falan sağlık ocağında aile hekimliğinde yaptıramıyomusunuz doktorum bana sağlık ocağında yaptır 2 hafta sonra gel dedi sabah sağlık ocağında kan alınıo hıfzı sahaya yollanıyo akşam öğreniyoruz sonuçları yada direkt hıfzı sahada yaptırsanız

gelgit hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
eylül listemizde yer almak istersen bana bilgilerini ulaştırmalısın.
yaş,sat,tahmini doğum tarihi,ve hamile kaldığın kilo.......

ha bu arada 3 lü tesstleride devlet yapıyo benim arkadaşım devlette yaptırdı tek kuruş öddemedi

günaydınnn kızlarrr siz erkencisiniz sanırım ben uyku die ölüyorum yaaaa başım çok ağrıyooooo :1no2:

gelgit hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
eylül listemizde yer almak istersen bana bilgilerini ulaştırmalısın.
yaş,sat,tahmini doğum tarihi,ve hamile kaldığın kilo.......

sat:25 aralık
mdt:29 eylul
kılom:68

umarım sık sık muhabbetlerinize katılabılırım.ilk hamılelığim gibi bir hamılelık geçirirsem sık ziyaret edemeyebilirim.

sat:25 aralık
mdt:29 eylul
kılom:68

umarım sık sık muhabbetlerinize katılabılırım.ilk hamılelığim gibi bir hamılelık geçirirsem sık ziyaret edemeyebilirim.

ne çok eylül annesi var.. liste uzadı gitti :nazar:
allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin... hayırlısı olsun..güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

ne çok eylül annesi var.. liste uzadı gitti :nazar:
allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin... hayırlısı olsun..güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

evet öyle maşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:
Su gibi programına takıldım.Evlenenlerin bebekleri olmuş beraber gelmişler.Ne kadar tatlı bebişler Allahım Şeniz
Sabırsızlanıyorum.Kuzumu ne zaman alacağım kucağımabilmiyorumkismile boshayallersmile

merhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse bende eylül annesi olucam inşallah, benide uğurlu listenize alırmısınız, SAT: 14 Aralık, yaş 27, kilo 54, beklenen doğ. tar: 24 Eylül,
hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum,

evet öyle maşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:
Su gibi programına takıldım.Evlenenlerin bebekleri olmuş beraber gelmişler.Ne kadar tatlı bebişler Allahım Şeniz
Sabırsızlanıyorum.Kuzumu ne zaman alacağım kucağımabilmiyorumkismile boshayallersmile

göz açıp kapayana kadar geçiyor... zaten hep koşturmaca.. testler kontroller derken.. sonrada alışveriş hazırlık.. bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş bilee =) allah hayırlısını versin.. inşalah sağ salim hepimiz o zamanları görürüz :Saruboceq:

Bende eylül annesi olucam inşaAllah kızlar 27.Ama daha doktora gidemedim 17 şubata verdiler randevuyu.Ama kızlar benim tansiyonum yükseliyo birde kaşıntım var normalmidir?daha 5 hafta 5 günlük hamileyim?

X