Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim çok şüküürr....
ctesi dr a gittim.. kalp atışlaını duydum minişimin... çok şükür o yüzden keyfim yerindeee
babamızda duyarlı maşallah...kaydirigubbakcemile3
Ben yıllardır asitli içecekler içmem,cips türü yemem.Evimizede girmez.O nedenle şanslıyım herhaldebayanssulusmile
Biz de kalp atışlarını duyduğumuzda çok duygulanmıştık, o zaman iyice anlamıştım : Bebek geliyor Cumartesi ise son kontrolde hafifçe kıpırdadığını başını falan izledik. Bebebk görünümü almıştı biraz. Hiç aklımdan çıkmıyor hep resmine bakıyorum.a.s
ya ben özele değilde devlete gittiğim için çok detaylı göstermio doktor yada resmini çıkarıp vermio o yüzden çok dertliyim biraz daha büyüsün özeline gitcem dokttorumun çok ii bir doktor özeldede devlette de aynı güleryüzüyle bakıo ama devlette çok hasta olunca konuşma yada detaylı gösteremio
lil@ cım.... en son dr kontrolümde kalp atışlarını duydum...
SAT 24 kasım
muhtemel doğum tarihi 30 eylül... güncel bilgiler bu şekilde....
ben ilk öğrendiğimde ağlama krizinegirmiştim =) hiç beklemiyordum....
çok şükür kalp sesinide duydum... çok mutluyum...
allah minişelrimizi bizlere bağışlasın.. korusun meleklerimizi inş..
bu arada geçmiş olsun... bronşit olmuşsun =(
meleğim çok geçmiş olsun canım hasta olmuşsun
bende geçen hafta çok hastaydım sürekli yattım doktorum yatarak iyileş ilaç veremem demişti.
şükür iyiyim şimdi sende yat dinlen canım bol bol su iç...
bana gelinceee....
halim içler acısı
bulantı ne demek yediğimi anında çıkarıyorum.öyleki bulantıyla gecenin 3ünde uyanıyorum.
herşeyden tiksindim sudan bile..
düşün su bile içemiyorum hemen çıkarıyorum.
çok zıplıyoduk nagişle neden bulanmıyo midemiz hamile olduğumuzu anlayalım diye.
şimdi oturup ağlıyorum inan.
boğazlarım tahriş oldu.
ağzımda sürekli ve geçmek bilmeyen pis bir tat
Lila'cım üzüldüm şimdi. Ama her bünye farklı sonuçta. Demek sen bu haftalarda bulantı yaşayacakmışsın. Atlatıcaz bu günleri merak etme. Ben çok kötüyüm yaa, kendime nazarım değdi. Hamile kaldığımdan beri hasta olmadım dedim. En ağırından bronşite yakalandımbilmiyorumkismile Allahtan bi hafta daha tatildeyim.
Sana da kraker ve açık çay tavsiye ederim canım. Kendine dikkat etolumunekankayizsmile
gözünaydın canım sen kaç haftalıktın? ben 7 ye girecem daha erken dedi doktor.kontrole gittiğimde 9 haftalık olacam çok geç deil mi sence.
Günaydın canım, bu testler benden neden istenmedi acaba, merak ettim şimdi....
Ultrasonda bebeği izliyormusun? Şimdilik benim doktorum da fazla konuşmuyor. Belli sorular soruyor, ilaçlarımı yazıyor. Bi sonraki gelicem tarihi belirleyip bitiriyor. Devlet hastaneleri de tam teşkilat çalışıyor. Hiç endişe etme. Fazla doktor değişmek iyi değil zaten
CADIARZU
ben devlet hastanesine gittiğimde 5 haftanın sonundaydım bebeği görmek istedim 2 ay sonrasına randevu vermişlerdi bende kızıp gitmedim özele gidiyorum şimdi o testleri de özelde yaptırmamayı düşünüyorum devlet hastanesinde yaptırırım ama daha benden istemedi ilk testleri yaptırmıştım 12. haftadan sonra ki testler sanırımCADIARZU
oof offff ne kadar pahalı yaaaaa ben o testlere vereceğim parayla bebeğime oda yaparım kaydirigubbakcemile3 devlete gder yaptırırım ne gerek var ama kontrollere tabiki özel.... çok güzel ilgileniyorlar ...