2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Yaşlarımız yakın ben 37 yaşındayım. Yaş meselesini biraz takıyorum. Senin ilk çocuğunmu?. Nasıl gidiyor hamileliğin?

Benim annem beni senin yaşında dünyaya getirmiş, maşşallah çok da sağlıklıyım. Okudum öğretmen oldum:1rolleyes:
Türk kadınının maaşallahı var. Eminim sağlıklı bi hamilelik geçirecek ve nurtopu gibi kuzunu alıcaksın kucağına. Allah hepimizi kolay kurtarsın opuyorumnanaktan

senağlamadün dayanamadım 1 bardak içtim fanta ama bidaha içmemeye çalışıcam senağlama

cipse gelince bir defa alıp yemezsem içim rahat etmicekk :sinifsinif:

Ben de ilk ayımda bi bardak kola içmiştim, fast food yemiştim o gün dışarıda. Şimdi bilinçlendim bu konuda. Hiç içmiyorum. Ama dün eşime getirirken bi iki fırt içtim. Offf nasıl da özlemişim dedim koridorda, eşim gülerek geldi aldı elimden. Gitti mutfakta içti. Bi daha yanında içmiycem diyo yazık. İçmemek lazım. Bebiş kilo alamıyormuş:icecream:

Ben de ilk ayımda bi bardak kola içmiştim, fast food yemiştim o gün dışarıda. Şimdi bilinçlendim bu konuda. Hiç içmiyorum. Ama dün eşime getirirken bi iki fırt içtim. Offf nasıl da özlemişim dedim koridorda, eşim gülerek geldi aldı elimden. Gitti mutfakta içti. Bi daha yanında içmiycem diyo yazık. İçmemek lazım. Bebiş kilo alamıyormuş:icecream:

babamızda duyarlı maşallah...kaydirigubbakcemile3
Ben yıllardır asitli içecekler içmem,cips türü yemem.Evimizede girmez.O nedenle şanslıyım herhaldebayanssulusmile

meleğim çok geçmiş olsun canım hasta olmuşsun :KK43:
bende geçen hafta çok hastaydım sürekli yattım doktorum yatarak iyileş ilaç veremem demişti.
şükür iyiyim şimdi sende yat dinlen canım bol bol su iç...

bana gelinceee....
halim içler acısı :KK43:
bulantı ne demek yediğimi anında çıkarıyorum.öyleki bulantıyla gecenin 3ünde uyanıyorum.
herşeyden tiksindim sudan bile..
düşün su bile içemiyorum hemen çıkarıyorum.
çok zıplıyoduk nagişle neden bulanmıyo midemiz hamile olduğumuzu anlayalım diye.
şimdi oturup ağlıyorum inan.
boğazlarım tahriş oldu.
ağzımda sürekli ve geçmek bilmeyen pis bir tat

ne yumurta ne balık ne o ne bu hiç bişiy yiyemiyorum :KK43:
mide bulantısı olmayan anne adayları sevinin çok sevinin halinize...
meğer ne berbat bişiymiş bu bulantılar...

annem telde diyor vücudun tepki veriyor,istemiyor yabancı bir cisim olarak görüyor ve kusarak atabileceğini düşünüyor.
bir süre sonra vücudun kabullenmek zorunda kalacak ve bulantıların geçecek...
o anlatıyor telefonda ben ağlıyorum...

babamızında işi zor bizi beslemek için yemekler yapıyor ama nafile,sabah kalkıyoruz hadi kahvaltııı diyor..
sanki haydi ölüme der gibi geliyor...
aç karınla bir posta çıkarıyoruz olmayan bişeyi..
kahvaltıdan sonra bidaha...

işte böyleeee.....
zor yani zor......
Allahım bir an önce geçsin bulantılarımız yaaa.....

ne çok dolmuşum ben yaa içimi döktüm resmen :)))))

güzel anne adayları listeye yazılacaklar , güncellenecekler lütfen bana özelden ulaşıp bilgilerinizi yollayın :KK66:

lilacım ne kadar dolmuşsun gerçekten ...dök içini rahatla bari...kıyamam yaaa..Allah yardım etsin valla çok zor... :KK43:((

valla kızlar bulantılar beter ki ben binada biri soğan kavursun ewde çıkarıyorum:KK43:
şim kızıyor yemiyorsun diye yenmiyor diyoru anlamıyor
herkes bişiler söliip duruyo allahtan az kaldı geççek biz 9+2 olduk bugün bişi kalmadı 20 gün sonra bitcek die bekliyorum umarım biter

valla kızlar bulantılar beter ki ben binada biri soğan kavursun ewde çıkarıyorum:KK43:
şim kızıyor yemiyorsun diye yenmiyor diyoru anlamıyor
herkes bişiler söliip duruyo allahtan az kaldı geççek biz 9+2 olduk bugün bişi kalmadı 20 gün sonra bitcek die bekliyorum umarım biter

Ya bi de her kafadan ses çıkmıyo acayip sinir oluyorum .... kötükedihüsokötükedihüso onu ye bunu yeme bilip bileden konuşanlar... geçenlerde kayınvalidem aradı aman hhandee sakın maydonoz nane falan yemee neden anne dedim e düşük yaparmışsın tv izledim ... tamam kas gevşetici özellikleri olduğu için haklı olabilirler ama aşırı yemedikten snra da bişi olmaz kii alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Merhaba kızlar, saat farkından olsa gerek bugün yine kimseyi yakalayamadım, hamilelik sabır falan bırakmadı bende herkese sinirleniyorum da bir tek burada sizlerle rahat ediyorum, bu arada bende tam tersi akşamları çok kötü oluyorum özellikle yatakta eşimden yana bile dönemiyorum, mümkün olsa göndereceğim ama kendi evimde değilim.kaçacak yerim yok.bakalım normal hayata ne zaman döneceğim...hepimize Allah yardım etsin

günaydın herkese,
benim başım ağrıyor arkadaşlar
ve
genelde her sabah böyle başlıyorum.
benim gibi olan varmı.

günayddıınnnnn...güzel bir hafta diliyoorruummmmmm.....
opuyorumnanaktan

günaydın herkese,
benim başım ağrıyor arkadaşlar
ve
genelde her sabah böyle başlıyorum.
benim gibi olan varmı.

canım çok şükür bende baş ağrısı yok ama ağzımdaki o iğrenç tatla ve mide bulantısıyla uyanıyorum,hatta uyanamıyorum uyuma isteğim çok fazla sürekli uyusam ne güzell olurr:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın herkeze.nasılsınız kızlar...ben iyiym çok şükür..
haftasonu izmire nişana gittik geldik maşşallahım vardı ne mide bulantısı ne bir rahatsızlık..baştan biraz tereddüt ettim sarsarmı yol diye ama iyikide gitmişim.bütün kuzenler akrabalar falan görüştük çok güzel geçti haftasonum...bebişkomda hiç yaramazlık yapmadızemuszemus

lil@ cım.... en son dr kontrolümde kalp atışlarını duydum...
SAT 24 kasım
muhtemel doğum tarihi 30 eylül... güncel bilgiler bu şekilde....

Size de günaydın arkadaşlar. Ben akut bronşit olmuşum, Öksürürken ciğerlerim ağrıyor, sürekli ıhlamur limon yapıyorum ama fayda etmiyor sanki. Baldan tiksinmiştim yiyemem. Gurbetlik çok kötü bi de, kapımı çalan yok. Kalkıp kahvaltı edesim yok yapayalnız. Bebişim bian evvel doğsa da yalnızlığım son bulsa :bbo:
Sizler nasılsınız bakalım. Aman soğuklara dikkat

X